tom_91 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 A więc z nudów chciałem sobie trochę podkręcić procka (jestem w tych sprawach raczej zielony ;p) ale okazało się ze w biosie opcja podnoszenia szyny jest zablokowana. Jak tą opcje odblokować? Mobo: Gigabyte GA-K8NS CPU: AMD Athlon 64 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ctrl+F1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Ctrl+F1??to tylko daje możliwość do wejścia w opcje które wcześniej były zablokowane mogę podnosić tylko napięcie nic więcej @edit dodalem fotke w zalaczniku Edytowane 18 Stycznia 2010 przez tom_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 A spróbuj clockgenem na windę- Easy tune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 A spróbuj clockgenem na windę- Easy tune.ehhh chciałem tego uniknąć ;/ oczywiście easy tunerem się daje ale chciałem to zrobić z poziomu biosu. jeżeli nie da się nic zrobić to trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Oczywiście próbujesz podnosić szynę poprzez klawisz +...? Ewentualnie ręcznie wpisać z klawiatury numerycznej. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oczywiście próbujesz podnosić szynę poprzez klawisz +...? Ewentualnie ręcznie wpisać z klawiatury numerycznej.hahaha tak banalne że aż wstyd się przyznać xD mówiłem że jestem zielony w tych sprawach ;p temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wystarczyło przecież przyjrzeć się BIOS'owi - na screen'ie na dole wszystko jest opisane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...