Gość dragonlore Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Stworzylem ten temat abysmy mogli na czas Expo powymieniac sie pogladami na temat nowych propozycji Najwiekszych w branzy gier. Na poczatek : Microsoft uwazam prezentacje za udana i ciekawa, zapodanie kamerki jako kontrolera jest prztyczkiem w nos dla nintendo i nowym kierunkiem w strone Casuali. Pokaz Petera tez zrobil wrazenie, mozna w miejsce chlopca wstawic ,kobiete, zwierze czy obcego, mysle ze uzyje tej technologi w Fable3 abysmy jeszcze bardziej zintegrowali sie z gra, samo sterowanie cialem tez nie jest najgorszym pomyslem,szczegulnie dla lubiacych ruch w domu :lol2: :wink: Dodanie sciagania muzyki w live oraz integracja z facebook'iem i radio tez sie kiedys przydadza, no i oczywiscie glosowo-gestowa obsluga dasha rowniez mile widziana,malo tego konsola nas rozpozna po facjacie i glosie i zaloguje do naszego Profilu. jesli sony nie pokaze czegos ukrytego w zanadrzu to ten rok "nalezacego do sony" bedzie musialo przeniesc na przyszly rok ;) czekaja nas jeszcze prezentacje sony i nintendo edit trwa konferencja EA :) milo project Edytowane 1 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Alan Wake w 2010 dopiero :( ale gameplay jest świetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pokaz Milo robi wrażenie, początki AI ? :D no a samym Natalem z'own'ili całe E3 szczególnie mnie wymiotło jak po trailerku z rodzinką na kanapie a oni zaczynają prezentować tech dema a ja szczeka na podłodze :grin: aż jestem ciekaw co za 7 godzin pokaże sony ale nie spodziewam się nic ciekawego, nie po tym co pokazał MS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Milo robi wrażenie owszem, myślę że jest to dobry krok naprzód jeśli chodzi o interakcję w grach. Teraz to już w ogole dzieciaki z domu nie będą wychodzić bo po co - przyjaciela mają w konsoli, z którym sobie pogadają, połowią ryby czy zagrają w piłe xD A tak na poważnie to jeszcze do AI daleka droga - kroczek już zrobiony. A jak taki Milo moglby pomoc w nauce języka na przykład. Czujecie to? Fajnie, że microsoft idzie dobrą drogą :) narzucają tempo można by nawet rzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Ktoś wie gdzie oglądać online konferencję Sony? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://e3.gamespot.com/press-conference/sony-e3/ radze juz zajac miejsce bo moze nie byc slotow potem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Alan Wake w 2010 dopiero :( ale gameplay jest świetny :) Obawiam się że 2010 będzie już za późną datą by Alan zdziałał coś na rynku. Ileż to gier było które dawały nadzieje i budziły emocje, ale niestety wychodziły rok lub dwa lata później i już nie były tym czym były prezentowane... Co do kamerki Microsoftów. Wchodzę w to! :mrgreen: Jak to będzie tak działać jak pokazywane było na prezentacji to szykuje się miazga. Mam nadzieje że po tym sezonie ogórkowym ( według mnie nic nie wyszło ostatnio ciekawego od GTA IV) w końcu coś się ruszy i zaczne znów myśleć o X jak te jeszcze pare lat temu kiedy nie wiedziałem w jaką gre ręce włożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) jeszcze 30 min do nastepnej konferencji (niny):) i bedzie znowu mozna poplotkowac ;) postaram sie cos pisac na biezaco,aczkolwiek nie spodziewam sie czegos odkrywczego, sadze ze zanonsuja nowa Zelde na Wii i nowego Mario co moim zdaniem, bedzie bardzooooooo dobrym posunieciem, bo osobiscie wole Zelde niz cale te: wielkie super tytuly na "duze" konsole ;) zaczelo sie .... super mario bros na 4 osoby Edytowane 2 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ciekawe czy pokażą nowego dsa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak ktoś jeszcze nie włączył konferencji Nintendo to lepiej niech nie włącza. Normalnie aż żal patrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) I tak E3 zmieniło się w wojenkę nintendo, MSa i Sony. Populistyczne gadania i przechwałki jak na premierach filmów w kinach. Żal patrzeć na to wszystko ;] Edytowane 2 Czerwca 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 właśnie włączyłem i lol już za trochę ponad godzinę Sony wkracza na scenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Czemu lol, co się dzieje? W sumie konferencji Niny nie chciało mi się oglądać, ale chyba dużo tracę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Czemu lol, co się dzieje?Pokazali: -nowe mario -nowy wii fit -nowy wiilot -nowe mario Konferencja prowadzona przez panią od fizyki - jak ktoś wytrzyma do końca, to na prawdę ma jakieś skłonności sado-maso. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Jak ktoś jeszcze nie włączył konferencji Nintendo to lepiej niech nie włącza. Normalnie aż żal patrzeć... [ciach!]........................A gdzie jest nowa Zelda na Wii?? -niny nie daruje ci tego , "jeszcze tu wroce z Olem " ps.nowy Metroid na oslode...bardzo mala oslode :( dobra i tak gwodziem dzisiejszego wieczoru jest sony ;) Edytowane 2 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 prawie zasnalem na tej konferencji Nintendo. Ale za 40 min Sony mnie rozbudzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) [ciach!]........................A gdzie jest nowa Zelda na Wii?? -niny nie daruje ci tego , "jeszcze tu wroce z Olem " ps.nowy Metroid na oslode...bardzo mala oslode :( dobra i tak gwodziem dzisiejszego wieczoru jest sony ;) mam nadzieje że nie do trumny sony :lol2: jestem ciekaw czy wreszcie pokarzą GT5 czy przełożą na następny rok co by z Forzą konkurować nie musiał :wink: PS. powiedzieli że za kilka minut zaczynają konferencje :) piwo jest paluszki solone także jestem przygotowany na show :) Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ale jakiej trumny? Już wy tu trumny nie budujcie, IMO Sony ma lepsze tytuly na PS3 niż X360, więc do trumny jeszcze daleko. Dobrze, że Microsoft pokazał F3, bo tak to posucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 za 12 min sie wszystko okaze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Też nie macie obrazu na tym Live Streamingu, tylko jakaś muzyczka przygrywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 też :| i nie muzyczka tylko łomot.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) dobry beat leci :) spóźniają sie i znowu ten sam text lol take your seats startują Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 sony- Metal Gear Solid na PSP będzie nosił podtytuł Peace Walker 02.06.2009 01:23 metal gear solid konami kojima production metal gear solid: peace walker psp big boss Prawdopodobnie komuś w Konami nie chciało się wykonywać swojej pracy zbyt dokładnie, więc uznał, że może już zamieścić nazwę nowego Metal Geara na PSP w katalogu gier na GamesPress. Wszystko wskazuje zatem na to, że oprócz multiplatformowego MGS: Rising otrzymamy jeszcze Metal Gear Solid: Peace Walker na PSP, o którym wspominał John Koller przy prezentacji PGP Go. Planowana data premiery to 2010 rok i na razie nie są znane żadne dodatkowe szczegóły, ale przecież już jutro konferencja Sony. 3..2..1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ale ten koleś pie***li głupoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na razie standardowa kicha, ciach!lenie głupot, rzucanie liczbami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ale bełkot i przechwałki, MS się przynajmniej nie pierdzielił głupot tylko pokazał co miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) scena z helikopterem z Uncharted 2 jest poprostu debilna,wala do goscia z heli plus goscie z dolu a nasz bohater przyjmuje 2 tony olowiu na klatkie i nic.... za to widoczek na miasto piekny :) M.A.G nic ciekawego dali brawa za Hanna Montana i Rozowe psp :lol2: ...lubie amerykanow ;) maja chociaz Japonca co mowi dobrze po angielsku, bo ten od Niny to poracha byla :D psp go...ziew Edytowane 2 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 [sarkazm] PSP Go - SZOK! O.o [/sarkazm] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) no fajnie pewnie teraz psp ja chce więcej o PS3 :sad: lol sens me to ja mam w telefonie ale innowacja <_< Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Lol, cena nowego PSP - 250 euro, chyba ich pop****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...