Oiram Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Was. Chciałem się Was zapytać donośnie błędu podanego w temacie. Instaluje grę 4x4: Hummer. Wszystko git ładnie się instaluje do momentu kiedy mam w nią zagrać. A mianowicie gdy odpalam grę ekran robi się czarny a w środku w niebieskiej ramce pisze mode not supported. Wszystko jest słychać jak leci intro itp. Bardzo Was proszę pomużcie mi z tym problemem bo bardzo chciałbym zagrać w tą grę :rulez: :rulez: :rulez: :rulez: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wg mnie gra uruchamia się w rozdzielczości (lub odświeżaniu), której nie obsługuje Twój monitor. Tak przy okazji podaj konfiguracje kompa oraz model monitora, poza tym pisze sie "pomóżcie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oiram Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak jakoś mi się napisało. Monitor to Belinea 19". A co do konfiguracji kompa to co masz na myśli(lub co chcesz wiedzieć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wszystko oprócz obudowy... Gra nie ma okna konfiguracyjnego, które uruchamia się przed samą grą? Poszukaj pliku *.ini, odpowiedzialnego za rozdzielczość i wpisz tam odpowiednią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Domyślam sie, że to 19" LCD czyli max rozdzielczość to prawdopodobnie 1280x1024 (lub 1440x900 przy panoramie) przy 60 Hz, tak więc coś takiego by trzeba ustawić w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oiram Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Wszystko oprócz obudowy... Gra nie ma okna konfiguracyjnego, które uruchamia się przed samą grą? Poszukaj pliku *.ini, odpowiedzialnego za rozdzielczość i wpisz tam odpowiednią. Nie ma okna konfiguracyjnego. A gdzie ja mam poszukać tego pliku Domyślam sie, że to 19" LCD czyli max rozdzielczość to prawdopodobnie 1280x1024 (lub 1440x900 przy panoramie) przy 60 Hz, tak więc coś takiego by trzeba ustawić w grze.Tak jest dokładnie tak jak mówisz. Jest to LCD roz 1280x1024 i 60 Hz. Ogólnie monitor mam ustawiony na 1024x768 ale gdy ustawiłem na największą jest to samo Edytowane 11 Czerwca 2009 przez Oiram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Tak mi teraz na myśl przyszło by wymusić uruchomienie gry w 640x480 (w trybie zgodności jest taka opcja) a potem ją przestawić na 1280x1024 i 60Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Niestety, to raczej nic nie da bo gra automatycznie zmieni rozdzielczość na swoją... Co to za gra która domyślnie uruchamia się z jakimis dziwnymi ustawieniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oiram Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 No mówiłem 4x4:Hummer. No to co nie pogram sobie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...