maxymili Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Glaciator tańszy 20zł. Tylko że Sileo więcej waży i ma maty wyciszające ale za to glaciator ma zasilacz na dole. Co wybrać? Czyli ile naprawdę daje zasilacz na dole? glaciator 600 sileo 500 czy może stary dobry centurion 534 taniej o 67zł od sileo z firewire na froncie zamiast esata?. Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) A musi być Cooler Master? Bo za podobną cenę jest Antec 300. A co daje zasilacz na dole? Nie mam zielonego pojęcia, chyba nic oprócz burdelu z kablami.... Bo temperatury w budzie raczej niższe nie są. Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ale patrzyłem na antca 300 i w sumie od glaciatora 600 niewiele się różni zasilacze na dole, waga podobna stal podobna antec nieco ładniejszy glaciator bardziej praktyczny w środku na przykład dyski ma na bok i esata na panelu. W sumie znalazłem sklep gdzie glaciator jest za 229zł i odbiór osobisty w Wawie więc zamówiłem. Dzięki za info :) Antec drożej o 30zł + przesyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...