nrl Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ogólnie problem u mnie występuje od jakiegoś pół roku... Najbardziej wku.. denerwującą rzeczą jest buforowanie tego samego filmiku po ustawieniu loop. Po co filmik jest powtórnie buforowany tego nikt nie wie, nie rozumie. Wcześniej tak nie było. Może coś adobe zepsuło. Również przy przeskakiwaniu filmik jest powtórnie buforowany. Oszczędność transferu pełną gębą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Adobe nie ma z tym nic wspólnego - gdzieś widziałem wpis na forum developerów... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Powiem ciekawostkę, przejściowo siedzę na Orange Business 3G (bez limitów) i nie ma problemów z buforowaniem nawet w wysokiej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Dla posiadaczy neostrady, dodatek proxy do przeglądarki np. foxyproxy, wklepujemy IP 217.98.20.20 port 8080 wzorzec URL "http://*.youtube.*" i YT zaczyna działać. musiałem to wrzucić w "kod" bo inaczej nie widać co napisałem... jakiś bug na forum. Edytowane 12 Lipca 2013 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 http://mobtech.interia.pl/komorki/news-deutsche-telekom-orange-i-telefonica-pod-lupa-komisji-europe,nId,996979#utm_medium=frame&utm_campaign=wyrzucenie_z_ramki&utm_source=www.wykop.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 u mnie przez router swojego czasu źle youtube chodził, ogólnie stremingi się zapychały. Ja bym sprawdził czy czasem router nie ma włączonej opcji firewall. Czasami analizują wszystkie pakiety przychodzące. To samo można spróbowąć wyłączyć w oprogramowaniu wirusowym na próbę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 U mnie na Netii się poprawiło przez ostatnie 2 tygodnie, 720p chodzi w końcu normalnie. No chyba że to przez sezon wakacyjny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Youtube działa tragicznie na neostradzie od dawna. Nawet na tym proxy problem się do końca nie rozwiązuje. Podczas gdy jakieś inne serwisy, o każdej porze dnia i nocy, maksymalny transfer łącza (np vimeo). ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Problemów z YT na Neozdradzie nie uświadczyłem co najmniej od początku czerwca, zarówno u siebie (Fiber 80), jak i u znajomych przy wolniejszych opcjach, tak więc problem chyba został zażegnany. Traceroute wskazuje na to, że połączenie teraz realizowane jest poprzez Telię, zamiast Opentransit. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy tylko u mnie YT jest dzisiaj nieużywalny, czy to raczej jakaś większa czkawka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja od momentu przesiadki na netię mogę spokojnie oglądać fhd, buforuje często z delikatnym wyprzedzeniem i nie ma już takich zamuł jak na neo. No i ping mam 2x niższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Czy tylko u mnie YT jest dzisiaj nieużywalny, czy to raczej jakaś większa czkawka? Coś na większą skalę. Skandal bym powiedział bo w czasach 4k oglądam filmiki w 144p Powinni nowy standard wprowadzić, microHD. Wyjście na świat mam dobre bo zarówno speedtest jak i lokalny miernik transferu pokazują 2 mega stałego transferu i ping na poziomie 20ms. Zresztą inne serwisy śmigają dobrze np. vimeo lub twich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Ja gdzieś od 2 lat ściągam praktycznie wszystkie filmiki i oglądam niezależnie. Dobiła mnie ciągła kwestia buforowania i niby wgrania całego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Potrójna ilość klikania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...