Gość doink Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Hello, Mam pytanie do wszystkich nie grzeszących zdolnościami manualnymi. Mam schemacik jak w załączniku. Jako że z lutopwnicą nie jestem za pan brat, mam pytanko jaki byłby koszt wykonania takiego układu i za ile któryś z forumowiczów by się podjął takiego zadania? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Koszt elementów, to jakieś 10zł (+koszt przesyłki ich ze sklepu, no chyba, że ktoś już posiada wszystko na miejscu ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Bułeczka z masłem :P Polutowac to pryszcz jeszcze płytke drukowana trzeba by zrobic. Bo pajaki sa proste szybkie ale jak pro to płytka drukowana wskazana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 jak pro to płytka drukowana wskazana.Prawdziwi twardziele składają zasilacze impulsowe na pająka :> Ja bym za to wziął 20-30 zł, ale ja tani jestem. Uprzedzając pytanie - nie, nie chciałoby mi się bawić w coś podobnego wysyłkowo, sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Dlaczego przeoczyłem ten temat? Od tego jest dział z ogłoszeniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...