Gość adam12b Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Log http://www.megaupload.com/?d=N9OL061R sorki nieumialem dac zdjencia sory za blendy ale jestem tak wkur.... wchodze rano na kompa windows xp i tu nagle internet exploler sie zaczyna wlanaczac! co mam zrobic moze jakis proces to zalancza av.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Wroc jak nauczysz sie pisac po polsku chociaz te pare podstawowych wyrazow. Do tego napisales w zlym dziale, zle nazwales temat, dales zly log. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 1. Pobierz i zainstaluj Mozilla Firefox 2. Odinstaluj wszelkie antywirusy, jakie tam instalowałeś. 3. Pobierz i zainstaluj Avira AntiVir Personal 4. W HijackThis zaznacz i napraw: - wszystkie wpisy O3, O2, oraz od R0 do R3 - poniższe: O4 - HKLM\..\Run: [GEST] =O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /installO4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exeO4 - HKLM\..\Run: [FakeUpdate111] C:\WINDOWS\Updates\connect.exeO4 - HKLM\..\Run: [1] c:\dos32.pifO4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exeO4 - HKCU\..\Run: [FakeUpdate222] C:\WINDOWS\Updates\connect.exeO4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'USŁUGA LOKALNA')O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'USŁUGA SIECIOWA')O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exeO9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe (file missing)O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe (file missing)O20 - Winlogon Notify: LogonInit - logonInit.dll (file missing)O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exeO23 - Service: Power Manager (PowerManager) - Unknown owner - C:\WINDOWS\svchost.exe (file missing) 5. Jak używasz Acrobat Reader tylko Ty i tylko raz na jakiś czas do otwierania plików PDF, to odinstaluj go i zainstaluj Foxit Reader 6. W Winamp, w Preferencjach wyłącz "Winamp Agent". 7. Pobierz CClenaer, zainstaluj i oczyść przy jego pomocy kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 sory za blendy ale jestem tak wkur....Ja przepraszam bardzo ale co ma twoje zdenerwowanie do poprawnego pisania? Ja nie wymagam wyszukanego słownicwa, nawet brak polskich znaków bym przeżył ale, na Zeusa i Aresa, zacznij pisać po ludzku albo wyciągnij wtyczkę! P.S. Nie obchodzą mnie zbyt wiele twoje tłumaczenia o dysortografi, dyswszystkim. Sprawdzanie tekstu masz w każdej porządnej przeglądarce. P.P.S. Spojrzałem w twoje tematy i znalazłem w nich swoją rękę. Obieciałem ci procenty jak nie poprawisz swojego składania literek. Zamierzam dotrzymać obietnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 8O ULLISSES To nic nie da, potrzebne sa inne logi. 8O adam12b Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit, daj log z combofix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12b Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja mam nortona za 100 zl jakiegoś zrobiłem wszystko tak jak piszecie i nic nie pomogło chyba zainstaluje windowsa. Sorki za błędy. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakoś nie wydaje mi się, aby Avira, Spybot, MBAM czy DrWeb nie poradziły sobie z tym, co widzę w logu. Jak chcesz uratować system, to przeskanuj kompa powyższymi programami i usuń wszystko co znajdą. Jak nadal będą problemy, to daj log z programu OTL. Jak nie zależy Ci na systemie, to zainstaluj system od nowa. Nie ma jednak gwarancji, że po formacie problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) 8O adam12b Widze, ze w dalszym ciagu nie poprawiles swoich bledow w pierwszym poscie jak tez tematu samego postu. Nie zastosowales sie rowniez do tego co napisalem, jezeli nie chcesz pomocy to nie widze dalszego sensu ciagniecia tego tematu. Jezeli jednak chcesz pomocy to zanim napiszesz kolejny post zrob to co napisalem. Edytowane 6 Lutego 2010 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...