KIS Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Cze, ja mam na athlonie tb 1000 , esc k7vza , 256 sdram i gf 4200 ti x8 od prolinka 7700 punktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Po pierwsze to nie ma nic do rzeczy, po drugie to nie rób sobie jaj że na tym emiksie wszystko śmiga aż miło. Widać zależy, co dla kogo znaczy miło. gdzie wy macie MX'a :?: przecież w podpisie jest R9100. Może coś zmienił ale ja widzę R9100 a od MX jest trochę lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ja tylko napisze ze jednak roznica pomiedzy 9100 a ti4200 jest bardzo duza jak duza zobaczcie sami - w podpisie mam 3dmarka :PPP to tyle wiecej nie pisze... genghis czy ty wszedzie musisz to wtracic? R9800 jest duzo wydajniejszy od Ti4200 - zmienia to cos, wnosi do tematu? Czy ci chociarz placa z tej NV za marketing? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 genghiskhan<---- kogo ty chesz w h o j a zrobić??? tiaaa na duronie 1100mhz i gf 4 it 4200 9300pkt w 3dmarku taaa buehehehehe babci swojej takie bajki opowiadaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ja tylko napisze ze jednak roznica pomiedzy 9100 a ti4200 jest bardzo duza jak duza zobaczcie sami - w podpisie mam 3dmarka :PPP to tyle wiecej nie pisze... A ja na tym co w podpisie 10500. I co z tego??? Tylko nie pisz ze mam mocniejszego proca. Bo to jest roznica ze ja wydalem wiecej na proca a ty na karte. Ale mimo to ten wspanialy 3Dmark wykazal ze 9100 jest lepszy. O to ci chodzi???? Bo mi sie wydaje ze w tym topicu o co innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ja tylko napisze ze jednak roznica pomiedzy 9100 a ti4200 jest bardzo duza jak duza zobaczcie sami - w podpisie mam 3dmarka :PPP to tyle wiecej nie pisze... genghis czy ty wszedzie musisz to wtracic? R9800 jest duzo wydajniejszy od Ti4200 - zmienia to cos, wnosi do tematu? Czy ci chociarz placa z tej NV za marketing? a czy ja mowilem tu o jakims 9800 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 genghiskhan<---- kogo ty chesz w h o j a zrobić??? tiaaa na duronie 1100mhz i gf 4 it 4200 9300pkt w 3dmarku taaa buehehehehe babci swojej takie bajki opowiadaj...babcia sie na kompach nie zna a co podwazasz ten wynik??? 8O - hmmm jeszcze nie potrafie sie wlamac na strone futuremark to wynikow nie zmienie - zobacz dokladnie i uwierz badz nie.... :roll: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 cze mam pytanko dosc lamerskie:) czym sie roznia textury 32bit od compressed i od DXT1 w 3DMark 2001 nie widze zadnej roznicy w wydajnosci ani jakosci obrazu. oraz drugie pytanko jaka jest roznica miedzyu D3D Hardware od D3D Pure Hardware prosze o rozsadne wytlumaczenie thx i pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja na sprzecie poniżej 8400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja na sprzecie poniżej 8400malutko ja mam 8666 bez kreconej karty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja mam ~7000 na sprzecia z dolu :) genghiskhan znow chwalich NV pod niebiosa, tylko wez pod uwage, ze masz karte mocniejsza niz R8500LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja mam ~7000 na sprzecia z dolu :) genghiskhan znow chwalich NV pod niebiosa, tylko wez pod uwage, ze masz karte mocniejsza niz R8500LE. wlasnie chce pokazac lamerom o ile jest mocniejsza bo sie ludziom zdaje ze roznica pomiedzy 8500 a ti4200 jest niewielka :P :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja mam ~7000 na sprzecia z dolu :) genghiskhan znow chwalich NV pod niebiosa, tylko wez pod uwage, ze masz karte mocniejsza niz R8500LE. wlasnie chce pokazac lamerom o ile jest mocniejsza bo sie ludziom zdaje ze roznica pomiedzy 8500 a ti4200 jest niewielka :P :idea: I tak cie to Boli? , czy masz takie dobre serduszko i chcesz zeby wszycy wiedzieli i nie kupili chalmu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja mam ~7000 na sprzecia z dolu :) genghiskhan znow chwalich NV pod niebiosa, tylko wez pod uwage, ze masz karte mocniejsza niz R8500LE. wlasnie chce pokazac lamerom o ile jest mocniejsza bo sie ludziom zdaje ze roznica pomiedzy 8500 a ti4200 jest niewielka :P :idea: I tak cie to Boli? , czy masz takie dobre serduszko i chcesz zeby wszycy wiedzieli i nie kupili chalmu :lol: juz byla o tym mowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ale jak widac nie pomoglo... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...