bagienny Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Czesc,czy moglibyscie w newsie razem ze zwyciezcami opublikowac liste osob,ktore poprawnie odpowiedzialy ???Cześć. Nie. Edytowane 16 Lipca 2009 przez bagienny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 hmm nie chodzi mi o publikacje poprawnych odpowiedzi,tylko nazwe nickow osob,ktore poprawnie odpowiedzialy,tak jak to sie robi po kazdym konkursie w in4.pl ,gdzie w pierwszym poscie jest publikowana lista osob,ktore poprawnie odpowiedzialy i braly udzial w losowaniu nagrod.ale w jakim celu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darius1979 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam! A kiedy ogłoszenie zwycięzców (czyli nagrodzonych :lol: )?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 PUNKT 6 Regulaminu: "Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Wyniki konkursu: http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_coolermaster Gratulacje dla zwycięzców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Znowu nic nie wygrałem, ale może następnym razem się uda. Gratulacje dla zwycięzców ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratulacje dla zwycięzców ! pozostaje satysfakcja z wysłanych poprawnych odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczuuu Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 nie moge uwierzyc ze wygralem :) biore udzial chyba w kazdym konkursie purepc :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratulacje dla zwycięzców :) Wtopa na pierwszym pytaniu :( Znalazłem recenzję, gdzie było napisane, że ma tylko jeden wentylator 120mm <_< Może mi ktoś zarezerwować zasilacz z następnego konkursu? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 W przypadku wygranej user dostaje pw o wygranej w konkursie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczuuu Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 hmm nie chodzi mi o publikacje poprawnych odpowiedzi,tylko nazwe nickow osob,ktore poprawnie odpowiedzialy,tak jak to sie robi po kazdym konkursie w in4.pl ,gdzie w pierwszym poscie jest publikowana lista osob,ktore poprawnie odpowiedzialy i braly udzial w losowaniu nagrod.Uwielbiam jak ktoś rejestruje się na forum, jest chwilę i już się panoszy z nowymi "świetnymi" pomysłami. Popatrz trochę jakie tu zwyczaje panują a nie bombardujesz tak fajnymi propozycjami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Uwielbiam, jak ktoś patrzy na datę dołączenia do forum - 'jest ode mnie krócej!! mogę mu dojebać!'... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegetto Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Kwasior500 Zgadzam się. Co do konkursu to oczywiście gratulacje dla szczęśliwych zwycięzców :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civi Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Niach niach wygrałem coś chociaż nie wiem co to i nie wiem co to za konkurs :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Niach niach wygrałem coś chociaż nie wiem co to i nie wiem co to za konkurs :Dprosze cie nie mow tak nawet^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupcengier Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratuluje zwycięzcom :) moze cos wygram w tym konkursie Enermax'a :) by sie przydalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratki ;) A awatara i tak nie było Oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 No gratulacje dla zwyciezców. ::) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inewi5 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Wtopa na pierwszym pytaniu :( Znalazłem recenzję, gdzie było napisane, że ma tylko jeden wentylator 120mm <_<Nie jesteś sam :) Teraz wiem, żeby zanim odpowiem kliknąć w "Nagrody" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie w nagrody tylko w sponsor :D Tam jest wszystko jasno i 100% pewnie :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...