Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam chce kupić jakąś karte z Sound Blaster Live w 5.1 która by chodziła z płyta asus a7v880 pond windows 7 ultimate:) Mam budrzet do 50zł i z allegro bym chciał kupić to jaką byście proponowali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Z 16-bitowych Live'ów najlepszy był SB0100 ale nie wiem czy znajdziesz do niego sterowniki pod w7. W tym budżecie najlepiej szukaj Live'a 24-bit lub ewentualnie Audigy SE - obydwie będą działać pod w7 a i jakość dźwięku będzie lepsza niż na 16-bitowych Live'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 no ok a mozesz zapodać jakieś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 no ok a mozesz zapodać jakieś??Wyszukiwarki na allegro nie masz? http://www.allegro.pl/search.php?string=li...amp;price_to=50 http://www.allegro.pl/search.php?string=au...amp;price_to=50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam. Podepnę się pod temat, bo też szukam zamiennika swojej SB Live 5.1. Sterów pod Win 7 nie ma ( podobno jakieś modowane, ale nie ma gwarancji na poprawne działanie ). Dodatkowo nie wiem, czy warto szukać jakiejś karty na śledziu PCI czy może wystarczą te zintegrowane na płycie głównej? Jak obecnie wygląda jakość dźwięku na takich integrach ( kiedyś było ponoć średnia ). Czy taka karta będzie lepszym zamiennikiem niż SB Live, czy jednak trzeba szukać jakiejś na PCI? Kwota to maks 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam. Podepnę się pod temat, bo też szukam zamiennika swojej SB Live 5.1. Sterów pod Win 7 nie ma ( podobno jakieś modowane, ale nie ma gwarancji na poprawne działanie ). Dodatkowo nie wiem, czy warto szukać jakiejś karty na śledziu PCI czy może wystarczą te zintegrowane na płycie głównej? Jak obecnie wygląda jakość dźwięku na takich integrach ( kiedyś było ponoć średnia ). Czy taka karta będzie lepszym zamiennikiem niż SB Live, czy jednak trzeba szukać jakiejś na PCI? Kwota to maks 150 zł. Ja szukałem i znalazłem info o Audigy 1394, działa pod 7mką... Nawet z tego co patrzyłem jest wsparcie na stroni Creative... A wyrwiesz ją za 30-40zł... Właśnie się będę przymierzał niedługo do przesiadki na 7mkę i na taką kartę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Miałem przez jakiś czas Audigy na Win7, działała bez problemu na sterownikach z Windows Update. Live!'a nie udało mi się uruchomić pomimo 2 różnych wersji tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Live! działa pod Win 7 x64 na sterownikach kx 3550. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...