Skocz do zawartości
spam2009

Zautomatyzowanie Procesu Tworzenia Połączenia Internetowego Neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

Można po prostu stworzyć normalne połączenie sieciowe korzystając z możliwości systemu Windows. Nie korzystasz wtedy z tego programiku od Neostrady i połączenie podnosi się automatycznie przy starcie Windozy. Nie podam Ci niestety dokładnego przepisu jako że nie posiadam Neo, ale kilkakrotnie tak konfigurowałem połączenie u znajomych i działało to znakomicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można po prostu stworzyć normalne połączenie sieciowe korzystając z możliwości systemu Windows. Nie korzystasz wtedy z tego programiku od Neostrady i połączenie podnosi się automatycznie przy starcie Windozy. Nie podam Ci niestety dokładnego przepisu jako że nie posiadam Neo, ale kilkakrotnie tak konfigurowałem połączenie u znajomych i działało to znakomicie.

Przecierz wiem, że da sie to tworzyć bo już dziesiątki razy to tworzyłem. Pytam się jak to automatyzować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledze chyba nie chodzi oto, jak automatycznie połączyć się z netem, ale oto, że np po formacie zamiast klikania kilkaset razy i wpisywania wszystkiego klika raz i neostrada zostaje skonfigurowana.

Jedyny myślący/umiejący czytać. Na innych forach też posty w stylu "Skrótem odpalaj"

Dziękuję bardzo, poczytam pokombinuję i jak się nie uda to wrócę :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi