malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jak juz mowilem 30-40 fps przy ustawieniach performance :? 3900 3DMarku2003,ja juz nie moge spac po nocach.. Co z tym za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym Radkiem :evil: Moze mu bios inny dac :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Heh no cosik nie tak jest a moze stery ? Chociaz nie .... a jakie taktowania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 normalne jak dla 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Patrz czy w catalystach masz wlaczone agp x8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Patrz czy w catalystach masz wlaczone agp x8 Taa :lol: AGP8x da ci kopa :D Moze masz wlaczone AA lub Anizo? Jakie stery do Radka? Cos bardzo malo masz markow :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mam panowie ja juz z nim od kilku dni walcze.Bo tak w ogole to bylem z niego zadowolony ,ale jak pare dni temu puscilem 3DMarki to mi sie przykro zrobilo :( A dzis jeszcze ten Doom . Dalem za ta karte kupe kaski ,a tu lipa.Zastanawiam sie nad pujscie do sklepu z reklamacja,ale co powiedziec ze Doom w wersi alpha wolno chodzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 30-40 fps w doom3 to slabo ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 a nie ? przy ustawieniach na performance to dobry wynik ? a co z tymi 3Dmarkami 2003 3900markow 2001 12300. To jest ok :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Malo ja na tym co w podpisie mam w 3d marku 2001se 12500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A przeinstalowałeś system po zmianie karty na r9700, co prawda u mnie wyniki sie nie zmieniły ale może tu jest problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Patrz czy w catalystach masz wlaczone agp x8 Taa :lol: AGP8x da ci kopa :D Moze masz wlaczone AA lub Anizo? Jakie stery do Radka? Cos bardzo malo masz markow :( Powiedzialem agpx8 bo ma gigabyte ga-7vax, a tam to obsluguje jakby mial cos nizszego to bym powiedzial agpx4 ale niektorzy sie pewnie nie zorientowali i lubia sie posmiac. Mam nadzieje ze wiecej ludzi to rozbawilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mieszalem juz na wszystkie sposoby. Teraz to mam 3 wyjscia: -olac i zostawic jak jest -probowac z biosem -reklamowac (ale czy to sie kwalifikoje do reklamacji ???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A przeinstaluj winde jak masz czas :lol: A masz może service pack zainstalowany ?? i jaki masz system operacyjny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 przeinstalowywalem winde juz pare razy ,a sp nie mam bo win jest pirat. Nic nie daje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Proponuje sprobowac na 98se lub nawet na 2000 i sprawdzic wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 myslisz ze to wina systemu ? no niewiem,ale spruboje tylko jutro bo dzisiaj to juz mi sie nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulaz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 przeinstalowywalem winde juz pare razy ,a sp nie mam bo win jest pirat. Nic nie daje :( winXP nawet piracki smiga z SP1 tylko trzeba troche napracowac z kluczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jezeli w grze doom3 nie schodzi Ci ponizej 30 fps to tylko pozazdroscic sprzetu. Ja mam czasami 2-3 fps :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak na Radka 9700 -> 12500 pkt w 3DMArk2001Se to bardzo mało, reinstalka systemu, nowe stery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 sorka ze tak spytam skad sciagnales dooma ja kurde mecze sie i nie moge znalezc linka :) sorka ze tak zapytalem hihih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 sorka ze tak spytam skad sciagnales dooma ja kurde mecze sie i nie moge znalezc linka :) sorka ze tak zapytalem hihih Zawsze sobie możesz z eMule zassać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A jak by co to wgraj se te Catalysysty 3.3 te przerobione .Jak ja sobie je wgralem to mi podskoczył wynik o 200 ptk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dla mnie po tylu próbach(reinstalki windy, sterów, naprawa młotkiem) :wink: , jedynym wyjściem jest sprawdzenie karty u jakiegoś kumpla lub w sklepie gdzie kupiłeś... wtedy bedziesz wiedział co i jak... poszukaj na madonion wyników sprzętu na którym 'puszczasz 3d mark03" i porównaj. nic Ci nie zaszkodszi pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hm ,ale jesli on ma 9700 non-pro to nie jestem taki pewny czy to AZ TAK zly wynik. Wkoncu procek leci na 1.8ghz niewiemy przy jakim FSB,jakie timingi ramu,no i niejest to nForce tylko KT400. Mysle ze owszem powinines wyciagnac ponad 4k ale nie DUZO ponad,cos masz lekko skiszone z jakims ustawieniem/systemem ale ogolnie jest tak jak ma byc.Niema sie co martwic.Po zmianie procka karta ci sie wyskaluje,pozatym z AA i ANIZO to masz full wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 3DMark 2001 wynik może nie taki do końca zły, ale w 3DMarku 2003 powinien mieć sporo więcej. 3900 to biednie podkręcony 9500PRO robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ta,ale 9700 ma te same taktowania co 9500PRO,a rozni sie tylko dostepem do magsitrali 128bit vs 256bit, ktora owszem DUZO daje ALE jesli sie zaczyna korzystac z fajerwerkow typu AA,ANIZO albo jakies olbrzymiaste rozdzialki, wiec podkrecony 9500PRO moze sie w takich warunkach zrownywac z 9700 non-pro ktory nie jest krecony. Pozatym on ma w sumie slaba reszte sprzetu,jak na taka karte ofkors.Wiec sie karta "dusi". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a duze znaczenie w 3DMarkach ma pamiec i jej ustawienia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 pozwólcie, że dopiszę pytanie, czy mocno wpływają na wyniki w 3dsmarku działające w tle firewall + system works norton + monitoring CPU ??? :?: P.S. Swoją drogą mam 2.4+, 512 266, epox 8rda, 9700 i wynik w 3d2003 4200 pkt, co szczerze powiedziawszy mam w zadku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Napewno maja jakis wplyw,ale to bywa roznie, od strasznego do niklego. A co do pamieci to zalezy o jakich pamieciach mowisz, te na karcie maja BARDZO duzy wplyw ;). A te w kompie zalezy,ale jak masz np. CAS 3 i najgorsze timingi to napewno cie ogranicza. FSB teshj daje, ale wedlug mnie masz w miare normalny wynik,naprawde niema sie czym stresowac,nie rozumiem dlaczego ci ludzie mowia ze masz slaby,jak na sprzet to moze niemasz rewelacyjnego ale napewno nie padaczny,podkrec karte do 300/300 to zobaczysz jak pojdzie do gory.Zreshta nie wynik sie chyba liczy tylko to ze mozesz pomykac w gierkach z AA i aniso jak ci sie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 "]Napewno maja jakis wplyw,ale to bywa roznie, od strasznego do niklego. A co do pamieci to zalezy o jakich pamieciach mowisz, te na karcie maja BARDZO duzy wplyw ;). A te w kompie zalezy,ale jak masz np. CAS 3 i najgorsze timingi to napewno cie ogranicza. FSB teshj daje, ale wedlug mnie masz w miare normalny wynik,naprawde niema sie czym stresowac,nie rozumiem dlaczego ci ludzie mowia ze masz slaby,jak na sprzet to moze niemasz rewelacyjnego ale napewno nie padaczny,podkrec karte do 300/300 to zobaczysz jak pojdzie do gory.Zreshta nie wynik sie chyba liczy tylko to ze mozesz pomykac w gierkach z AA i aniso jak ci sie podoba. W sumie to masz racje. Chodzilo mi o pamieci na plycie,a co do podkrecenia to z mila checia,tylko ze jak ruszam czestotliwosci riva ,nawet o troszeczke to mi sie komp restartuje np jak odpalam Dooma . Dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...