qwerty7 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Anulowałem instalacje XP, chciałem zainstalować xp na dysku zewnętrznym(teraz wiem że to niemożliwe). Nie przeszedłem do fazy formatowania, zainstalowan na dysku c vista 64 nie odpala się nic się nie bootuje, linux bootujący się z cd - minime - nie widzi dysku c. Mam orginalną vistę 32. Bios widzi dysk. tak jak instalator xp , co robić - nie chcę stracić danych z dysku C (jedna partycja). Najprawdopodobniej nie jest to fizyczne uszkodzenie dysku. ps. windows zaskoczył ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 1. Instalacja jest jak najbardziej możliwa - nawet na pendrive. 2. Sprawdź ustawienia bios. 3. Do odzyskania partycji użyj TestDisk. 4. Proponuję sobie przerzucić dane na inny dysk i zrobić przynajmniej 2 partycje - jedna na system, druga na dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...