Markus1 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam Zestaw mam jak w podpisie. Zerkałem sobie na ceny kart i można kupić w dobrej jak myślę cenie używaną na gwarancji kartę hd 4890. Czy CF z dwóch 4890 jeszcze się kalkuluje czy odpuścić sobie i sprzedać moją kartę wymieniając na coś z Directx 11? Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Status Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Na zachętę : http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_4890_CrossFire/6.html Tutaj możesz sobie poczytać i samemu ocenić czy się opłaca. Wszystko zależy od: potrzeb, ceny, zasilacza, temperatur. Sam myślę nad podobnym upgradem :) Niedawno kupiłem z allegro 4890, ale nie było szans na rzetelne testy, bo temperatury zwariowały. A że nie chciałem rozbierać karty więc odesłałem. Szukam innej. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Status Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 5850 w komputroniku kosztuje 939zl. Bierz póki są :) za swoją na allegro sporo dostaniesz bo jest niedobór 4890tek teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Czyli jednak polecacie sprzedawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...