andrew777 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Dużo osób kupiło już x3 i pisałem z kilkoma i nikt nie miał takich problemów jakie wy zauwyżyliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Za 2 tygodnie będę miał w 100% pewny test odnośnie porównania Phenom II X3 vs E8400. Będzie w tym teście na pewno Crysis Warhead. Edytowane 20 Maja 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Dużo osób kupiło już x3 i pisałem z kilkoma i nikt nie miał takich problemów jakie wy zauwyżyliście.Już na ten temat rozmawialiśmy - nie masz porównania do innych procesorów tej samej klasy, więc to, że uważasz że "u Ciebie problemu nie ma" nie oznacza, że na innym procesorze nie będzie znacznie szybciej, bo o to właśnie chodzi. Za 2 tygodnie będę miał w 100% pewny test odnośnie porównania Phenom II X3 vs E8400. Będzie w tym teście na pewno Crysis Warhead. Aha - czyli test vortalu, na którym sam jesteś redaktorem jest dla Ciebie niewiarygodny i "niepewny", tak? Dobre :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Dobre i to bardzo. Za 2 tyg. będę miał test prosto od mojego znajomego, któremu kompetencji odmówić nie sposób. Możesz mi wierzyć, że jeśli w tym wypadku potwierdzą się Twoje wyniki i problemy, to przyznam Ci rację w tej kwestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Chodziło mi o przycinki w np. crysis. Dużo osób ma x3 i nikt nie narzeka na te niby problemy. Edytowane 20 Maja 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Chodziło mi o przycinki w np. crysis. Dużo osób ma x3 i nikt nie narzeka na te niby problemy. Szkoda tylko, że ja o przycinkach w Crysisie nie pisałem - ale jak widać wśród "zwolenników" procesorów AMD bardzo popularne jest dopisywanie do cudzych wypowiedzi wygodnych dla siebie tekstów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Ale mówię jeszcze raz - przycinki występują w: DiRT, SCDA, GTA IV, a nie w Crysis!Mój błąd, przepraszam. Edytowane 20 Maja 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Prócz Crysisa Warhead w teście Phenoma II X3 vs E8400 znajdzie się też DIRT ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Prócz Crysisa Warhead w teście Phenoma II X3 vs E8400 znajdzie się też DIRT ;). Bardzo dobrze, poproszę tryb CORR Buggy - i do tego 8 przeciwników 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...