Skocz do zawartości
Tubal Kain

Nec Accusync 24wmcx

Rekomendowane odpowiedzi

Monitorek jest używany, ale ma jeszcze 2lata gwarancji i nie posiada żadnych wad matrycy. cena to 850 PLN

Najtaniej gdzie znalazłem nowy to cena 1360PLN + koszty przesyłki. Poczytałem troche o tym monitorze. W miarę przyzwoity lcd. Natknąlem się w sieci na ranking 24" lcd niemieckeigo chipa (a ja po neimeicku niszt fersztein:) ten monitor dosatl tam bardzo słabą notę 25 miejsce. Upalsowal sie za takimi jak:

7miejsce LG w2442pa

8 miejsce IIyama B2409HDS

13miejsce Benq m2400hd

15miejsce Asus vh242h

te monitory nowe mozan kupic w przedziale 1000- 1200zl.

Tak więc czy warto sie sugeraowac tą oceną 25 meijsca i se odpuścić. Czy jednak brac tego neca?

a tu link do tego testu - http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenlist...x/index/id/568/

a tu recka z benchmarka - http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/T..._cz.4-1538.html. aha jeżeli ktoś zna niemiecki techniczny to proszę o pzretłumaczenie tych słow :)

Bildqualität Energie-Effizienz Ausstattung Schachbrettkontrast

Edytowane przez Tubal Kain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam niemieckiego ale : Jakość budowy, Energetyczna-Efektywność (coś jak sprawność ... albo i nie ;-P), a na końcu coś tam o kontraście ... jeśli Ausstattung to to samo co outstanding to znaczy że wysoki. Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monitorek jest używany, ale ma jeszcze 2lata gwarancji i nie posiada żadnych wad matrycy. cena to 850 PLN

Tak więc czy warto sie sugeraowac tą oceną 25 meijsca i se odpuścić. Czy jednak brac tego neca?

Bardzo fajny monitor-za tą cenę wziąłbym sam.

Jak masz możliwość zobaczyć go na własne oczy,to zobacz czy Ci odpowiada-własne oczy są lepsze niż najlepsza recenzja.

Edytowane przez Miodnyj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczególnie, że jak ostatnio czytałem komputer świata, to oceny zależały od takich rzeczy jak język instrukcji obsługi, długość numeru telefonu na infolinie i koszt połączenia, czy objętość strony głównej producenta... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi