Marcin Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 :? no to co za cholerstwo :? Może masz AA włączone albo Aniso? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 bylo ustawione na application preference i mialem 3800 przed chwila . zaraz zrobie bez ... Athlon Xp 2000@2200+ A0 0.13 | GA-7VAX rev. 1.2 | Kingston KVR333X64C25/512 (infineon) | Maxtor 6L040J2 40GB | PowerColor Radeon 9700 | Tt Smart&Silent Volcano 9 | CDRW Samsung SW-248 |Win XP Pro En Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 moze nie zaznaczyles turbo mode, ale watpie, a moze to 64bit radeon 9700 :))) Buhahaha to by dopiero było! :D Z drugiej strony to jest PowerColor - wszystkiego można się spodziewać ;) :) :) Jak tak dalej pójdzie to zaczną montować karty 32bit, np r9800 za 250zl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 moze i zjebalem ,ale co z tym robic ? moze byc grafa uszkodzona ??? nie to nie grafa ....jaki masz wynik w 3dmarku 2001 ?? a i podpis sobie umiesc pod spodem, a nie pisz go ;d Hahhahahah :lol: :lol: :lol: hehe to co mialem mu napisac umiesc sobei info o sprzecie w profilu w podpisie tez bez sensu ..a pozatym myslec nei potrefioe jutro matura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Moze to jest wina braku wspolpracy grafiki z plyta glowna. Napisz dokladnie model grafiki i plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Przepraszam jestem slepy nie spojrzalem w twoj opis :oops: Nie wiem nie mam pomyslu. Moze poporstu masz taki model karty. trafila ci sie jakas ferelne sztuka. Nie wiem nie mam pomyslu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 A może masz w biosie włączone AGPx2 ;) i wyłączone fast write :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 W biosie jest wszystko ok. A max to 3873marki :cry: i z tego co widze nie wiele da sie zrobic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hehe ciniutko ,a mówili że 3dMark 2003 jest pod radki.NVIDIA POWER!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 zasyfiona winda ot CO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 no to widze ze nie tylko u mnie cienizna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hehe ciniutko ,a mówili że 3dMark 2003 jest pod radki.NVIDIA POWER!!!!:lol: mx440power :lol: zartowalem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hehe ciniutko ,a mówili że 3dMark 2003 jest pod radki.NVIDIA POWER!!!!:lol: mx440power :lol: zartowalem 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A jakie taktowania ma w zasadzie ten Twój radek, hę? Sprawdzałeś chodziaż, bo może jakiś mega pokrojony, widziałem power colora 9500 który miał niżej niż ja teraz na mx400. Tylko nie pisz jeszcze raz całego konfiga, taktowania wystarczą... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 core 275 / memo 540 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 posprawdzaj czy masz flaczne filtrowanie anizo i smoothvision!! a moze cos z grafa nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sprawdz ilosc kostek pamieci i sprawdz czy to 9700 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 dobre moze masz jakis bubel :o garfe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Kosci jest po 4 na karzdej stronie.(infineon) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ostatecznie proponuje uzyc ostatecznego srodka ktory w 99,9% rozwiazuje wszystkie problemy z kompem - zasadz mu pozadnego kopa a od razu zacznie dzialac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Sluchaj jak mozesz to sprawdz swoja karte na kompie jakiego swojego qmpla ktory ma podobny sprzet. Moze grafika nie wspolpracuje z innymi podzespolami tak jak powinna. Jak u qmpla bedzie taki sam wynik to masz cos z grafika. Jak masz gwarancje top proponuje do skleu. A komputer jest jak kobieta. Jak ja kopniesz to placze i sie obraza (ja tego nie robie :) :) ) wiec lepiej go nie kopac. Niewazne jak go nienawidzisz. Mow mu zawsze mile slowka i bac dla niego mily a bedzie chodzi jak zyleta i robil dla ciebie wszystko. Nie wiezycie to sprobujcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ostatecznie jest 3900 markow.Czy ten wynik jest ok ? Czy oddac karte na gwarancji ? Bo sprawdzic nie mam gdzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 bo cos s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liles imbecylu Swietnie, jezeli za takie wypowiedzi nie leca bany to ja chyba sie wypisuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 kaeres jakby lecialy bany za takie wypowiedzi to juz bys nie mogl wypowiadac sie na tym forum :P przynajminej taka bylaby wola 1/2 uczestnikow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Uczestnicy forum to se moga decydowac ale o .... Ty rowniez mozesz se decydowac. A bana juz dostalem za o WIELE mniejsze wykroczenie niz Ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Uczestnicy forum to se moga decydowac ale o .... Ty rowniez mozesz se decydowac. A bana juz dostalem za o WIELE mniejsze wykroczenie niz Ty. Eee, Kaeres, ty bana dostałeś też za radka, więc lepiej uważaj :P :lol: :lol: :lol: A na posta numer 6000 to by Ci się jakiś torcik należał, tylko gdzie te wszystkie świeczki wbić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 core 275 / memo 540 A moze kupiłeś karte na PCI a nie na AGP? :lol: :lol: :lol: Fakt jest faktem jak się zrobi szybki ruch ręką to to PCI wejdzie w slot AGP :lol: :lol: :lol: Ale mam ubaw :wink: Oby wiecej takich postów :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...