rafa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Jak w temacie, poszukuje zasilacza który będzie dobrze pracował pod obciążeniem 50-100W. Szczytowo może 120. Nie byłoby problemu gdyby nie musiał być ATX. Oczywiście nie może być głośny i musi mieć co najmniej jedno złącze sata. Chyba że ktoś ma pomysł lub widział gdzieś adaptery do zamocowania zasilacza mATX lub TFX w miejsce ATX. Przeglądając oferty natykam się na zasilacze 300-350W (np Antec Basic Power) ale nie wydaje się to byc dobrym wyborem pod takie obciążenie. Myślałem tez o Enermax M-ATX 235W ale jego znowu nie sposob zamontować bez odpowiedniego adaptora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Napisz do Maniakalnego, aktualnie chyba ma na sprzedaż jakąś pico-atx, a i z pewnością podpowie co będzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 idziesz do pana zdzisia .... pokazujesz mu zasilacz matx czy co tam w koncu kupisz .... pan zdzisiu bierze blache 5mm ocynk ... wywierca otwory gdzie ma byc miejsce na zasilacz ( i otwor na wywiew ) , oraz robi otwory pod standard ATX ... ty przychodzisz do domu ... bierzesz 4 srubki lub jezeli da rade to blachowkrety i skrecasz najpierw blache to obudowy a pozniej juz normalnie zasilacz ot tyle jak chcesz miec wymyslnie to tak samo robisz z pleksi albo prosisz maniakalnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 No myślałem tez o jakiejś blasze. Jakby to estetycznie było zrobione mogłoby być. Ale w końcu zdecydowałem się na 300W BeQuieta L7 ATX. Będzie bez przeróbek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...