Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Bede teraz kupowal Abita NF-7S i Athlona XP 1700+, lecz niewiem jakie chlodzenie mu wstawic. WC nie mam, i musze jakos ciagnac na chlodzeniu powietrzem. I tu tu rodzi sie pytanie, jaki jest najlepszy wentylator z radIatorem na AMD Socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 najlepiej zajrzyj do działu "chłodzenie". tam jest kilka takich tematów. najlepszy jest volcano 7+ ale strasznie hałasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wez sie no -0 kurde tyle jest testow a ty tylko na forum sie powolujesz - bylo juz xxx razy :evil: :!: !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11co jestes taka lama ze nie mozesz wejsc na jakies serwisy i zobaczyc testy coolerow!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11co jestes taka lama ze nie mozesz wejsc na jakies serwisy i zobaczyc testy coolerow!!!!!!!!!!! Te wypraszam se :evil: :evil: :evil: Po prostu jest tego od wyboru do koloru, a nie wiem, ktore cholerstwo sprawdza sie najlepiej w praktyce!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11co jestes taka lama ze nie mozesz wejsc na jakies serwisy i zobaczyc testy coolerow!!!!!!!!!!! Te wypraszam se :evil: :evil: :evil: Po prostu jest tego od wyboru do koloru, a nie wiem, ktore cholerstwo sprawdza sie najlepiej w praktyce!!! :D No to popatrz na wyniki testow! A swoja droga to poczytaj forum-opinnie forumowiczow :wink: ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no dobra dobra! cos poszukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no dobra dobra! cos poszukamtak trzeba odrazu a nie na forum pierw!!!!!! nie wiem ile tu jestes ale sie naucz zasad - pierw wykorzystaj wszystko co masz pod reka jak to cie zawiedzie to wal na forum dopiero :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 slk-900 :D + 92x92x25 sunon albo coś podobnego. ino drogo ale nie podałeś zakresu cenowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 czytalem test tego SLK900u o dziwo lepiej wypadlo z wiatrakiem 80x80x ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 najlepiej chyba SLK900+ mocny 80mm wiaterek (np delta80cfm, albo Tt smartfan2 75cfm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 vulcano 11 to omijaj szerokim łukiem jest g.... warty , juz lepiej wypada dragon orb3 7... przynajmniej umnie w praktyce a cena przynajmniej teraz za orba jest bardzo interesujaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 "]czytalem test tego SLK900u o dziwo lepiej wypadlo z wiatrakiem 80x80x ;d powody moga byc co najmniej 2: - ten 80mm byl wydajniejszy - 80mm dmucha blizej srodka coolerka :arrow: blizej najcieplejszej czesci radiatora :arrow: IMO chlodzi skuteczniej (podobnie bylo w przypadku SK-6 lepiej sprawowala sie Delta 60 niz jakis wentylator 80 o podobnym przeplywie powietrza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 vulcano 11 to omijaj szerokim łukiem jest g.... warty , juz lepiej wypada dragon orb3 7... przynajmniej umnie w praktyce a cena przynajmniej teraz za orba jest bardzo interesujaca :)sorka nie zgodze sie z Toba , posadam vulcano 11 i jest bardzo dobry, szczegolnie przydaje mi sie w nocy jak sciagam jakies pliki i ustawiam sobie go na 1300obr i jest praktycznie nieslyszalny a tak pracuje na 2500 obr i ejst naprawde wydajny , spokojnie chlodzi procka co mam w opisie , temp 45/47stp a mam abita nf7 ktory nie zaniza temp jak epox rasumujac jestem zadowolony pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Kup sobie CoolerMaster HHC-L61 Silent i wymień wiatrak na 7000rpm. Masz zapewniony hałas w całym domu, ale za to będziesz mógł spokojnie śmigać nawet na 2,4GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Z naprawdę dobrych to mogę polecić: - Thermalright SLK900 - Swiftech MCX462 porównanie obu -> http://www.systemcooling.com/modules.php?n...article&sid=718 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaryx Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 kup obojetnie jaki, ale miedziany i bedzie git, najwyzej troche ci pohalasuje wentyl. Ja mam miedziaka nawet nie wiem jak sie wabi, i na konfigu w podpisie mam w idle 37-38 a w stresie 40-41 stopni, tylko troche glosno jest, ale jak chce cicho to poszczam go na 5V i mam 47 stopni i tez jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a tak do 70 zł jaki polecacie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ja mam to cudo http://www.greenpower.com.tw/cooler/GP-DFC...FC4017-BT-B.htm ma ok. 5000 obrotów, a na konfigu w podpisie i na 1,625 V w stresie ma max 43*C, a kosztował 54zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11co jestes taka lama ze nie mozesz wejsc na jakies serwisy i zobaczyc testy coolerow!!!!!!!!!!! Te wypraszam se :evil: :evil: :evil: Po prostu jest tego od wyboru do koloru, a nie wiem, ktore cholerstwo sprawdza sie najlepiej w praktyce!!! No to kurna masz problem!!! A co ty myslisz, ze to sa testy teroretyczne. Przecierz testowane sa Coolery w dzialaniu, a nie w tym jak kurde wygladaja na polce sklepowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Eh ale ja taki lajkonik jestem do tych spraw :lol: a co z tymi wolcano 11co jestes taka lama ze nie mozesz wejsc na jakies serwisy i zobaczyc testy coolerow!!!!!!!!!!! Te wypraszam se :evil: :evil: :evil: Po prostu jest tego od wyboru do koloru, a nie wiem, ktore cholerstwo sprawdza sie najlepiej w praktyce!!! No to kurna masz problem!!! A co ty myslisz, ze to sa testy teroretyczne. Przecierz testowane sa Coolery w dzialaniu, a nie w tym jak kurde wygladaja na polce sklepowej. widac ze niektorzy maja szare komorki ale boja sie najwyrazniej ich uzywac :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...