GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ekhehehehe..... pozniej bedzie juz tylko gorzej....czyli gowno zwane hip hopem :( juz teraz jest wszedzie...nawet w tvp....wiec po ich 3......hh! Co Ty chcesz od HH ?? Czemu swojej muzyki nie nazwiesz goownem?? O gustach sie nie rozmawia(ale jak juz rozmawiamy to zobacz na swoje wloski-jeszcze pare kolczykow w uszach i jakis facet moglby do Ciebie zarywac) hmmmm brusik nie ma kolczykow a dlugie kudly to fajna sprawa mam i ja i jakos tylko panienki za mna lataja wole miec dlugie kudly niz byc na lysa pale w szerokich spodniach masz racje o gustach nie powinno sie rozmawiac ale wiadomo ze hh i podobne to szit i to jest pewnik - a jak lubisz hh to chyba masz cos z czacha jak zreszta teraz wiekszosc mlodych loodzi... pozdro und peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dlatego stary metal ROX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ekhehehehe..... pozniej bedzie juz tylko gorzej....czyli gowno zwane hip hopem :( juz teraz jest wszedzie...nawet w tvp....wiec po ich 3......hh! Co Ty chcesz od HH ?? Czemu swojej muzyki nie nazwiesz goownem?? O gustach sie nie rozmawia(ale jak juz rozmawiamy to zobacz na swoje wloski-jeszcze pare kolczykow w uszach i jakis facet moglby do Ciebie zarywac) hmmmm brusik nie ma kolczykow a dlugie kudly to fajna sprawa mam i ja i jakos tylko panienki za mna lataja wole miec dlugie kudly niz byc na lysa pale w szerokich spodniach masz racje o gustach nie powinno sie rozmawiac ale wiadomo ze hh i podobne to szit i to jest pewnik - a jak lubisz hh to chyba masz cos z czacha jak zreszta teraz wiekszosc mlodych loodzi... pozdro und peace Tez mam dlugie wlosy, skore itd i tez uwazam ze to spoko sprawa... a co do hh ok niech sobie bedzie ale powiedzcie cos tym idiota ktorzy slyc i haja takiego kawalka jak przytoczylem.... a potem kradna bo im "ciezko" i wogole ofiary niesprawiedliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 TDK: OK! ja jestem obj.ebany na łyso, biegam w wąskich M-65 i czarnym flyersie - i co powiesz genghiskhan: nazi ze mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 zapomniałem dodać: do mlodych to siem raczej nie zaliczam: '77. już drugi raz o tym piszemy więc myślę, że to nie ma zbytniego sensu -> NIKT nie zdoła ci zdjąć klapek z oczu. jest za póżno - za dużo filmów o hellraiderze siem naoglądałeś. tyle. koniec kolejnej bezsensownej kłutni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 TDK: OK! ja jestem obj.ebany na łyso, biegam w wąskich M-65 i czarnym flyersie - i co powiesz genghiskhan: nazi ze mnie? hehe takich lubie ale od razu sie rozpoznaje kto drecho skejt a kto wporzadku :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 po usłyszeniu jakiegoś nowego teledysku KUKIZA na mtv myślałen, że to ich troje, dopiero jak siem przyjżałem zobaczyłem kukiza - spalił siem u mnie !!! jak zapoda jeszcze kilka kawałków w stylu, ze tu jest moje miejsce ( :lol: ) to, napewno wyrośnie na ich qfa nastepę :evil: Ej Mongo... Kukiz spalił się już dobre parę lat temu... Podobnie Big Cyc... Podobnie wiele innych kapel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 zapomniałem dodać: do mlodych to siem raczej nie zaliczam: '77. już drugi raz o tym piszemy więc myślę, że to nie ma zbytniego sensu -> NIKT nie zdoła ci zdjąć klapek z oczu. jest za póżno - za dużo filmów o hellraiderze siem naoglądałeś. tyle. koniec kolejnej bezsensownej kłutni. a to bylo do mnie klapki na oczach powiadasz??? hmmm ciekawe.... a mi sie wydaje ze ja mam SWIADOMOSCI i oczy (otwarte)... ciekawych rzeczy sie dowiaduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 najbardziej spodobal mi sie text o prymitywnosci metalu.... nic tylko :lol: slyszalem dzisiaj cradle of filth..... dla mnie muzyka prymitywna....bo w sumie .....kurcze....gitary nie takie......wogole......klepanka... :) i wlasnie ludzie nasluchaja sie tego i mowia, ze caly metal jest taki :( a gdzie ozzy osbourne?? tylko dreamer w tv leci, a zakk na gitarce potrafi rozne cuda wyrabiac..... ale nawet porownajcie sobie hip hopowcy poziom waszej "muzyki" i tego nieszczesnego dreamera by ozzy.... nie slyszycie??? ta gitara....toz to majstersztyk! bass zgrany z perkusja.... ....ni slyszycie??!! naprawde uczy wam urwalo?? czy chocby iron maiden..... tacy mocni jestescie??? zagrajcie to: http://www.olga.pl/tab/main/i/iron_maiden/...od_brothers.tab dajcie znac, jak wam palce odpadna....aha...ofkoz w odpowiednim tempie...... buahahahahha najlepiej nagrajcie mi to ala michnik ;) co do klapek na oczach.....a raczej an uszach... ;) to.....slucham tez satrianiego....raczej z metalem malo wspolnego...ale satriani, to wymiatacz...ale wy hip hopowcy nawet tego nazwiska nie znacie pewnie?? :lol: moze z santana pojdzie wam latwiej....bo ta jego ostatnia plytka (zreszta slaba) ciagle w tv... wlaczcie sobie abraxas!!! to jest cos! a nie masze nedzne bity z 3 dzwiekow w tym samym tempie i biadolenie.... :/ ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Zgodze sie, że dobry z Wiśniewskiego predsiębiorca, ale zuważcie jaki to ma wpływ na samą muzykę. Wszystko przesiąknięte jest kasą i kasa stawiana jest na pierwszym miejscu. Muza staje się coraz bardziej płytka, nędzna, królują hphopowe beaty (co to za sztuka nagrać sobie kilka sampli i naciskać rytmicznie kilka klawiszy). Nie chcę się chwalić, ani wywyższać, ale od okolo 10lat gram na gitarze (słabo się przykładam raczej :) ) i wiem ile pracy trzeba włożyć w to, by cokolwiek stworzyć lub nawet naśladować mistrzów. A taki łysy koleś przeczyta sobie instrukcję i już czuje się super gwiazdzą przez to że rymuje jakies bzdety i macha rekami jak by miał problem z koordnacją, albo jakis wypadek w dziecinstwie. Sztuka jaką jest muzyka powoli upada przez takich ludzi jak Wśniewski, Jeni Lopez :) (to kest dopiero kpina, gdyby nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to... ech szkoda gadać). Telewizja przykłada do tego rękę akceptując taki stan rzeczy i kierując swój program w stronę bezmuzgów (telenowele, reatity show, "muza" pop itd.). Dodam jeszcze, że nie jestem jakimś zaślepinym metalem, który myśli tylko o piwie słucha "rypanki" i ogólnie to się nie myje (stereotyp :) ), sam z przyjemnającia czasem wysłucham takich kapel jak np Jamoroquai. :arrow: Bruce - hh nigdy nie stanie sie taki komercyjny jak ich troje.... :| chyba ze dla Ciebie hh to plastikowi przyjaciele 50 cent i Eminem :| :arrow: sir Affen - jak juz to ktos tu napisal, nie jest sztuka zwalic temat z innej piosenki, sciągnąc z netu sampla zloopowac i poclozyc perqsje.. ale co to za muzyka wtedy... :| Tak to jest ludzie jak słuchacie takiego shitu jak peja i ww plastikowi przyjaciele i tym podobni, bo pojęcia o tej muzyce widze ze nie macie zadnego więc po co się wypowiadać :?: :| Unfadable, so please don't try to fade this... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Peja będzie promować !!! Hip Hop górą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Peja będzie promować !!! Hip Hop górą ! wlasnie w piosence peya & slams attack [co za wykwintne nazwy;]] ktora dzisiaj "uraczyla" mnie viva (slucham bo mialem zly humorek a pogorszylem sob ie tylko ;[) uslyszalem "co sie do lapy przyklei do sprzedam". Bardzo fajnie ze nie jest txt zwyklego zlodzieja... A Metal to wielka muzyka, nie kazdy umie grac na gitarze czy perskusji do tego trzeba TALENTU a nie skladac rymowanki, potem zasiasc za jakims programem muzycznym i tworzyc ""glos mlodziezy", heh to jest iscie zalosne (jesli sluchasz hh "normalnego" czyli nienawolujacego do kradziezy i tego typu shitowych rzeczy to spox... jak mowilem-jestem w stanie zrozumiec czlowieka ktory kradnie chelb albo bulke ale nie dzieciaka ktory kradnie np komorke albo adidasa za 60 zl [siakis dozedorant, sam uzywam jakiegos za 3zl i mi wystrcza;]] i sie usprawiedliwia "bo nie mam co jesc". Moj qmpel (dorabial w ochronie) za takie txt hm... jakby to powiedziec-robil fuzje swojej reki/nogi z cialem delikwenta ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co wy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a macie do hh nie lubicie to nie sluchajcie ps. mowice ze metal ma spoko texty ja tam slysze tylko wycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Zgodze sie, że dobry z Wiśniewskiego predsiębiorca, ale zuważcie jaki to ma wpływ na samą muzykę. Wszystko przesiąknięte jest kasą i kasa stawiana jest na pierwszym miejscu. Muza staje się coraz bardziej płytka, nędzna, królują hphopowe beaty (co to za sztuka nagrać sobie kilka sampli i naciskać rytmicznie kilka klawiszy). Nie chcę się chwalić, ani wywyższać, ale od okolo 10lat gram na gitarze (słabo się przykładam raczej :) ) i wiem ile pracy trzeba włożyć w to, by cokolwiek stworzyć lub nawet naśladować mistrzów. A taki łysy koleś przeczyta sobie instrukcję i już czuje się super gwiazdzą przez to że rymuje jakies bzdety i macha rekami jak by miał problem z koordnacją, albo jakis wypadek w dziecinstwie. Sztuka jaką jest muzyka powoli upada przez takich ludzi jak Wśniewski, Jeni Lopez :) (to kest dopiero kpina, gdyby nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to... ech szkoda gadać). Telewizja przykłada do tego rękę akceptując taki stan rzeczy i kierując swój program w stronę bezmuzgów (telenowele, reatity show, "muza" pop itd.). Dodam jeszcze, że nie jestem jakimś zaślepinym metalem, który myśli tylko o piwie słucha "rypanki" i ogólnie to się nie myje (stereotyp :) ), sam z przyjemnającia czasem wysłucham takich kapel jak np Jamoroquai. :arrow: Bruce - hh nigdy nie stanie sie taki komercyjny jak ich troje.... :| chyba ze dla Ciebie hh to plastikowi przyjaciele 50 cent i Eminem :| :arrow: sir Affen - jak juz to ktos tu napisal, nie jest sztuka zwalic temat z innej piosenki, sciągnąc z netu sampla zloopowac i poclozyc perqsje.. ale co to za muzyka wtedy... :| Tak to jest ludzie jak słuchacie takiego shitu jak peja i ww plastikowi przyjaciele i tym podobni, bo pojęcia o tej muzyce widze ze nie macie zadnego więc po co się wypowiadać :?: :| Unfadable, so please don't try to fade this... dobrze gosciu pisze slyszeliscie 2-3 kawalki i to syf ktory jest puszczany w popoludniowych listach przebojow i wypowiadacie sie na temat hip hopu i stylu ludzi ktorzy go sluchaja ! Ja mam leb opierdzielony na lyso , slucham HH glownie a czasami jak cos wpadnie w ucho [ R&B troche , Ragga , Two Step] nosze normalne spodnie niezbyt szerokie niezbyt waskie i niestoje w bramie z "ziomalami" wyczekujac na ofiare z komorka. Gowno wiecie gowno mowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 chlopaki <span style="color:red;">[ciach!]</span>a co wy sie tak klocicie, przeciez kazdy moze wyrazac swoje mysli, pisac to co mysli itd, a jak ktos pisze w stylu "wisniewsi to czerwonowlosa ciota" to juz tylko swiadczy o tej osobie i koniec, poco to roztrzasac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ...dla mnie muzyka prymitywna amen! ...tylko dreamer w tv leci, a zakk na gitarce potrafi rozne cuda wyrabiac.... gOOwno prawda..... :P ale nawet porownajcie sobie hip hopowcy poziom waszej "muzyki" i tego nieszczesnego dreamera by ozzy.... Porownalem.. i nie przypadlo mi to do gustu :? nie slyszycie??? ta gitara....toz to majstersztyk! bass zgrany z perkusja.... ....ni slyszycie??!! slysze....... ale nadal mi sie nie podoba :? naprawde uczy wam urwalo?? nie urwalo :) gram na keabordzie od 7 lat :) czy chocby iron maiden..... tacy mocni jestescie??? zagrajcie to: http://www.olga.pl/tab/main/i/iron_maiden/...od_brothers.tab jak bym umial grac na gitarze.... i gdybym chcial grac na gitarze to moze bym i zagral :) dajcie znac, jak wam palce odpadna....aha...ofkoz w odpowiednim tempie...... buahahahahha paluszki sie najlepiej cwiczy grajac w ut2003, counter-strike ;) ..slucham tez satrianiego.(...)...raczej z metalem malo wspolnego...ale wy hip hopowcy nawet tego nazwiska nie znacie pewnie?? :lol: naszczesnie ;) nie :) a nie masze nedzne bity z 3 dzwiekow w tym samym tempie i biadolenie.... :/ lepsze to niz ciagniecie strun pierwszych lepszych jakie podejda pod palce i machanie glowa tak ze prawie odpadnie ;)..... dla mnie to nie jest muzyka.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a ja doleje oliwy i powiem ze hh i metal sa siebie warte, zreszta techno tez bym wrzucil do jednego worka z popem, rocka powiedzmy pomine(ale tez moznaby wrzucic). Poki ktos tego nie nazywa muzyka przez duze M to nie mam nic do takiej osoby, jedni lubia jak ptaki spiewaja, inni jak jakis dupek udaje malpe, trzeci jak ktos wrzeszczy itp. itd. tylko zeby nie przekonywac innych, ze to jest Muzyka. Oczywiscie mozecie sie teraz czepic mnie i walnac twierdzenie czym jest muzyka, ale wiadomo - nie o to mi chodzi. Jako, ze na tym forum sa ludzie w roznym wieku, znajda sie osoby sluchajacego kazdego z tych gatunkow, i bedzie ich bardzo duzo. Nie jestesmy niestety w gronie snobistycznych inteligentow i trzeba pamietac, ze praktycznie kazdy w spoleczenstwie moze tutaj zagladnac(a jakie jest spoleczenstwo to wiemy). Tak wiec ja pamietajac o tym fakcie czekam na "zal mi ciebie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co wy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> macie do hh nie lubicie to nie sluchajcie ps. mowice ze metal ma spoko texty ja tam slysze tylko wycie :D Coz do niektorych rzeczy trzeba dorosnac :wink:. Dziecko tez do pewnego wieku sadzi ze swiat jest piekny itd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co wy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> macie do hh nie lubicie to nie sluchajcie ps. mowice ze metal ma spoko texty ja tam slysze tylko wycie :D Coz do niektorych rzeczy trzeba dorosnac :wink:. Dziecko tez do pewnego wieku sadzi ze swiat jest piekny itd :lol: nie kazdy musi byc taki madry jak ty staruchu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a ja powiem , ze metalu jak i hh mozna czasem posluchac ( pron boze hh metalu)... what are U stearing at PPL ? Oba gatunki sa tak rozlegle , ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... nie wiem , czy taki radomek rozrozni dance metal od black metalu ;] ... z drugiej strony ja nei wiem na co sie hh dzieli ... i od tyle ; mozemy generalizowac , ale innych od naszych pierdół moze rozbolec glowa .. nie lubimy tego czego nie rozumiemy. Tolerowac , wcale <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie oznacza akceptowac ... ..."Kazda zecz ma swoje priorytety .. niestety" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 najbardziej spodobal mi sie text o prymitywnosci metalu.... nic tylko :lol: slyszalem dzisiaj cradle of filth..... dla mnie muzyka prymitywna....bo w sumie .....kurcze....gitary nie takie......wogole......klepanka... :) i wlasnie ludzie nasluchaja sie tego i mowia, ze caly metal jest taki :( a gdzie ozzy osbourne?? tylko dreamer w tv leci, a zakk na gitarce potrafi rozne cuda wyrabiac..... ale nawet porownajcie sobie hip hopowcy poziom waszej "muzyki" i tego nieszczesnego dreamera by ozzy.... nie slyszycie??? ta gitara....toz to majstersztyk! bass zgrany z perkusja.... ....ni slyszycie??!! naprawde uczy wam urwalo?? czy chocby iron maiden..... tacy mocni jestescie??? zagrajcie to: http://www.olga.pl/tab/main/i/iron_maiden/...od_brothers.tab dajcie znac, jak wam palce odpadna....aha...ofkoz w odpowiednim tempie...... buahahahahha najlepiej nagrajcie mi to ala michnik ;) co do klapek na oczach.....a raczej an uszach... ;) to.....slucham tez satrianiego....raczej z metalem malo wspolnego...ale satriani, to wymiatacz...ale wy hip hopowcy nawet tego nazwiska nie znacie pewnie?? :lol: moze z santana pojdzie wam latwiej....bo ta jego ostatnia plytka (zreszta slaba) ciagle w tv... wlaczcie sobie abraxas!!! to jest cos! a nie masze nedzne bity z 3 dzwiekow w tym samym tempie i biadolenie.... :/ ..... Bruce, popieram. Jeśli porównywać hh z rockiem czy metalem, to chyba tylko na poziome textów. Poziom muzyki to PRZEPAŚĆ!!! Te wasze hh beaty, to na gitarze zagra stolarz któremu piła obcięła 3 palce :). Jeśli hh niesie jakieś głębsze, mądre przesłanie to bardzo dobrze, niech małolaty na to lecą, może dzięki temu zmądrzeją, bo już napewno nie rozwinie intelektualnie ich Wiśniewski (tu przepaść pomiędzy ich3 a hh). Reasumując: ludzie, nie porównujcie muzycznie hh i metalu, a tym bardziej do wirtuozów takich jak Satriani czy Vai. To prawie świętokradztwo! Co do Santany, to poprostu ten gość naciska struny w tak unikalny sposób, że podrobienie jego stylu jest chyba niemożliwe, więc nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lcie mi tu a jakimś ćwiczeniu palców na counter strike! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 /a nie masze nedzne bity z 3 dzwiekow w tym samym tempie i biadolenie.... :/ / Poziom muzyki to PRZEPAŚĆ!!! Te wasze hh beaty, to na gitarze zagra stolarz któremu piła obcięła 3 palce / skladac rymowanki, potem zasiasc za jakims programem muzycznym i tworzyc ""glos mlodziezy" :!: Czytam sobie ten topic czytam i smiac mi sie chce... Ubogie instrumntale... nie hahahHAhahahaah prosze was HAhahaha :P Wezmy na przykład mp3 (link nizej :P ). Podałem linka bo byla aqrat na serwie (znajomy sciągał), powiedz mi czy tu słyszysz bit z 3 dzwiękoow na krzyrz :?: Czy zrobił bys cos takiego na progranie muzycznym zassanym z netu :?: Czy tu zapodaje stolarz bez palcow ( :P ) :?: Bo dla mnie instrumental np w tej piosence jest pełen wielu dzwiękow, takiego rymu nie sklecil bys nigdy ( bo jednak 3ba przyznac ze koles mial talent... ) ale WY nie docenicie nigdy pracy tych ludzi bo jestescie nastawieni na NIE :!: Dla was istieje tylko Wasza ukochana muzyka i wszystko co inne to ch00jnia, porazka, chała itp :? :| Nawet jak bys chciał przyznac odrobine racji komus o takich poglądach jak moje, to nie zrobil bys tego bo nie chciał bys sie zbłaznic przed ludzmi ktoorzy teraz popierają Ciebie :lol: 8O :arrow: http://olsza.krakow.pl/~deczklav/inne/song.mp3 Pissss... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ale WY nie docenicie nigdy pracy tych ludzi bo jestescie nastawieni na NIE :!: Dla was istieje tylko Wasza ukochana muzyka i wszystko co inne to ch00jnia, porazka, chała itp :? to teraz przeczytaj jeszcze raz mojego posta......... widac, ze hh zgubnie wplywa na umiejetnosc czytania ze zrozumieniem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Co do tekstów w metalu - są naprawde ambitne (no może poza Acid Drikers ;)), a porykiwanie to jest kwestia wykonania. Niekturzy wolą rytmiczne umcy-umcy + rymowanki, a inni dzwięk gitary i "porykiwanie". AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 nie urwalo gram na keabordzie od 7 lat wstyd tyle grac i nie wiedziec jak sie pisze keyboard; a teraz moja refleksja: hh mozna nazwac muzyka (podobnie kawalki i3) natomiast z nazywaniem ludzi, ktorzy tworza te muzyke muzykami trzeba byc bardzo ostroznym; ja jestem muzykiem z wyksztalcenia (jeszcze co prawda niekompletnego ale staram sie) i wiem ile pracy trzeba wlozyc w muzyke; to jest prawie jak uprawa roli; w przypadku hh nacisk jest kladziony na slowo i rytm a melodia czy przebiegi harmoniczne schodza na dalszy plan; mimo to slucham hh z przyjemnoscia; i jeszcze dla jasnosci: nie jestem znawca gatunku a mowiac o hh mam na mysli to co slyszalem, czyli przede wszystkim taki hh ktory leci w RADIOSTACJI - bardzo podobaja mi sie kawalki FISZ; a na zakonczenie chcialem zrugac osobe ktora niepochlebnie wyrazila sie o stingu - wstyd moj panie, wstyd; UPDATE: i jeszcze pytanie: czy moze mnie ktos oswiecic czym rozroznic rap od hh - pytam bo slysze czasami w 'kawalkach' uwazanych za hh texty w stylu "tworze rap" itp... jestem skolowany ale jak juz pisalem znawca nie jestem; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a ja powiem , ze metalu jak i hh mozna czasem posluchac ( pron boze hh metalu)... what are U stearing at PPL ? Oba gatunki sa tak rozlegle , ze <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ... nie wiem , czy taki radomek rozrozni dance metal od black metalu ;] ... z drugiej strony ja nei wiem na co sie hh dzieli ... i od tyle ; mozemy generalizowac , ale innych od naszych pierdół moze rozbolec glowa .. nie lubimy tego czego nie rozumiemy. Tolerowac , wcale <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie oznacza akceptowac ... ..."Kazda zecz ma swoje priorytety .. niestety" NIe rozroznie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...