kiler1500 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam Mam problem z dyskiem twardym 500GB. W kąpie mam 2 dyski 1. 30GB i 2 500GB system operacyjny XP jest wgrany na 30GB a jak podłanczam 500GB pokazuje mi dysk lokalny 130GB niesformatowany Dysk nie jest nowy był używany przez rok i mam tam dużo pliów (filmy gry dokumęty ) Co moge z tym zrobić jak przywrócić te pliki i te partyce co kiedyć miałem Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 1. poprawic błedy w 1 poscie . 2. Zainstalowac Service pack 2. 3. Cieszyc sie ze widzi cała pojemnosc dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 To ci się przyda bardziej niż Service Pack 2... Naprawdę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Temat wałkowany miliony razy. Powody mogą być 2: - brak Service Pack 2 w Windows - brak obsługi dużych dysków przez płytę Rozwiązaniami są odpowiednio: - instalacja SP2 - aktualizacja biosu płyty (lub wymiana płyty na nowszą) Odzyskać partycje można przy pomocy programu TestDisk - jest wersja dla Windows oraz Dos. Opis użycia także do znalezienia na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1500 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 OK dzieki za info mam swoje dane wystarczylo zainstalowac service pack A co do bledow to jestem za granica i innym jezyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Firefox w wersji PL załatwia sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...