Gość dragonlore Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) ponizej trailer z kontynuacji swietnej gry ICO, filmik pochodzi sprzed roku gdzie byl pokazywany tylko wybranym osoba, i dopiero teraz znalazl sie w sieci, miejmy nadzieje ze na E3 pokaza cos nowego, najlepiej cala gre :) a filmik jest niesamowity i jak najbardziej w klimacie poprzedniej czesci trailer ICO 2 Edytowane 2 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Heh, właśnie miałem zakładać temat:) Cóż, trailer obejrzałem w pracy, więc bez dzwięku:( Mimo wszystko radość ogarnęła mnie niesamowita, dwie poprzednie gry to dla mnie dzieła sztuki i trzecia gra Teamu ICO to najbardziej oczekiwana gra przeze mnie, oby w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 DO WANT! piękne. Aż sobie na YT puscilem dla przypomnienia koncową piosenke z ICO chyba dzisiaj sobie odpale i przejde ponownie tą piękną grę, ktora osobiscie stawiam nad niedużomniej genialnym SotC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) tytul edytowany ;) , troche polecieli z tym tytulem wczesniej, jedno jest pewne gra zarzadzi Edytowane 2 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Trailer dobrej jakości: Ehh, tylko kiedy to wyjdzie. Must have for me. EDIT: Tutaj trailer właściwy: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-th.../50352?type=flv Ten wcześniejszy to jeszcze Project Trico. Wspominałem już, że gra będzie wspaniała? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 thuGG napisał(a): Trailer dobrej jakości: Ehh, tylko kiedy to wyjdzie. Must have for me. EDIT: Tutaj trailer właściwy: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-th.../50352?type=flv Ten wcześniejszy to jeszcze Project Trico. Wspominałem już, że gra będzie wspaniała? ;) nie wspominales..ale w sumie nic bardziej oczywistego nie mozna powiedziec o tej grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hehe: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 true true! jak usmierca to 'male' latajace stworzonko to pojade do Japonii i spale im biurowiec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektra Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ładnie. Widać są jeszcze ciekawe pomysły. Jestem dziwnie spokojna, że nie wyjdzie z tego amerykańska chała. Ico i Shadow of Colossus to dla mnie klasa sama w sobie. Gry bez precedensu. Myślę, że Last Guardian pójdzie w tym samym kierunku. "Stworzonko" faktycznie chwyta za serce :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kilka śmiesznych screenów Zaraz ktoś wyskoczy z grafiką pewnie..jeśli wrażenia z gry będą takie jak w ICO/SoC to dla mnie może mieć nawet grafę z ps2 i tak postawię tej grze ołtarz i będę bił pokłony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 W tego typu grach akurat grafika ma mniejsze znaczenie, bo gra nie nudzi. Przynajmniej ja nie miałem okazji się nudzić przy przechodzeniu ICO. A grałem w zasadzie całkiem niedawno i to pierwszy raz. Akurat to Ty mi doradzałeś za co dziękuję ;). Czekam niecierpliwie na Last Guardian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Nowy trailer: http://www.viddler.com/simple_on_site/c889573 Premiera ponoć latem 2011. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Nadzieja umiera ostatnia http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-10-03-shuhei-yoshida-playstation-4-indies-and-the-xbox-one Cytat Q: I'll wrap up with an inevitable question which you're probably not going to answer. The Last Guardian - where is it? It's in this building [sony Studios Japan] somewhere, presumably? Shuhei Yoshida: Yeah, in this building! Q: What console is it coming out on? Shuhei Yoshida: Ahh... That, I cannot talk about. Q: It doesn't seem to make any sense for it to a PS3 title so late in the lifespan. I know they have PS4 kits in their office, because I heard them talking about them... Shuhei Yoshida: So, we're waiting for the right time to re-introduce The Last Guardian in an appropriate way. I can't... Well, the game is in development, and it's well staffed, and Ueda-san is here, working - even though he's not a Sony employee, he's dedicated to the product. But we're not ready to update yet. Edytowane 3 Października 2013 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...