Gość lolwesoly Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Jak juz wspomnialem szukam jakies taniej zasilki pod moj konfig gdyz mam teraz mc-350 lecz pozyczyl mi go kolega a teraz musze go mu oddac i od kilku dni jezdze na szrocie tracel 4 life i w obawie o moje podzespoly szukam jakiejs zasilki lecz nie drogiej poniewaz szkoda mi siana juz ladowac w kompa bo wszystko tanieje tak ze zal;( Na allegro patrzylem juz nie ma zadnych uzywanych mc tylk ojest jeden za 80 zl a ja jednak planuje cos do 50 zl + koszty przesylki. macie jakies propozycje?? myslalem o jakims fotronie czy lepiej dolozyc troche grosza do nowego mc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Fortron powinien dać rade, ale w 50zł się nie zmieścisz. Zasilacze szybko nie tanieją. mc 350 byłby pewniejszy. Edytowane 2 Maja 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Delta 350W: http://allegro.pl/item620868309_delta_350w...ss_wroclaw.html 55zł z przesyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 a co powiedzielibyscie o takim fotronie?? http://www.allegro.pl/item614696819_orygin...350w_f_vat.html ma nawet wentylator 12cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Też sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 w sumie moge dolozyc pare groszy i spac spokojnie:D w kazdym znaczeniu tego slowa bo jestem fanem bezwzglednej ciszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Tylko bądź świadomy, że fortorn ma 234W na lini 12V a nie jak podano w aukcji 320W. Delta ma natomiast 300W na lini 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Lepiej tego Fortrona. Powinien być najcichszy ze wszystkich tutaj podanych, ma 2xSATA i do tego jeszcze stosunkowo mocną linię +12V . Edytowane 3 Maja 2009 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 to wezme tego bo fakt widac ze jest lepszy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...