Snooze Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Mam 256mb ramu w jednej kosci 133mhz i sie tak zastanawiam czy moge dorzucic jeszcze 96mb 100mhz i przetaktowac na 133mhz (32mb i 64mb). Czy jest jakas szansa ze ktoras kosc sie zjara ewentualnie uszkodzi plyte glowna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Raczej nie powina sie zjarac , ale moze to wogule nie dzialac , w najgorszym wypadku moze sie mocno grzac . Lepiej dokupic taka sama kosc pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 bedzie ci sie na 90% kaszanil system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 mialem tak kiedys w starym kompie po wlozeniu poprostu nie wykrywal tej 100mhz pamieci tylko 133mhz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 kiedyś miałem identyczny przypadek i chodziło ale wszystko się dziwnie zachowywało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No nie wiem jak z tymi setkami jest. Bardzo się zdziwiłem gdy odkryłem na na swojej kości naklejkę "PC 100", bo przecierz spokojne chodziły na 140. Może ja miełem pomylone naklejki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 raczej nie bedzie chodzic chyba ze te 133 tez ustawisz na 100 zreszta mozesz sprawdzic nic sie nie spali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Mialem tak, to po 5 min zwis. Tylko jak gralem w Sacrifice (cool game) to jakos bez zwisow. Odradzam(chyba ze chcesz windoze na cd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 sprzedaj te 100-tki i kup 128 albo 256 na 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 To ci nie pójdzie, albo się zjara, albo po prostu zwisy itp. Miałem tak na starym kompie: Pamięć 128 Mb PC-133 + 64 MB PC-100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 albo nie zostanie wykryta, albo sie skaszani system, albo będzie gorąco, ale nie pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...