Skocz do zawartości
Grinch

Super Abgymnic - prawda czy pic na wode ?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się zapytać co sądzicie o tym urządzonku. Korzystał z Was ktoś kiedyś z tygo :P Dało rezultaty ? NIewiem co o tym myśleć.

Tu przykładowe aukcje:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12837951

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12703290

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12622872

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie ma sie co dziwic ze to lipa jak mozna miec niezla sylwetke nic nie robiac to chyba jeste niemozliwe, ale swoja droga to niezle sobie to wymyslili bo z tego co wiem to kupa ludzi to kupila :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba żartujecie, daliście się na to nabrać (?), ja bym czegoś takiego nigdy nie qpił, jedna wielka ściema, i proszę mi nie zarzucać że jak nie miałem to nie wiem co piszę, wystarczy posłuchać jak oni to reklamują, zawodowe oszustwo, 'super abcośtam pomoże Ci w osiągnięciu sylwetki ...' jasne że pomoże, ale odpowiednie odżywianie się i trening są cześcią osiągania tej sylwetki, czasami wyskakuje takimi malutkimi literkami na dole ekranu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nietylko nic nie daje ale  jeszcze moze tobie uszkodzic watrobe z tego co slyszalem (impulsami elktryczymi emitowanymi przez te urzadzenie)

Niewątpliwie negatywnie wpływa to na organizm - koleżnanka gdy używała tego gó.wna miała okres co 2 tygodnie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem badziew :D

Ale można samemu se zrobić

-transformatorek 220V na 9V

-blacha

-bateria 9V

==

Dolutowujemy kabelki z transformatora odwrotnie (zamiast 9 to 220)

-smarujemy się kremem i przykłądamy blache, I miłego katowania swych "mięśni" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-blacha

-bateria 9V

==

-smarujemy się kremem i przykłądamy blache, I miłego katowania swych "mięśni" :twisted:

Zapomniałeś napisać, że baterię należy cyklicznie podłączać i odłączać od zacisków 9V transformatorka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: milego jak sie ktos dal na to nabrac :P moj qmpel mi dal sie tym pobawic.... jak mi podpial reke pod te gowno i ustawil chyba 5 poziom to mi lapa tak skakala ze <span style="color:red;">[ciach!]</span> :) glopie uczucie i w dodatku te elektrowstrzasy nic nie daja :( :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-blacha

-bateria 9V

==

hehehe przypomniał mi się mój wynalazek ze szkoły :lol: :lol:

mieliśmy krzesła pod ścianą na korytarzach zespawane razem tak po 10szt podłączało się kabelek i ładnie wszyscy wstawali jak na rozkaz :lol: :lol: ale jeszcze lepszy był iskrownik z zapalarki do gazu

hehehe to były efekty :twisted: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

badziewie ! mialem to przez 2 tygodnie i oddałem kumplowi bo g**** to daje !

polecam siłownię ;)

stanowczo odradzam kupowanie tej bzdury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcecie sobie miesnie wyrobic, to zapraszam do mnie- darmowa silownia przy cemencie, wapnie, piasku zwirze i ceglach.

Czynna od 6:00 do 22:00 (lub ostatniego klienta).

wstep- gratis.

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można by w moim "przepisie" transformatorek zastąpić transformatorem od jażeniówy (12V na vejściu a 300V na wyjściu) albo od spawarki :twisted:  :twisted:  :twisted:

lepiej od mikrofalowki :D
Mikrofalówa ma trans od 250W do 1750W a spawara od 500W do 4000W :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Te 4000W to zlepka 4x1000W DORODNY PUSTAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak troce offtopic ale widzialem zasilacz 5V-200A :D

Ciekawe jaki by to dawalo skurcz ;)

Żaden, 5V to za mało, poczułbyś jedynie jakbyś dotknął językiem.

Jest tu ktoś kto może zbudował cewkę Tesli?

hehehe ja z kumplem mielismy sie za to zabierac ale niestety zabrakło wolnego czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi