RychMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witajcie. Nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale tutaj najbardziej pasuje mi się pytać o to. Otóż mam takie dylemat odnośnie kupna Mam w zamiarze kupić ps3 albo kompa do Extreme OC PS3 dlatego że tytuły i to co potrafi konsola to niebo nad ziemią, a co do kompa no to pobijanie rekordów : ) jestem w kropce, nie wiem co mam wybrać. Co byście mi poradzili ? PS3 czy inwestycja w extreme overclock ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zjesc kaszanke na zimno czy podsmazyc z cebulka? Help!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wytatuuj "extreme overclock" na plecach i kup PS3 - pójdziesz na kompromis. A kaszanka z cebulką jest znakomita ;) teraz na serio - PS3 kupujesz do gier/filmów na BD, a PC-ta do wszystkiego. Zdefiniuj swoje potrzeby i kup to, co ci najbardziej przypasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 kaszanke 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...