Pawelek69 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak usunąć pasek który pojawił mi się wczoraj: [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zacząłbym od grzebania w ustawieniach - w końcu jesteś zalogowany. Ewentualnie ustal, jakie ID lub CLASS ma "ramka" po prawej i wyłącz przy pomocy wtyczki Stylish. Zapewne będzie to jeden z poniższych wpisów: .nazwa_klasy {dipslay: none}#nazwa_id {display: none} Edit: Nie wiem jak to włączyłeś. Nie mam takiego paska i nie widzę w ustawieniach żadnej opcji mogącej mieć z nim związek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wygląda to jak nowy layout który Google od jakiegoś czasu testuje. Na 90% to jest to, jeżeli na stronie głównej button search jest duży i niebieski to znasz przyczynę. Kiedyś można to było uaktywniać za pomocą wklejenia kodu w pasek adresu a później samo mi się pojawiało raz na jakiś czas. Przeczyszczenie danych przeglądarki powinno rozwiązać sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Interista Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja też jestem zalogowany, żadnego paska nie mam. Możliwe, że to jest nowy layout. Ja nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...