SzczYpior_n1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Czekam na kolejny konkurs. Dziś zasilacz Enermax, za miesiąc jakiś i7 pewnie wpadnie :)Chyba naklejka i7 na obudowe :D wygrałeeeeeeem!!!!Przywidziało Ci sie :P oczywiście gratki dla wszystkich zwycięzców bo było ich wielu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Teraz chociaż miałem poprawne odpowiedzi ;) Gratki dla 'farciarzy' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Eh zawsze wiatr w oczy :P gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 :wink: To czekam na wentyle. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nagrody wyślę koło wtorku-środy więc dość szybko dojdą. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam_g Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 udało mi się wygrać zasilacz 350W ;-) pierwszy raz w tym serwisie a brałem udział chyba we wszystkich konkursach od dłuuugiego czasu, skoro los się odwrócił to idę puścić totka ;-) moje dane wysłałem, gratuluję pozostałym zwycięzcom, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No masz ci los, znów kicha. Już za "wysługę lat" powinno coś wpaść :). Ja...ja.. ja chciałbym widziec się z kierownikiem tego ośrodka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) niedługo do wygrania laptopy, głupio by wyglądało jakbyś wygrał w 2 konkursach pod rząd ;) Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nagrody wyślę koło wtorku-środy więc dość szybko dojdą. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. Czy jak już wyślesz nagrody to napiszesz na forum ? Chciałbym wiedzieć kiedy mogę się spodziewać paczki, żeby być w domu jak zapukają do mych drzwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dostaniesz info na PW zapewne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dostajesz informacje na PW a kurierzy do domów prywatnych zazwyczaj wcześniej dzwonią by nie jechać na darmo w dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Fajny konkurs, fajne nagrody, gratulacje dla zwycięzców i organizatorów. :rolleyes: QuaiL2048 - no masz chłopie farta GRATULACJE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Paczuszka przed chwilą do mnie dotarła :D A właśnie na plażę miałem iść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Paczuszka przed chwilą do mnie dotarła :D A właśnie na plażę miałem iść :Pjuż?!?! ja nawet nie dostałem informacji, że wysłano. :sad: a dane poszły już kilka dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam_g Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 do mnie również przed chwilą zawitał kurier, biorę się za podłączanie zasilacza, pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A ja nie dostałem żadnej informacji o wysyłce i kuriera nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeśli chodzi o jakąś PW w sprawie wysyłki to nie dostałem nic. Wysłałem jedynie dane do przesyłki. Od tamtej pory nic nie dostałem na PW i żaden kurier nie dzwonił do mnie. Tak z siebie paczuszka przyszła :P Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez AlCaponexp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Paczka przyszła wczoraj. Jeszcze raz serdecznie dziękuje. P.S Zasilacz jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zasilacze poszły, wentylatory wychodzą w poniedziałek do zwycięzców. Wszystko odbywa się zgodnie z regulaminem więc spokojnie Panowie i Panie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Paczuszka dotarła. Raz jeszcze dzięki organizatorowi i sponsorowi (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Do mnie narazie dotarła tylko kartka z informacją, że paczka czeka na poczcie i że niby mnie nie było w domu. hmmm... po prostu Poczta Polska. Ale i tak już dziękuję organizatorom (szczególnie romkowi, który musiał znosić moje zniecierpliwienie :rolleyes: ) i sponsorowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 :) No tak znów zapomniałem napisać, że wszystko wysłane wg ustaleń. Wentylatory poszły w poniedziałek do Was. Zasilacze mam wszystkie potwierdzone, że dotarły więc dobre i to. Sorrka, że wysłałem do Was Pocztą Polską wentyle ale od poniedziałku firma, w której korzystam z wysyłek ma remanent do końca tygodnia i szkoda było jeszcze kolejny tydzień czekać. Przesyłki do końca tygodnia do końca tygodnia powinny do wszystkich dojść i tylko się cieszyć z użytkowania nagród :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Do mnie doszły wczoraj - pięknie dziękuje - pewnikiem się przydadzą. BTW bajer z wyłączaniem podświetlania wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...