Skocz do zawartości
wojs

Ile Amper mają Wasze zasilacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Huntkey LW-8250 ->300 W z Modecom NICE:

+3,3V ->14A

+5V ->30A

+12V ->13A

+5V & +3,3V max 150W

Widze że Codegen ma lepszą specyfikacje  :lol:

:lol: :lol: :lol:

To, jak oni te Codegeny robią??? Lepsze parametry, a się palą przy byle obciązeniu! :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego lola dałem na końcu ;)

Specyfikacje to ja sobie moge taką wydrukować i nakleić na zasiłke że dla wszystkich napięć będe miał po 100A. A jak to bedzie działać w rzeczywistości to inna sprawa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Huntkey LW-8250 ->300 W z Modecom NICE:

+3,3V ->14A

+5V ->30A

+12V ->13A

+5V & +3,3V max 150W

to samo :) też w budzie Modecom-a

Felson i inni - podzielcie się przy okazji subiektywnym poczuciem hałasu generowanym przez wasze zasiłki, mój hk do zbyt cichych nie należy (fakien gwarancja, 3ba qpić rurę i jakąś piankę do środka żeby wyciszyć...)

pozdr. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głośny jest niestety :( Wiatrak 4800rpm na procu jest słyszalny jako szum tla w porywnaniu z zasiłką...

Chwilowo nie mam pomysłu jak go wyciszyc... Gwarancje mam do grudnia i dopoki jest ważna to nie zamierzam go rozkrecac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głośny jest niestety :( Wiatrak 4800rpm na procu jest słyszalny jako szum tla w porywnaniu z zasiłką...

Chwilowo nie mam pomysłu jak go wyciszyc... Gwarancje mam do grudnia i dopoki jest ważna to nie zamierzam go rozkrecac....

no jest taka jedna sposoba żeby wyciszyć bezinwazyjnie zasilacz, linków nie pamiętam (widziałem 2) ale chodzi o to, żeby skołować rurę plastikową o średnicy 80mm, wyłożyć ją jakąś cienką pianką, i skierować gdzieś sobie, gdzie Ci będzie pasowało (nie w kierunku własnych uszu z powrotem ofkors) żeby dźwięk wychodził gdzie indziej. trzeba jeno dobrze przytwierdzić rurę do wylotu powietrza :) jak znajdę linki to podam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jest taka jedna sposoba żeby wyciszyć bezinwazyjnie zasilacz, linków nie pamiętam (widziałem 2) ale chodzi o to, żeby skołować rurę plastikową o średnicy 80mm, wyłożyć ją jakąś cienką pianką, i skierować gdzieś sobie, gdzie Ci będzie pasowało (nie w kierunku własnych uszu z powrotem ofkors) żeby dźwięk wychodził gdzie indziej. trzeba jeno dobrze przytwierdzić rurę do wylotu powietrza :) jak znajdę linki to podam

Ja mam go kilka dni, ale go już rozkręciłem. Dałem taki układ ze starego zasilacza, który obniża obroty, gdy temeratura spada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...