jarekxzz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Od pewnego czasu mam monitor lcd LG (Flatron W1952TE) - na pudełku pisało że rozdzielczość 1440/900 i po podłączeniu taką właśnie ustawiłem i było git. Teraz przeinstalowałem sterowniki (zainstalowalem najnowsze od Nvdii, karta GF 9600gt) i przy 1440/900 obraz wychodzi poza monitor (jak na zdjęciu). "Dobrze" jest przy rozdzielczości 1280/1024 (nie do końca dobrze bo nie podobają mi się te wymiary i pikseloza troche jest). Co można z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Monitor podłączony przez DVI-D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Coś się zmieniło przez te 10 lat w monitorach? Nie ma tam już regulacji obrazu z poziomu menu monitora?? Na Samsungu wystarczy wcisnąć "Auto" na obudowie i obraz sam się ustawia. Ludzie! Bez przesady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depedro Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Start -uruchom-msconfig-tam musisz zmienić opcje aby przy uruchamianiu była natywna rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...