SlaveBlade Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No właśnie, jak w temacie o której zazwyczaj kładziecie się spać i ile zazwyczaj śpicie (jeśli śpicie) bo ostatni mój rekord to 5 h i to stanowczo za mało :( :( :( :( :( ale niestety, jak mówi przysłowie: nie śpij, bo cię okradną :twisted: :twisted: :twisted: nie stać mnie na sen :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja różnie ale przeważnie kłade się o 4-5 rano i śpię do 12 jak się da - jak nie to do 8-9 lub w ogóle nie spię przez 2-3 dni a potem 1 dzień odyspiania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jak do szkoly nastepnego dnia trzeba to 23 albo troche pozniej, w kazdym razie przed polnoca, jak wolne to do 3 i 4. czasami jak jest cos do zrobienia, na informatyke czesto to siedze i do rana, najlepsze sa dni po 2 godzinach snu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja średnio ok. 1-2 w nocy, a średnio budzę się o 4-5 :( Insomnia to strrraszna rrzecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Heh, w czasie roku szkolnego chodze spac ok 22:00, jesli cos robie na kompie akurat to max do polnocy siedze. Czytamjeszcze jakies pol godziny lub wiecej ksiazke i zasypiam. Wstaje... w dni powszednie przed 6:00 najczesciej. O wakacjach nie mowie bo wtedy wszystko sie zmienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilogram Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja musze koniecznie spac 8 godzin, wiecej/mniej powoduje, ze potem zdaza mi sie nie dzialac zbyt dobrze, nie nie. Poza tym wychodze z zalozenia, ze jak mi sie chce spac, to ide spac, natury nie oszukam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No ja jeszzce w zeszłym semestrze to zazwyczaj chodziłem koło 3 w nocy spać czasem jak miałem na 12 to nawet do 5-6. Ale to nie było dobre bo czasem i ćwiczenia olałem. Teraz chodze zazwyczaj przed 1 no i jakoś spox wstaje około 7.45 do wydziału mam 5 minut piechtą a 1.5 minuty biegiem :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja kłade się około 23.00 (zależy) i wstaje do pracy 5.30 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a ja chodzę spać wtedy kiedy ma ochotę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heh spac poco :) , czasmi zapominam ze trzeba sie plozyc wstaje o 6 nad ranem wiec nie ma sensu klasc sie spac o 5 nad ranem :) , moj rekord 3 dni bez snu :) , ale w pracy zaczolem widziec dziwe rzeczy :) , bo dzwieki to po 2 dnianch bez snu juz mnie nawiedzaja. Przy dobrych wiatrach max 4 godzinki snu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja tam kiedys spalem strasznie krotko, ostatnio pracuje zeby chodzic spac przed 00 00 bo wstaje kolo 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :? kiedy mam ochotę 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :?czlowieku naprawde cie nie rozumiem, od kilku dni ponownie zaczalem czytac to forum i gdzie bym nie zobaczyl twojej odpowiedzi to na cos albo na kogos narzekasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :? jak masz takie dobre pomysły to czemu ich nie wykorzystujesz :wink: P.S. ty naprawde ciężko roumujesz... ehh bez obrazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 niektorzy nie moga zyc bez mozliwosci ponazekania na cos. To takie hobby ... jak oddychanie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :?Ja osobiście robie kupę rano przed śniadankiem (o ile jem co mi się żadko zdaża) po pierwszym porannym papierosku A spać chodzę zwykle około 1 w nocy, wstaje przed 7, chociaż wystarczają mi 3 godziny snu na dobe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dawniej kładłem sie o 5-6 , niestety człowiek sie starzeje (teraz 4-5 :) ).,8godz. snu wystarczy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja ide spac przez 0.00 oczywiscie kiedy musze nastepnego dnia wstac do szkoly. Ale tez zdarza sie ze w piatki czy soboty ide po 3 spac. A w wakacje to wogole czas plynie inaczej :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 U mnie to różnie bywa, przeważnie około 0:30-1:00, a jeśli się muszę uczyć na klasówke, takie 50-60 stron przeczytać to około 3 nad ranem :twisted: w weekend podobnie tak do 1:00 a wakacje to już MaTriX, to jest zmiana strefy czasowej na 20h na dobę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja standard o 01:00 w dni od pon do piatku, a w weekendy to tak o 2:30 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zrob temat : kiedy robisz kupe :? A wiesz zemoj braciak wymyslił juz jakiś czas temu taki temat ? :) Nie pamietam co to spowodowało.. jakaś ankieta w tv czy cos takiego .. :) Ja kłade sie koło 24h :? Czesto kłade sie tak ze spię własnie te 7 h tylko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja chodze spac tak mniej wiecej o 3 jak ide pozniej to starsi mi du.pe truja a ja wole soie tego oszczedzic a wstaje tak przewaznie o 11 no czasem wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ide spac kolo 5 wstaje o 12 ;) kupe robie po wstaniu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ide spac gdzies o tej porze (3-4) spie do 13 a kupe robie przed kapiela czyli kolo 2(chyba ze mnie klocek przycisnie to wczasie dnia) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 $random(24) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a ja tam sypiam jak muszem iśc do szkoły tak po 6-5 godzin a jak moge sobie spać ile kcem to śpie i do 14 tak od 5 :D:DD:DD:D:. dzisaij np wogóle nie spałem jakoś sie nie złożyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 W dni powszednie 01:00 wstaje o 7:00 :) a w weekendy to tak spatki o 4, 5 w npcy i az sie nei obudze :D A qupa, no to jak mnie ciśnie to idem na tron :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 22.30 Ide spać a wstaje o 6 rano. A w wakacje to to zaktualizuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 :arrow: na codzien chodze do szkoly, wiec staram sie spac po 6 h. na ogol siedze do 0:00, a wstaje w okolicach 6:00. w weekendy siedze do ok. 1:00-2:00, wstaje 9:00. taki jest moj zywot... wakacje to juz inna bajka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...