GRANDMASTER Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 witam, posiadam plazmę 42" panasonica. musze kupić wieszak na ścianę. zalezy mi żeby była regulacja góra dół, lewo prawo. na allegro są fajne wieszaki które by mnie "zaspokoiły" jednak cena... przykład http://allegro.pl/item723610426_uchwyt_lcd...ki_fischer.html może ktoś ma pomysł na tańszy odpowiednik / sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Cena jest przyzwoita. Nie licz na kwotę rzędu 80-100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 pół roku wczesniej dla mamy kupiłem wieszak za 50zł. jednak tv znacznie mniejszy, tylko 32". no trudno, chyba się w niego zaopatrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 plazma 42 cale trochę waży więc ja bym nie ryzykował z wieszakami za 50zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 przekonaliście mnie, a ja przekonałem ojca że lepiej cos kupić konkretnego. wczesniej był plan kupić małe ciach!o, dospawać ramę większą i powiesić :D tak tak wiem, genialny pomysł. powiedziałem że "koledzy" radzą nie ryzykowac i sie przekonał. dz za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 i do ściany kołki co najmniej 10mm średnicy ze 4 lub nawet 5 sztuk, po przykręceniu uwieś coś co waży około 50-60 kg dla testu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 przewierc sie na wylot i daj zwykle sruby wkuj troszke w beton , duze podkladki i tyle mozesz sie wieszac na tym czyms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 przywierciłem na 6 śrub. długość dość spora. "powiesiłem się" czyli 69kg i nie spadłem więc raczej będzie trzymało. dobrze że zamówiłem solidy wieszak a nie tak jak chciałem taniochę + przerabiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...