pawlack Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Przymierzam sie do kupna monitora panoramicznego 22' w granicy 600zl ( ew. 700zl jeżeli warto dołożyć ). Chodzi mi o monitor z wejściem DVI .Chciałbym tez zapytać ile należy dołożyć do HDMI. Chciałbym tez aby wykorzystał potencjał dobrej karty graficznej. Wysoka rozdzielczość ,czas reakcji oraz co najważniejsze aby nie niszczył wzroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 W ostatnich dniach także poszukiwałem monitora 22" do 600 zł i o ile dobrze się zorientowałem, najlepszymi w tej cenie do wyboru były LG W2253TQ-PF oraz BenQ G2220HDA. Ja ostatecznie zdecydowałem się na tego pierwszego (chociaż oba to tak w zasadzie 21,5", a nie 22", nie wiem co to za mania :P) i dzisiaj go zamówiłem - wobec czego w tym tygodniu go prawdopodobnie dostanę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Daj znać jak go sprawdzisz :) ,co powiecie o moim foworycie Benq G2420HD 24" ?? Edytowane 13 Grudnia 2009 przez pawlack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 refresh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 seria G benqa jest dobrą serią jeśli chodzi o jakość obrazu, cena również korzystna jednak LG ma lepszą gware oraz jest to nowszy monitor z pakietem kilku dodatkowych funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) seria G benqa jest dobrą serią jeśli chodzi o jakość obrazu,Tzn. w czym ta seria jest lepsza od modeli z niby gorszą jakością obrazu? ;) ... czyli o jakie aspekty tej "gorszości" chodzi (równomierność?, wierność reprodukcji barw?, liniowość gammy ?, char. kątowa?) Sądzę że po prostu "BENQ serii G" jest takim samym "G" jak inne "G..na" z 6 bit matrycą TN ;) Edytowane 25 Lutego 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 seria g kojarzy mi się z modelem Benq g2200hd który to był bardzo dobrze oceniany (tak więc po przez ocenę tego jednego modelu sądzę ze cała seria jest udana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...