Guziec Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Yh, tak więc mam taki mały problem ... Odpalam komputer a tu czarny ekran x.x Myślę sobie, no ładnie.. karta jebła.. bo zawsze mam takie biii po 5s od odpalenia kompa.. a teraz nie ... Kupiłem nową, GeForce 6200 512mb ... i nie działa ... :blink: why?.. Wcześniejsza karta: Ati Radeon 9550 256mb Płyta główna: Gigabyte K7 Triton czy problem nie jest w porcie AGP?... oby2 karty na AGP8x.. gf 6200 nówka... Pomocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 1. Nie ten dział. 2. Nie podałeś kompletnych danych. 3. Nie przeczytałeś przyklejonych tematów oraz regulaminu zapewne też. http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...f=53&id=100 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ia-t315051.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 1. Podaj specyfikację sprzętu 2. Pierwszym podejrzanym jest zasilacz 3. ULLISSES, nie ładnie mi tak przenosić temat w trakcie pisania ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Byłem szybszy. ;] Zwycięzcy nagrodzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Kupiłem nową, GeForce 6200 512mb ... i nie działa ... :blink: why?.....bo może to nie karta tylko mobo lub zasilacz.... zdycha. Poza tym: GF6200 512MB? - kto ci zrobił taką krzywdę? - o ile istnieje taki model, to jest guano porzez duże G, nawet dla dość starego kompa... ...a Ullissess takiego biedaka już "nagrodami" pokarał :sad: ( :lol: ) Edytowane 5 Lutego 2010 przez tomazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak na dzień dobry dostanie, to potem problemów nie będzie stwarzał, a może i moderatorem zostanie. Jak by przeczytał te 2 tematy z mojego posta, to by tego tematu pisać nie musiał. BTW: Ja mam 6150SE i nie narzekam. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guziec Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 ...bo może to nie karta tylko mobo lub zasilacz.... zdycha. Poza tym: GF6200 512MB? - kto ci zrobił taką krzywdę? - o ile istnieje taki model, to jest guano porzez duże G, nawet dla dość starego kompa... ...a Ullissess takiego biedaka już "nagrodami" pokarał :sad: ( :lol: ) o booże... sary, no stary ... ze 3 lata może ma.. ;d a karta?.. moge ci pudełko zeskanować i screena wklejić co ? .. http://www.nokaut.pl/karty-graficzne/gefor...b-ddr1-agp.html masz.. a zasilacz?.. no może.. bo gdy go odpaliłem to nawet po 5 min. nie było tego zrytego dzwięku z w. xp a dzwiękową tydzien temu kupiłem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Co ma 3 lata? K7 Triton? - bez jaj. Dałeś 133zł za totalne guano - za 50pln można dostać używane 6600 SilentPipe/256MB lub "zwykłe" 6600GT. Wnioskując po Twojej wypowiedzi: nie masz pojęcia jak się wtopiłeś. Nawet fakt, że to nowa karta a nie używana niewiele poprawia sytuację - bo nie można liczyć na jej wymianę np. za pół roku - to staroć, który w każdej chwili może zniknąć z oferty. 512MB na tej karcie służy tylko i wyłącznie do zużywania prądu :lol: ...poza tym, jest bardzo prawdopodobne, że to wogóle nie jest wina karty - np. siadły elektrolity na mobo, padła bateria od biosu, zasilacz niedomaga, itp. - to są pierwsze rzeczy do sprawdzenia. W tym kontekście dałeś ciała na maxa - przepłaciłeś za syfną kartę, bez sprawdzenia czy jest to wogóle konieczne. Ullisess: a ja mam w jednym gracie GF4TI - też nie narzekam - obraz wyświetla, nawet "wspomaganie sprzętowe" w postaci blittera też działa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 fakt faktem nie może być "nowej" 6200 po kilku latach od zaprzestania produkcji :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...