zzizzy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam "mały" problem. Brat siedzi w Turcji i powoli zaczyna brakować mu funduszy na koncie simplusa. Powiedział mi, żebym doładował mu konto z Polski, jednak nie znał kodu. Ja kiedyś coś takiego robiłem, jednak z plusa na plusa, ale teraz mam Erę i zwracam się z prośbą do Was: Czy jest możliwość wpisania kodu na komórce z Ery i zasilenie konta Simplus (coś jak *123*TELEKOD* NR_TELEFONU#)? Proszę o szybką odpowiedź, bo sprawa jest nagląca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Tak wlasnie laduje simplusa Ale czy zadziala to za granica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Tak na zdrowy rozsądek to na telefonie z Ery to nie przejdzie. Pierwsze 3 cyfry to kod (polecenie) wewnętrzne operatora, bo chyba w Erze i innych sieciach jest inny kod niż 123. Możesz przecież jeszcze: - wysłać mu telekod - w poziomu konta w banku doładować konto (przynajmniej PKO jedno i drugie posiada taką opcję) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Tak, tak, już dałem radę. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...