rob_e Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wlasnie sobie skolowalem ta gierke ale jedno mnie zastanawia czy wam tez tak skacze ta gra? u mnie tez skakała (zwłaszcza na pozimie z płonącą fabryką czy czymś tam...)... i wiesz co? zrobiłem defragmentacje i jest ok :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 A mi tam nie skakała zbytnio =] .... tzn skakala ale ze wzgledu na moj config ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wlasnie sobie skolowalem ta gierke ale jedno mnie zastanawia czy wam tez tak skacze ta gra? u mnie tez skakała (zwłaszcza na pozimie z płonącą fabryką czy czymś tam...)... i wiesz co? zrobiłem defragmentacje i jest ok :))) juz sobie poradzilem :) jak sie okazalo mialem jakies zwalone stery AGP do sis'a bo niby bylo wszystko ok ale w matrixie do d.u.p.y po instalce nowej wersji jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 cholera zacialem sie w grze. Niech ktos pomoze. Jestem w "chinatown" i goni mnie od zarabania agentow smith'ow. Uciekam im, podazam tak jak mi radar pokazuje i teoretycznie brakuje mi do wyjscia 0.5 metra ale stoje przed sciana, nie mam nigdzie drzwi, tylko rynna po ktorej wejsc nie mozna, w poblizy sa schody przeciwporzarowe, ale za wysoko i nie dosiegam. Moze czegoz nie widze? Agenci mnie nawalaja i [gluteus maximus], ciagle to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kurde. czemu u mnie ta gra skacze nooooooooo. na moim kocfigu chyba nie powinna.Jak myslicie?? P.S= i Kurde co myslicie o moim wyniku w 3dmark...kurde porazka na defaultowych ustawieniach:((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kurde. czemu u mnie ta gra skacze nooooooooo. na moim kocfigu chyba nie powinna.Jak myslicie?? Niestety a może stety świat idzie do przodu a wraz z nim wymagania gier. Tak więc coraz lepsze gry będą wymagać coraz lepszego config-u, chociaż Matrix to nie wiem czy taka lepsza gra (pod względem grafy) :twisted: A z procesorem 1Ghz to nawet do Uni nie wejdziemy :lol: W Enter The Matrix jest stanowczo ZA MAŁO walki wręcz :!: :!: :!: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hej a kto mnie pomoze? Przeciez paru juz przeszlo cala gre! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 cholera zacialem sie w grze. Niech ktos pomoze. Jestem w "chinatown" i goni mnie od zarabania agentow smith'ow. Uciekam im, podazam tak jak mi radar pokazuje i teoretycznie brakuje mi do wyjscia 0.5 metra ale stoje przed sciana, nie mam nigdzie drzwi, tylko rynna po ktorej wejsc nie mozna, w poblizy sa schody przeciwporzarowe, ale za wysoko i nie dosiegam. Moze czegoz nie widze? Agenci mnie nawalaja i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, ciagle to samo :( Tam jest pełno takich miejsc (strzałka kilka razy dochodzi do 0 a potem znowu zmienia się np. na 100m) daj screenshota albo opisz dokładnie miejsce. Minąłeś już budkę z telefonem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 teraz jestem na misji The Church i kurde w jakis pomieszczeniach nie moge sei wydostac bo ciagle mie agent lapie i rzuca o ziemie. Powoli mnie to zaczyna denerwowac, bo to juz ktoras z kolei plansza gdzie uciekam przez agentami i powoli przynajmniej dla mnie zaczyna byc to nudne. n atej misji zaraz jak sie rozpoczyna plansza to widnieje ze mam do wyjscia 2-3 metry do gory i idac do gory odleglosc mi sie zwieksza. Po wyjsciu na dachy piegam po nich az wreszcie mnie dopadaja agenci i zrzucaja z budynku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 teraz jestem na misji The Church i kurde w jakis pomieszczeniach nie moge sei wydostac bo ciagle mie agent lapie i rzuca o ziemie. Powoli mnie to zaczyna denerwowac, bo to juz ktoras z kolei plansza gdzie uciekam przez agentami i powoli przynajmniej dla mnie zaczyna byc to nudne. n atej misji zaraz jak sie rozpoczyna plansza to widnieje ze mam do wyjscia 2-3 metry do gory i idac do gory odleglosc mi sie zwieksza. Po wyjsciu na dachy piegam po nich az wreszcie mnie dopadaja agenci i zrzucaja z budynku.. Musisz biec po dachach przebiegając po takich deskach aż zobaczysz czerwone drzwi, wejdź przez nie a później znowu po dachach (tam nie ma jak się zgubić bo trzeba iść non-stop prosto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Cze mam pytanie jestem w misji chainatown (Ghost) i bije sie z Serafinem niestety cos wygrac nie moge :( (nie chce mnie dopuscic do wyroczni) ale gra toczy sie dalej czy jak wygram z nim to zmieni sie fabuła dalej i beda inne plansze niz jakbym przegral (ucieczka statkiem) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaxxx Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tak, gra sie zmieni. wygrana z nim jest bardzo prosta (przeszedlem gre na poziomi normal grajac Niobe ) wystarczy 'szybko' naduszac klawisze odpowiedziale za bicie noga/reka i od czasu do czasu uzywac 'FOCUS' (jakby nie mogli napisac Bullet Time ;) Jak przejdziesz gre, odblokuj uzywanie miecza- wtedy Serafina pokonasz w ok. 13-20 s ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tylko nie zobaczysz 1-dnego czy 2-ch filmikow i nie bedziesz uciekal przed smitami ;P swoja droga to jzu koniec gry po tym statku :P... a goscia banalnie pokowac.. walisz w niego jak masz flasha a potem gonisz az ci sie flash naladuje po stolkach zeby cie nie dogonil ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Spoko a co chodzi z tym haking ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam pytanie: Jest cos takiego w tej grze, że moge sobie "potrenować" fighta z np. Trinity,Agentem,Nioby (gram Ghostem, ale przeszedłem też babką) itd.? Na obojętnie jakim poziomie bym nie grał to w normalnej misji agent nie wie jak ma wstać bo ciągle nim podbijam jak piłeczką a spróbuje wstać to dostaje szlaga, ze zpowrotem zalicza glebe :) Gra jest fajna, ale za krótka i chciałbym się powyżywać na kogoś z ww. listy (w misji z agentami nie da się powalczyć 1 na 1 z agentem bo odrazu podbiega 20 innych agentów no i zonk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam pytanie: Jest cos takiego w tej grze, że moge sobie "potrenować" fighta z np. Trinity,Agentem,Nioby (gram Ghostem, ale przeszedłem też babką) itd.? Na obojętnie jakim poziomie bym nie grał to w normalnej misji agent nie wie jak ma wstać bo ciągle nim podbijam jak piłeczką a spróbuje wstać to dostaje szlaga, ze zpowrotem zalicza glebe :) Gra jest fajna, ale za krótka i chciałbym się powyżywać na kogoś z ww. listy (w misji z agentami nie da się powalczyć 1 na 1 z agentem bo odrazu podbiega 20 innych agentów no i zonk). Niestety nie można, jest jedna misja w której można walczyć z Trinity ale wygrana z nią to pestka. :cry: Jest kilka misji w której można powalczyć z Agentem sam na sam jednak z Agentem nie wygrasz bo się nie da - są nieśmiertelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tylko nie zobaczysz 1-dnego czy 2-ch filmikow i nie bedziesz uciekal przed smitami ;P swoja droga to jzu koniec gry po tym statku :P... a goscia banalnie pokowac.. walisz w niego jak masz flasha a potem gonisz az ci sie flash naladuje po stolkach zeby cie nie dogonil ...focus ;) a nie flash :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wlasnie Pytanie, dlaczego walczy sie z Trinity? Przeciez wszyscy wlacza o to samo to dlaczego staja przeciwko sobie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam pytanie: Jest cos takiego w tej grze, że moge sobie "potrenować" fighta z np. Trinity,Agentem,Nioby (gram Ghostem, ale przeszedłem też babką) itd.? Na obojętnie jakim poziomie bym nie grał to w normalnej misji agent nie wie jak ma wstać bo ciągle nim podbijam jak piłeczką a spróbuje wstać to dostaje szlaga, ze zpowrotem zalicza glebe :) Gra jest fajna, ale za krótka i chciałbym się powyżywać na kogoś z ww. listy (w misji z agentami nie da się powalczyć 1 na 1 z agentem bo odrazu podbiega 20 innych agentów no i zonk). Niestety nie można, jest jedna misja w której można walczyć z Trinity ale wygrana z nią to pestka. :cry: Jest kilka misji w której można powalczyć z Agentem sam na sam jednak z Agentem nie wygrasz bo się nie da - są nieśmiertelni Buuuu :(:(:(:( No cóż - musze liczyć na twórczość graczy, albo programistów by zrobili jakiś turniej do gry. Albo niech chociarz dorzucą gre morfeuszem, trinity, Neo ;) Ja się na tyle nudze z tą grą, że jak już walcze z agentem to staram się go "wykopać" "tam gdzie Diablo mówi dobranoc" :D. Hmm może urządzimy konkurs "kto najszybciej skończy gre obojętnie jaką postacią?" Ja przeszedłem Nioby (czy jakoś tak) w 3godz i 12 min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wlasnie Pytanie, dlaczego walczy sie z Trinity? Przeciez wszyscy wlacza o to samo to dlaczego staja przeciwko sobie?? To jest tylko trening, a nie normalna walka. Jakby była to normalna walka to trinity sprzątnąłym w ciągu 3min (z urzyciem focusa) a Neo musiałby być leszczem nie przeciętnym :D Szkoda, że Neo nie moze odstąpić troche tej "mocy" niszczenia agentów :D Uwielbiam liczyć ilość podbić agentem. Agenta S. kopie się jak lalke, która ledwie co poznała tajemnice kung-fu i prosi się o wpier.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 O co chodzi z tym hakingiem :?: i z tym kodem co pokazuje sie na koncu credits po przejsciu gry :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tylko nie zobaczysz 1-dnego czy 2-ch filmikow i nie bedziesz uciekal przed smitami ;P swoja droga to jzu koniec gry po tym statku :P... a goscia banalnie pokowac.. walisz w niego jak masz flasha a potem gonisz az ci sie flash naladuje po stolkach zeby cie nie dogonil ...focus ;) a nie flash :D No fakt... wiesz... przeszedlem to i jakos nawet nie zwracalem za bqardzo na ta nazwe uwagi ;)... pozatym teraz jetem lekko wstawiony bo dzis urodzinki mialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 O co chodzi z tym hakingiem :?: i z tym kodem co pokazuje sie na koncu credits po przejsciu gry :?: Wpisz w hackingu "cheat kod" a dostaniesz bonusa w postaci sali treningowej (niestety na niej można tylko szczelać do tarcz albo gostków) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No i dalej mam problem z przejsciem The Church. Jakos udalo mi sie po tych dachach pobiegac, zostaje tylko przebiec przez hol i wyskoczyc przez okno, zlapac sie krawedzi muru i juz agenci sa z glowy.. Taaa tylko co dalej? Stoje na dachu budynku i do kosciola mam 30 metrow, widac go, ale ja do niego dotrzec? moge przeskoczyc na budynek obok ale to nic nie daje. Jakis budynek nizej i dalej jest ale jak na niego skacze to gine nie dolatujac do niego. Moze po prostu znalazlem zle wyjscie? jak sie z tego wydostaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No i dalej mam problem z przejsciem The Church. Jakos udalo mi sie po tych dachach pobiegac, zostaje tylko przebiec przez hol i wyskoczyc przez okno, zlapac sie krawedzi muru i juz agenci sa z glowy.. Taaa tylko co dalej? Stoje na dachu budynku i do kosciola mam 30 metrow, widac go, ale ja do niego dotrzec? moge przeskoczyc na budynek obok ale to nic nie daje. Jakis budynek nizej i dalej jest ale jak na niego skacze to gine nie dolatujac do niego. Moze po prostu znalazlem zle wyjscie? jak sie z tego wydostaje? Teraz nie mam pojęcia gdzie jesteś. Daj screenshota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nie mam programu a nei bede specjalnie instalowal jakiegos. Powiedz mi jak biegniesz. Po dachach, wchodzisz przez czerwone drzwi, wchodze do pomieszczenia, po lewa sa drzwi, a na wprost troche po skosie, holl, biegne przez ten hol i skacze na wprost bo to koniec drogi. Jest jeszcze na koncu hollu, po lewo schody na dol ale one prowadza do 2 agentow a dalej nic nie ma. Skacze z tego hollu i laduje na 2 budynku.. Update: Juz to przeszedlem, po prostu nie skrecilem w jedna strone i dlatego wychodzilem gdzies w "caly swiat " ;) Teraz juz latam tym statkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Witam! gierka niezla, nie powiem, ale skopali jedna sprawe, jak wykumalem na scianach oczoj***ne nazwijmy to plakaty NVIDIA i PENTIUM 4 to normalnie stracilem apetyt na gre dalej.... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Pentiuma mogli sobie darować, ale Nvidia niech dumnie wisi na ścianie :D A tak poważnie: tylko poprzez karty Nvidii zobaczysz rzeczywiście to co gra graficznie oferuje (porównałem mojego GF'a do Radeona 9000Pro 128BM od mojego brata i przy jego Radeonie brakowało troche szczegułów). Ale to, ze samsung jeszcze tam wisi to nikogo to nie wkurza :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Pentiuma mogli sobie darować, ale Nvidia niech dumnie wisi na ścianie :D A tak poważnie: tylko poprzez karty Nvidii zobaczysz rzeczywiście to co gra graficznie oferuje (porównałem mojego GF'a do Radeona 9000Pro 128BM od mojego brata i przy jego Radeonie brakowało troche szczegułów). Ale to, ze samsung jeszcze tam wisi to nikogo to nie wkurza :evil: :evil: wiesz tu nie chodzi o jakas dyskryminacje pentiuma czy nvidi... poprostu logo samsunga jest w tym przypadku nawiazaniem do filmu gdzie ta marka telefonu jest nieodzowna czescia reaktywacji.... natomiast hasla pentium i nvidia nie bardzo maja sie tresciowo do samego matrixa - ztad moje nawiazanie do oczoje**ch plakatow :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Pentiuma mogli sobie darować, ale Nvidia niech dumnie wisi na ścianie :D A tak poważnie: tylko poprzez karty Nvidii zobaczysz rzeczywiście to co gra graficznie oferuje (porównałem mojego GF'a do Radeona 9000Pro 128BM od mojego brata i przy jego Radeonie brakowało troche szczegułów). Ale to, ze samsung jeszcze tam wisi to nikogo to nie wkurza :evil: :evil: wiesz tu nie chodzi o jakas dyskryminacje pentiuma czy nvidi... poprostu logo samsunga jest w tym przypadku nawiazaniem do filmu gdzie ta marka telefonu jest nieodzowna czescia reaktywacji.... natomiast hasla pentium i nvidia nie bardzo maja sie tresciowo do samego matrixa - ztad moje nawiazanie do oczoje**ch plakatow :D pozdr Mi tam w niczym te reklamy nie przeszkadzają. A Shiny przecież z czegoś musi żyć - nie samym chlebem żyje człowiek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...