Hopes Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 zamierzam kupic w miare tania bo co mozna kupic za 100 zl slyszalem ze x7 jest dobry jakosciowo/cenowo jak na razie moja propozycja mychy to IE 1.1 lub razer DA - wymieniajac propozycje prosze napisac czym sie roznia od tych mych nie wiem czy bedzie przeszkoda jesli moja plyta glowna ma usb 1.1 i ps2 a no tak myszka ma byc do gier ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 jak nie wiecie az tyle to poleccie jakos dobra myche do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Ja mam a4 tech X-750b służyła do grania (jak jeszcze grałem w jakieś FPSY) mogę z czystym sumieniem polecić. Jak zdecydujesz sie na a4tech to dostaniesz w zestawie przejsciowke PS2 -> USB także nie powinieneś mieć żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CtrlAltDel Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Ja przymierzam się do X-755FS, wie ktoś jak wygląda sytuacja ze sterownikami w Windows 7 64-bit ? (ogólnie interesuje mnie cała seria X-7) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Ja przymierzam się do X-755FS, wie ktoś jak wygląda sytuacja ze sterownikami w Windows 7 64-bit ? (ogólnie interesuje mnie cała seria X-7)Modele myszy programowalne sprzętowo mają tą zaletę że program programujący jest potrzebny praktycznie tylko raz ... po zdefiniowaniu funkcji klawiszy i zapisaniu danych do pamięci wewn. myszy dodatkowe sterowniki nie są już potrzebne. Ja moją zaprogramowałem pod Vista X64 i teraz mogę ją podłączyć np. do UNIX ... i nadal mysz będzie działała z tymi funkcjami co pod win. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=309231 Ile jeszcze tematów założysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...