Grinch Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Chciałem się zapytać co sądzicie o tym urządzonku. Korzystał z Was ktoś kiedyś z tygo :P Dało rezultaty ? NIewiem co o tym myśleć. Tu przykładowe aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12837951 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12703290 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12622872 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Moja kolezanka miala cos takiego, ale sprzedala bo to g.... warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Taa, ja kupiłem z ciekawości - niestety okazało się, że to nic nie daje. Ściema - jak zresztą więszość tego typu wynalazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 mam to i powiem jedno - nie wyrzucajcie na to kasy !! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 No nie ma sie co dziwic ze to lipa jak mozna miec niezla sylwetke nic nie robiac to chyba jeste niemozliwe, ale swoja droga to niezle sobie to wymyslili bo z tego co wiem to kupa ludzi to kupila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 to moze i jest dobre w przypadku calkowitego zaniku miesni, ale nie do budowania sylwetki. Dieta Dobry program treningowy Silna wola Piekna Sylwetka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 chyba żartujecie, daliście się na to nabrać (?), ja bym czegoś takiego nigdy nie qpił, jedna wielka ściema, i proszę mi nie zarzucać że jak nie miałem to nie wiem co piszę, wystarczy posłuchać jak oni to reklamują, zawodowe oszustwo, 'super abcośtam pomoże Ci w osiągnięciu sylwetki ...' jasne że pomoże, ale odpowiednie odżywianie się i trening są cześcią osiągania tej sylwetki, czasami wyskakuje takimi malutkimi literkami na dole ekranu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nietylko nic nie daje ale jeszcze moze tobie uszkodzic watrobe z tego co slyszalem (impulsami elktryczymi emitowanymi przez te urzadzenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Picnawodefotomontaz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nietylko nic nie daje ale jeszcze moze tobie uszkodzic watrobe z tego co slyszalem (impulsami elktryczymi emitowanymi przez te urzadzenie)Niewątpliwie negatywnie wpływa to na organizm - koleżnanka gdy używała tego gó.wna miała okres co 2 tygodnie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 hehehe wszystko z tych je.ban.ych tiwi marketow to kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 "Super Abgymnic z wyświetlaczem LCD" heh :D - może się chociaż na części zamienne nada :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 "Super Abgymnic z wyświetlaczem LCD" heh :D - może się chociaż na części zamienne nada :twisted: Heheheh tylko jak to połączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jednym słowem badziew :D Ale można samemu se zrobić -transformatorek 220V na 9V -blacha -bateria 9V == Dolutowujemy kabelki z transformatora odwrotnie (zamiast 9 to 220) -smarujemy się kremem i przykłądamy blache, I miłego katowania swych "mięśni" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jednym słowem badziew :D Ale można samemu se zrobić -transformatorek 220V na 9V -blacha -bateria 9V == Dolutowujemy kabelki z transformatora odwrotnie (zamiast 9 to 220) -smarujemy się kremem i przykłądamy blache, I miłego katowania swych "mięśni" :twisted: Zapomniałeś napisać, że baterię należy cyklicznie podłączać i odłączać od zacisków 9V transformatorka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :lol: milego jak sie ktos dal na to nabrac :P moj qmpel mi dal sie tym pobawic.... jak mi podpial reke pod te gowno i ustawil chyba 5 poziom to mi lapa tak skakala ze <span style="color:red;">[ciach!]</span> :) glopie uczucie i w dodatku te elektrowstrzasy nic nie daja :( :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jednym słowem badziew :D Ale można samemu se zrobić -transformatorek 220V na 9V -blacha -bateria 9V == Dolutowujemy kabelki z transformatora odwrotnie (zamiast 9 to 220) -smarujemy się kremem i przykłądamy blache, I miłego katowania swych "mięśni" :twisted: hehehe przypomniał mi się mój wynalazek ze szkoły :lol: :lol: mieliśmy krzesła pod ścianą na korytarzach zespawane razem tak po 10szt podłączało się kabelek i ładnie wszyscy wstawali jak na rozkaz :lol: :lol: ale jeszcze lepszy był iskrownik z zapalarki do gazu hehehe to były efekty :twisted: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Mam cos takiego w domu i powiem tylko, ze nadaje sie do...dup* nic nie daje. Nic nie zastapi prawdziwej silowni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 badziewie ! mialem to przez 2 tygodnie i oddałem kumplowi bo g**** to daje ! polecam siłownię ;) stanowczo odradzam kupowanie tej bzdury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Można by w moim "przepisie" transformatorek zastąpić transformatorem od jażeniówy (12V na vejściu a 300V na wyjściu) albo od spawarki :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Można by w moim "przepisie" transformatorek zastąpić transformatorem od jażeniówy (12V na vejściu a 300V na wyjściu) albo od spawarki :twisted: :twisted: :twisted:lepiej od mikrofalowki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 lipa, moja ciocia ma i prawde mowiac nic jej to nie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak chcecie sobie miesnie wyrobic, to zapraszam do mnie- darmowa silownia przy cemencie, wapnie, piasku zwirze i ceglach. Czynna od 6:00 do 22:00 (lub ostatniego klienta). wstep- gratis. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Można by w moim "przepisie" transformatorek zastąpić transformatorem od jażeniówy (12V na vejściu a 300V na wyjściu) albo od spawarki :twisted: :twisted: :twisted:lepiej od mikrofalowki :DMikrofalówa ma trans od 250W do 1750W a spawara od 500W do 4000W :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Te 4000W to zlepka 4x1000W DORODNY PUSTAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :lol: sorry ale ja sie na elektryce/elektronice nie znam :P tylko wiedzialem, ze mikrofaloka daje 250 -> ~2000W :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 YYYYYYYY.... powyżej 400W to chyba się nie da wykrzesac z <12V :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A tak troce offtopic ale widzialem zasilacz 5V-200A :D Ciekawe jaki by to dawalo skurcz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 z tego abgymnica to fajna [gluteus maximus] na zdjeciu tylko jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 A tak troce offtopic ale widzialem zasilacz 5V-200A :D Ciekawe jaki by to dawalo skurcz ;) Żaden, 5V to za mało, poczułbyś jedynie jakbyś dotknął językiem. Jest tu ktoś kto może zbudował cewkę Tesli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 A tak troce offtopic ale widzialem zasilacz 5V-200A :D Ciekawe jaki by to dawalo skurcz ;) Żaden, 5V to za mało, poczułbyś jedynie jakbyś dotknął językiem. Jest tu ktoś kto może zbudował cewkę Tesli? hehehe ja z kumplem mielismy sie za to zabierac ale niestety zabrakło wolnego czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...