MaxDamage Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Fear Factory multiklan , team q3 - Dead Angels Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Fear Factory multiklan , team q3 - Dead Angels O maxdamage widzialem twoj filmik o trikach calkiem neizly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Hehe, a ja jestem taka lama w Q3 że nawet nie umiem uruchomić demka :) (kto pomoże) mam demo Quake 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 GROM - Polish Americas Army Clan Jestem Clan-Leaderm :) Bardzo duze sukcesy w lidze europejskiej www.teamwarfare.com Oraz ogolne uznanie i podziw od polakow grajacych w AA:) Adres naszej strony to: www.grom.americasarmy.pl Nareszcie ktos, kto gra w AA. Ja nie naleze do zadnego klanu i mi sie tam nie spieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 UT - Resurrection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a sa klany gier offline??? :) hehehe =] chyba ze lanowe uwazasz za inne....ale lanwe to w necie tez cyba graja ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 GROM - Polish Americas Army Clan Jestem Clan-Leaderm :) Bardzo duze sukcesy w lidze europejskiej www.teamwarfare.com Oraz ogolne uznanie i podziw od polakow grajacych w AA:) Adres naszej strony to: www.grom.americasarmy.pl Nareszcie ktos, kto gra w AA. Ja nie naleze do zadnego klanu i mi sie tam nie spieszy. Nareszcie?! www.americasarmy.pl looknij naforum polskich klanow jest od groma:) ale liczacych sie jest zaledwie 2 moze 3, oczywiscie w tym my:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ]lol[-Desann z klanu Legion of lords jedi Knight 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny005 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 [uM/R][ CzarnY z klanu Jedi Knight 2 :P DES witka :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmotron Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jam jestem w klanie Jedi Knighta 2 o nazwie Jedi Vengeance [JV] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 arcy rtcw <o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssAssin Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 +CT+AssAssin > jeden z clanleaderow +Clerici Tenebrosi+ >>Jedi Academy<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A może ktoś szuka rekruta do clanu CoD :> W grze to co chwile jakies nowe clany powstają z lamkami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 <_< archeologia stosowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Lepiej wykopac niz zrobic nowy i dostac % :P A tak co do klanow to moze ktos szuka dobrego gracza w UT2k4?? Bylbym chetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 wiem :wink: ale z drugiej strony na co temat o klanach skoro mozna poruszac ten watek w temacie o danej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 mozna by troche rozszezyc temat o ogloszenia klanow np. poszukiwanie graczy, turnieje itp. i przykleic. przydalo bysie takie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 NFS Underground Od razu mówię, że mam tam inny nick (mój był już zajęty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A może ktoś szuka rekruta do clanu CoD :> W grze to co chwile jakies nowe clany powstają z lamkami ... 1579219[/snapback] Tych wszędzie pełno... ale sam nie badz taki prO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a skąd wiesz jak on gra :P może naprawde pwnuje w CoD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Fallout: tactics - Cult of the dark skull (CDS - www.cds.of.pl ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Call of Duty - klan [-BG-] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Counter Strike Source - klan......oczywiscie Tweak.pl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ten sam klan co wyzej u Rob@ka ;] Tylko Orgiusz brzydal nie przyznal sie, ze gra z nami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja tez w tfiku ale siepa sie przyznawać... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Call of Duty - klan [-BG-] :) 1579878[/snapback] siemka logan ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 skoro odnowili to tez sie przyznam Wolfenstein: Enemy Territory 2.55 |>XpK<| - Xtreme Pain Killaz :lol: jedyny polak w tym klanie ale chlopaki wiedzą juz co oznacza slowo na ''k'' :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak sie nie przyznal??? zaraz sobie trzepne sig'a wypasistego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 World of Warcraft - Vae Victis, gildia international. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) jak sie nie przyznal??? zaraz sobie trzepne sig'a wypasistego icon_wink3.gifTeraz mozna powiedziec ze sycisz na forum ;] Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...