Janusz_K Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam. Szukam wygaszacza ala matrix. Mam taki jeden ale w czasie spadania na srodku pokazuja sie jakies zmieszne napisy. A ja chcialbym miec czysciutkie i nonstop spadajace takie literko-cyferko-znaczki. Jezeli ktoas ma to prosze na meila janusz@f.pl albo podajcie linka. Z gory THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 W ostatnim niezbedniku KŚ jest :) Na forum tez ktos linka zapodawal, sam zasyasalem, ale nie pamietam skad :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Boshe www.google.com ==> wpisujesz: Matrix screen saver ==> i masz od chu** wyników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Boshe www.google.com ==> wpisujesz: Matrix screen saver ==> i masz od chu** wyników :Dgrinch niedenerwuj sie.. la echlopak szuka konkretengo.. a nie od chu.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 JA znalazłem taki --> wygaszacz a'la matrix Mam jeszcze jeden na dysku jakby co mogę podesłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 JA znalazłem taki --> wygaszacz a'la matrix Mam jeszcze jeden na dysku jakby co mogę podesłać. Ten wygaszacz jest zeje**** tylko szkoda ze te napisy na poczatku idzie je jaos ominac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Wygaszacz spoko ale mialem (chyba mam) taki sam i jest bez napisow i jak to tak chodzi w koleczko to moglem myszka sam sterowac, jak ktos chce to niech pisze. Poszukam. A Allena bardzo prosze o przeslanie na meila tego co on ma. Znalazlem prawie idealny jakz filmu. Na monitku lataja cyferki sie nie kreca tak samo jak na Matrixie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 w google wpisz matrix code emulator i gotowe:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Dobra Janusz_K zaraz ci prześle bo właśnie wróciłęm z wycieczki :D W każdym razie spróbuje przesłać na właściwy adres :wink: Tych napisów na początku chyba jednak nie da się ominąć, ale można spróbować, może się uda. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ja mam taki: Matrix.scr, To jest shareware, niezarejestrowane ma ograniczenie do 640x480, ale nie ma zbednych tekstow (mozna wpisac wiadomosc, ktora bedzie sie od czasu do czasu pojawiac). Jest dwuwymiarowy, bo ma ponad 2 lata. Znalazlem w jakiejs gazecie komputerowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a ja mam taki programik ktory zamiast tełka wstawia kod matrixa ruchomy :D fajna rzezc, ale na pierwsze dwa dni, potem to jest baaaaaaardzo oczojebne i napieprza mnie baniak od tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Najlepszy efekt jest gdy do tego wygaszacza co dałem, albo do innego modelu dołączysz muzykę tytułową z Reloaded, znaczy się tło instrumentalne, które da się słyszeć w scenie za 40 mln dolców mianowicie gdy Neo walczy na XVIII wiecznych schodach ze sługasami Niby "Francuza". Co do tła to wystarczy gifa dać na tło (tapetę) i gotowy wygaszacz tapeta a'la Matrix Code. Przy dłuższym oglądaniu i pracy staje się oczojebny, jak wspomniał RS. Update: czy wie ktoś jak zrobić z wygaszdacza .scr plik GIF :?: :?: :?: :?: :?: Jest to mi bardzo potrzebne, nawet niezbędne. Pliss jakby ktoś wiedział to niech da znać. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ten jest najlepszy jaki widziałem ,prawie idealny,przeczytaj readme przy instalacji plik na górze http://strony.wp.pl/wp/k1ll3r/pliki.html pamiętam kiedys był on płatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ten jest najlepszy jaki widziałem ,prawie idealny,przeczytaj readme przy instalacji plik na górze http://strony.wp.pl/wp/k1ll3r/pliki.html pamiętam kiedys był on płatny hehe fajnie tylko gdyby dalo sie jeszcze go sciagnac Jezeli macie ten wygaszacz to slijcie na maziboss@o2.pl Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 to ja tez poprosze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wygaszazc o ktorym tu mowa mozna dorwac tutaj http://matrix.telmi.pl/matrix/multimed/matrix_ss2.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 maziboss hehe trzeba kliknąć ale nie prawym :))) i ściągnie się pięknie;) hihihihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ok juz mam tylko moze ktos mi napisac jakie byly defaultowe ustawienia bo cos zjebalem i jak wlacze poglad to sie odrazu wylancza :( help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja probowalem zmieniac ustawienia i kupa i tez mam to samo :( a to byl chyba najlepszy wygaszacz a po zmianie ustawien i tak sie nic nie zmienialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadzam sie najlepszy, tylko ze te cyferki powinny byc ciut wieksze ale nie idzie zmienic ustawien i nie wiem dlaczego Moze zna ktos jakis cynk ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Najlepszy efekt jest gdy do tego wygaszacza co dałem, albo do innego modelu dołączysz muzykę tytułową z Reloaded, znaczy się tło instrumentalne, które da się słyszeć w scenie za 40 mln dolców mianowicie gdy Neo walczy na XVIII wiecznych schodach ze sługasami Niby "Francuza". Co do tła to wystarczy gifa dać na tło (tapetę) i gotowy wygaszacz tapeta a'la Matrix Code. Przy dłuższym oglądaniu i pracy staje się oczojebny, jak wspomniał RS. Update: czy wie ktoś jak zrobić z wygaszdacza .scr plik GIF :?: :?: :?: :?: :?: Jest to mi bardzo potrzebne, nawet niezbędne. Pliss jakby ktoś wiedział to niech da znać. Pozdr Nie wiem czy wiesz ale wygaszacz ekrany jest zwykłym programem tyle ze ma inne rozszerzenie wiec zamienić tego w gifa nie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Update: czy wie ktoś jak zrobić z wygaszdacza .scr plik GIF :?: :?: :?: :?: :?: Jest to mi bardzo potrzebne, nawet niezbędne. Pliss jakby ktoś wiedział to niech da znać. Pozdr Nie wiem czy wiesz ale wygaszacz ekrany jest zwykłym programem tyle ze ma inne rozszerzenie wiec zamienić tego w gifa nie idzie. :( szkoda, będę musiał sam zrobić ten efekt na to wychodzi :( A tak bym miał sporo roboty z głowy i by świetnie wyglądało :D :twisted: , Niestety jeśli to co mówisz jest prawdą, a tak zakłądam i nie ma żadnego programu aby zmienić wygaszacz w gifa albo Flash to będzie ciężko ://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Update: czy wie ktoś jak zrobić z wygaszdacza .scr plik GIF :?: :?: :?: :?: :?: Jest to mi bardzo potrzebne, nawet niezbędne. Pliss jakby ktoś wiedział to niech da znać. Pozdr Nie wiem czy wiesz ale wygaszacz ekrany jest zwykłym programem tyle ze ma inne rozszerzenie wiec zamienić tego w gifa nie idzie. :( szkoda, będę musiał sam zrobić ten efekt na to wychodzi :( A tak bym miał sporo roboty z głowy i by świetnie wyglądało :D :twisted: , Niestety jeśli to co mówisz jest prawdą, a tak zakłądam i nie ma żadnego programu aby zmienić wygaszacz w gifa albo Flash to będzie ciężko ://// Istnieje taka możliwość tylko trochę trzeba pokombinować. Mozna by uzyć prpgramu który przechwytuje to co dzieje sioę na ekranie do pliku AVI. Póżniej z avi zrzucić wszustkie klatki do na przykład bitmap i z tego dało by sie zrobić już gifa lub flasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ehhhh koledzy mówiłem żeby zainstalować trzeba readme przeczytać wtedy literki będa duże(akurat) - trzeba zainstalować czcionke z katalogu z wygaszaczem czyli skopiować ją do czcionki w panelu sterowania wadą wygaszacza jest to ze jest czuły i podgląd nie wychodzi ale w miarę normalnie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ehhhh koledzy mówiłem żeby zainstalować trzeba readme przeczytać wtedy literki będa duże(akurat) - trzeba zainstalować czcionke z katalogu z wygaszaczem czyli skopiować ją do czcionki w panelu sterowania wadą wygaszacza jest to ze jest czuły i podgląd nie wychodzi ale w miarę normalnie działa Dzieki juz dziala A mozesz mi podac defaultowe wartosci ?? Albo twoje wartosci wedlug ktorych wygaszacz wyglada zajebiscie :) Z gory dzieki P.S. Idzie zmniejszyc ta czulosc bo to lekka przesada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 eksperymentuj ja juz mam teraz inny i nie pamietam jak miałem ustawione nie wiem jak zmniejszyć czułość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 CZE ZAINSTALOWALEM SOBIE WYGASZASZ Z MATRIXA 2 ALE COS MI ON STRASZNIE ZWALNIA. MAM ATHLONA 1333 Z 512 RAM NA SOLTEKU I JAKIEGOS CIENKIEGO GF4 ZA 200 ZL COS JEST CHYBA NIE TAK Z TYM WYGASZACZEM BO ZEBY ZWALNIAL NA CZYM TAKIM TO CHYBA LEKKA PRZESADA A GRAFIKA W NIM NIE MA ZADNCHYCH CODOW JAK DLA MNIE.. MOZE TRZEBA JAKIES OPCJE USTAWIC>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 hm a mzoe ktos zan jeszcze inne wygaszacze matrixa? ;) Wygaszacz ktorego adres podał RS wydaje mi się najlepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...