Włodi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wiem, że już się o to kiedyś pytałem ale chcę sie upewnić. Czy nie ma innego sposobu na wyświetlenie tematów w których brałem udział niż wieczne klikanie na szukaj>zaawansowane>tu musze wklepać swój login>i dopiero 'szukaj'? To jest strasznie nie wygodne i już mnie to zaczyna wkurzać. Dlaczego nie ma na tym forum tak podstawowej opcji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Bo niektórzy nie myslą i nie wpadną na to zeby wejsc na swój profil i dac "znajdzj posty uzytkownika"? Edytowane 21 Grudnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jest też inna opcja. Gdy jesteś na danym forum, to na samym dole po prawej masz: [Uporządkuj: Ostatni post] [Z-A] [Pokaż wszystkie][Tematy: Wszystkie] [Idź][ ] zapamiętaj ustawienia Rozwijając [Tematy: Wszystkie], są 2 opcje: "Rozpoczęte przeze mnie" oraz "Zawierające moją odp." Tłumaczenia chyba nie trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wiem o tych opcjach od dawna. Jednak mnie chodzi o takie coś jak jest np. na forum elektroda.pl. Od razu na pierwszej stronie klika się 'pokaż moje posty' i wyświetla się lista moich tematów+lista tych w których brałem udział w jednym. Tak powinno być a nie jakaś motanina niewygodna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Różne silniki, różne możliwości i opcje. Wymagasz od GG obsługi Jabbera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...