szumacher01 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 "Zdobyłem" ostatnio płytę z muzyką w formacie .flac. Dla ciekawskich "Hammerfall - Legacy of kings".Ale to nieważne. Chodzi o to, że ta płyta to jeden 50-minutowy kawałek posklejanych ze sobą kilkunastych utworów i teraz pytanie: jakim programem mogę to podzielić? Chciałbym uniknąć konwersji do mp3. Nie po to "pozyskiwałem" to w flacku, żeby teraz skompresować to do mp3. Z góry thanks :wink: Zapomniałem dodać, że "google"wałem i "szukaj"wałem, ale wszystkie programy na jakie się natknąłem obsługiwały głównie mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Tak na szybkiego - Audacity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Medieval CUE Splitter też się nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Easy CD-DA Extractor również :-P EDIT: Jeśli nie masz pliku .cue to CD-DA Extractor się nie nada, jeśli masz to ok, możesz też użyc foobara, btw. świetny odtwarzacz B-) Edytowane 15 Marca 2010 przez David523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacher01 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 okej, wielkie thanksy i jeżeli mogę zasugerować, że temat wyczerpany, to właśnie to robię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Przerabiać flac na mp3 wstyd. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...