konkurs Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Sory ale raczej nie spedzisz tyle samo czasu na gre ile w MP, gdzie dochodzi sie do 700 h. SP całe ukończone, MP = 0 godzin, więc dla mnie mp mógłby nie istnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) @ChS - Tobie może i nie zależy, ale mnie przykładowo na SP jak najbardziej. Nie ma się co spierać o to, bo każdy ma inne preferencje. Byłoby miło, gdyby BO miał zarówno ciekawą/wciągającą fabułę jak i przyzwoity (co najmniej jak w MW2) tryb MP. Mam tylko nadzieję, że Treyarch/Activision nie zechce pobić rekordu w długości kampanii, ustanowiony niedawno przez SW:TFU2 :unsure: Edytowane 4 Listopada 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 No nie wiem czy "wale głupoty" i to straszne po prostu mam swoje zdanie a to nie glupota, chyba ze wedlug Ciebie kazdy kto mysli inaczej niz Ty, to glupiec... Ile razy zagrasz w SP? W SP takie wysmienite jakie nam serwuje activision? Sory ale raczej nie spedzisz tyle samo czasu na gre ile w MP, gdzie dochodzi sie do 700 h... Fakt MW1 i MW2 mialo spoko SP, ale naprawde mi na tym nie zalezy, wolabym aby spedzili o wiele wiecej godzin przy dopracowaniu mp... Bo tak czy siak cala seria cod'a, ma wiekszy nacisk na MP, takze chyba sami tworcy gry mysla podobnie jak ja ;) Na kompie mam zainstalowany cod1 z ue, cod2 i cod4. W sp grałem tylko w cod1. W pozostałych nawet nie uruchamiałem. Dla mnie najważniejszy jest dobry mp, ale każdy może uważać inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 A orientuje się ktoś dokładnie jak to jest z tą premierą? Bo dziś w empiku jak pytałem miła pani powiedziała że BO będą mieli w sprzedaży dopiero od 15 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 A orientuje się ktoś dokładnie jak to jest z tą premierą? Bo dziś w empiku jak pytałem miła pani powiedziała że BO będą mieli w sprzedaży dopiero od 15 listopada. Nie kupuj w empiku... 139,99 na miejscu, 129 przez neta... W media markt za 99 ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 skad to info odnosnie media markt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja również jestem zainteresowany w 99% trybem multi. Jak i poprzednik mam w kompie zawsze CoD 2 i Modern Warfare.Szukam ich następcy i jestem ciekaw co z ego wyniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Przepraszam, a na jakim silniku będzie oparta ta część Call of Duty, IW 5.0? LOL Przecież to ciągle ten sam, biedny 'Q3', sry, "IW 4.0" [ ; Ileż można [pewnie więcej, niż bym się spodziewał]? :? SP - nie jest warte ani złotówki, dolara, czy tam innego funta. [oczywiście w takiej formie, w jakiej do tej pory to miało miejsce, no chyba, że 5 lat temu [ ;] MP - puki nie zmienią silnika, to... nie ma się nad czym nawet zastanawiać, grafika, grafiką, zła nie jest, ale to, że model postaci, a to co widzimy z naszej perspektywy, nie jest tym samym... :oops: Może w szybkiej rozgrywce DM na pubie to nie jest aż tak odczuwalne, ale i tak irytuje, tym bardziej, jak się gra na serwerach taktyczno realistycznych, nie będę ukrywał, jest to iście w... irytujące, tak samo, jak wystające nogi, itp. przez ściany/murki, etc. A serwery dedykowane, to ponoć będą tylko do wykupienia u jednego 'źródła', tak? :D edit: Za co minusujecie ChS, za własne zdanie? :D Co za ludzie... edit 2: Jeszcze co do SP, to... tak na zdrowy rozum, czy kilka godzin rogrywki i to jeszcze jakiej [ ; warte jest tej ok. stówy? Dla samego SP, to się kompletnie nie opłaca, kompletnie, co innego, jakby to SP było naprawdę porządnie wykonane, nieliniowe, itd., to co innego, ale i tak MP to podstawa w tego typu grach. Edytowane 4 Listopada 2010 przez metal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Powiem krótko. Grałem w to u kumpla wczoraj na X'ie i SP wymiata jak dla mnie i tyle w temacie. Nie wiem czy już przeszedł i ile zajęło mu przejście, ale dziś w pracy zagadam do niego i napiszę ile to godzin. Grałem w jedną misję z samolotem i powiem, że jestem pod wrażeniem. Nic więcej nie mogę napisać, bo misji nawet nie dane mi było skończyć i nie chcę też walić spoilerami przed premierą, bo to co najmniej nie na miejscu. Grafika... no cóż na pewno lepsza niż WaW i może ciut lepsza niż w COD MW2. Oczywiście w wersji X360. Otoczenie ładne i kolorowe, a nie takie wyblakłe jak w COD5. Może 99 w wersji PC za sam SP to troszkę dużo, bo wątpię by przejście zajęło więcej niż 5-6 godzin, ale myślę, że i tak warto. Takich misji jak ta jest ponoć więcej. Ogólnie gameplay dosyć ciekawy. Edytowane 5 Listopada 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) skad to info odnosnie media markt ? Z gazetki chociażby. http://www.mediamarkt.pl/chorzow/oferta-specjalna Edytowane 5 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Hm minusują mnie? Heh, ktoś sobie kliknie minus, i że niby człowiek ma się przejąć ;) Oj jestem oburzony.... Wracając do cod'a, tak grafa z Quake nadal, ale zostały po nim już małe procenty... Bo praktycznie cały silnik zostaje z każdą odsłoną jeszcze bardziej rozbudowany. No ale nie stać ich było w tamtych latach na nic lepszego, a jak się okazuję nie było także nic lepiej jak na tamte czasy lepiej zoptymalizowanego, z grafy jestem zadowolony. @Devil - 99 zł za sam SP, przecież zostało jeszcze MP, którego tak nie lubisz ;) 99 zł za MP, i w dodatku takie miodne MP, jestem w stanie wydać, żałuję , że nie kupiłem MoH'a, i nie mieszkam w Anglii, wymieniłbym sobie grę dopłacając 7$ :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Tu nie o to chodzi, że nie lubię, bo lubię i to bardzo. Nie po to inwestuję w drogą myszkę i drogą podkładkę, by grać na niej tylko w SP. Tak jak Ty mam swoje zdanie, że SP nie może umrzeć. Bo to dla mnie również frajda czyli gra z wciągającą FABUŁĄ tak jak to było w COD4, a nie tylko strzelanie, podkładanie, bomb etc, itp. Grając w Singla COD4 miałem wrażenie jakbym grał w interaktywny film. Także dla mnie nie tylko MP się liczy. A co do systemu reputacji to nie wiem po co w ogóle to dodali do IPB 3.0 skoro i tak się nikt tym nie przejmuje.Niektórzy z -100 mają nawet z tego ubaw (via Harry ;)). Raz coś napisałem złego o AMD i z 10 spadło mi do 2 w ciągu jednej doby :lol: Tacy ludzie tu siedzą ;) Sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziwne ale chyba się skusze 1 raz dla siebie na CODa od Treyarch. Dostępny jest już gdzies w PL ? np w Media Markt ? premiera ma być chyba 8 listopada. Akurat na długi łykend ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 9 i mam nadzieję, że się wyrobią. Zresztą podjadę jutro do Media i się wypytam kiedy będą mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 9 i mam nadzieję, że się wyrobią. Zresztą podjadę jutro do Media i się wypytam kiedy będą mieli. Będziemy wdzięczni za info ;). Co do SP,MP. Ja odkąd mam neta uwielbiam MP (od klasyka ET po cod,q itd), ale bardzo lubie też pograć sam w dobre SP. Własnie takie kinowe SP było w MW1- bardzo mi się podobało - tony akcji z klasą (nie licząc spawnów i AI momentami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja dzwoniłem dziś do Tesco i Media Markt(Zabrze) w obu powiedziano mi że gry na stanie jeszcze nie mają i dostaną ją dopiero 9 czyli w dniu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Będziemy wdzięczni za info ;). Co do SP,MP. Ja odkąd mam neta uwielbiam MP (od klasyka ET po cod,q itd), ale bardzo lubie też pograć sam w dobre SP. Własnie takie kinowe SP było w MW1- bardzo mi się podobało - tony akcji z klasą (nie licząc spawnów i AI momentami). Byłem dzisiaj w MM i pytałem obsługę czy będzie. Zarzekali się, że na pewno będą we wtorek. Co do ceny to nie potwierdzili, że to będzie 99 zł. Albo walą głupa, albo nie wiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Każdy Media Markt/Saturn ma swoje ceny, przeważnie rózne. Czasem wystarczy powiedzieć że gdzie indziej taniej i mogą zadzwonić i obniżyć cene po potwierdzeniu, ale nie zawsze. Nie mają takiego obowiązku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Obecna gazetka obowiązuje w całej sieci MM a w niej BO jest po 99zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 W dniu premiery gra za 99zł w saturn/mm/tesco a za pre-order chcieli średnio w sklepach 109-119zł. Za półtora miesiąca ludzie pod choinkę będą w empiku kupowali za 139zł. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Trochę nie ten dział, ale ciocia z Ameryki mówi, że jest już wersja na klocka <_< edit: widzę, że rzekomo już od 3-6 dni jest dostępne. Nikt sie nie chwali czy to po prostu fake? Edytowane 7 Listopada 2010 przez KuBaB 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) W Tesco tez bedzie 9.11 za 99 zł :) edyta: No i mam jutro 8.11 urodzny haha :D, musialem :P Edytowane 7 Listopada 2010 przez Kinslayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Trochę nie ten dział, ale ciocia z Ameryki mówi, że jest już wersja na klocka <_< edit: widzę, że rzekomo już od 3-6 dni jest dostępne. Nikt sie nie chwali czy to po prostu fake? No jest, ale my gramy na oryginałach i w multi także nas to nie obchodzi. :] W Tesco tez bedzie 9.11 za 99 zł :) ... Było już kilka razy pisane o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Trochę nie ten dział, ale ciocia z Ameryki mówi, że jest już wersja na klocka edit: widzę, że rzekomo już od 3-6 dni jest dostępne. Nikt sie nie chwali czy to po prostu fake? Zerknij na nowy regulamin dzialu gry ;) gdyby sie nikt nie czepial takich dyskusji to zapewne bysmy juz cos wiedzieli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 kaka, ju baj dys gejm? Ktos ma namiary na jakiegos super sprzedawce ktory wysyla skany produktow steam'owskich z ktorymi nie ma zadnych problemow? Ja chyba poczekam i zobacze jak ceny beda sie wahac pare dni po premierze. Co prawda drugi MoH to nie bedzie kiedy cena przed premiera spadala łeb na szyje ale zobaczym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 W Australii już grają - Justin.tv - hotxblood3d - Black Ops Fajnie to wygląda, wersja pc do odblokowania na steam dopiero ok. 8 naszego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Widze jakies latajace zombie, pomyslilem streaming czy CoD konkuruje juz ze wszystkimi strzelankami na rynku FPP z Left 4 Dead wlącznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Traytech już w "world at war" zaprezentował ten tryb, także to nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 kaka, ju baj dys gejm? kupuje, niezle sie zapowiada ;) mam juz dosc zabugowanego bc2 i vietnam raczej tego nie zmieni ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Sp 6-7-8h grania w zależności od szybkości przechodzenia i poziomu trudności. Opinie są podzielone, jedni piszą, ze to najlepszy tryb sp w historii serii, inni porównują jakościowo do WaW, albo, że na równi z mw2, więc trzeba sprawdzić samemu. :] Serwery dedykowane będą stały także w Warszawie, także jak ktoś mieszka niedaleko to ma gwarancję dobrych pingów - Dedicated Black Ops Servers - Call of Duty Black Ops Hosting & Rental (PC) A to będzie do modyfikowania na serwerach - Codutility.com - cod5 maps,cod4 maps,cod2 maps,cod maps,uo maps,custom maps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...