Skocz do zawartości
hggh44

Nowy Laptop Do 6000-7000zl

Rekomendowane odpowiedzi

MSI GT725, ew. http://www.bluemobility.pl/blueberry-noteb...-c-184_188.html - chyba, że sprzęt będzie potrzebny na bieżąco - wtedy warto pomyśleć nad Dellem XPS M1730 z 8800GTX SLI i gwarancją NBD (albo Precision M6400 z Quadro FX3700 - choć w tej cenie będzie to naprawdę trudne). Można jeszcze poszukać za granicą, ale trzeba zwracać uwagę na serwis i gwarancję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy brak miejsca? Może odpowiadałby ci np. iMac czyli All In One? Przy takiej kwocie spokojnie można się o takowego pokusić...

Z drugiej strony - lap za 7k będzie tak wydajny jak stacjonarka za 3k. Pozostałe 4k idą w sumie tylko na to "miejsce". Warto aż tyle płacić? Mycha, klawiatura, monitor - zajmą tyle miejsca, ile w stacjonarce. Pozostaje buda - można kupić jakąś mniejszą i postawić sobie pod krzesłem, czy między nogami, albo na biurku prostopadle do ekranu - trochę skrajne rozwiązania, ale nie wiem, ile tam masz miejsca.

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie nie mam ani biurka ani innego miejsca na stacjonarka. Użytkowanie bedzie wygladalo mniej wiecej tak ze bede wykladal kompa na stol w kuchni lub w duzym pokoju. Serio kombinowalem na wszystkie sposoby i nie ma opcji ze stacjonarka. Komp musi byc mozliwy do szypkiego schowania, a nawet najmniejszy pc jest za duzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi