Gubernator Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Czy wie ktoś z kąd można zassać Matrixa 2??? bo na Kazie już 4 ściągnołem, ale okazało się że to American cośtam, Fight Club, Matrix1, i jakiś jeszcze... nie pamiętam nazwy. Najlepiej by było to zgrywane z DVD a nie wersja z kina :P z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 edonkey ctp-mr1.bin ctp-mr2.bin ctp-mr3.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 edonkey ctp-mr1.bin ctp-mr2.bin ctp-mr3.bin Jest jeden problemik, ja nie mam Winszajsu tylko Linuxa :D i niestety nie moge zainstalować edonkey, no chyba że jest wersja Linuxowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 http://www.edonkey2000.com/downloads.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 http://www.edonkey2000.com/downloads.htmlDzięki! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 matrixa 2 nie ma z dvd jest z kina jest pare wersji od 3 plyt do 1 najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :) na emule najlatwiej sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 matrixa 2 nie ma z dvd jest z kina jest pare wersji od 3 plyt do 1 najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :) na emule najlatwiej sciagnac No nie wiem jak bylem ostatnio na Bema w Poznaniu to byl matrix 2 na dvd ale sie nie spieram bo do konca nie wiem czy to nie byla jakas podpucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a może jakiś do Kaza.... ???????? albo po prostu FTP ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja sie w strzymalem ze sciaganiem przez kazee! Tez sciaglem zamiast reaktywacji to szeregowego ryana, matrixa1, ace ventura pet detectiv, i jeszcze pare! :D Jak ktos bedzie mial wersje jedno plytowa gora dwu, wmiare dobrej jakosci! Niech da znac i jak moze to niech udostepni! :D Jak bede mial to udostepnie go na swoim serwerze! :D Pozdrawiam! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mldonkey chyba jest własnie do linuxa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mldonkey chyba jest własnie do linuxa :/ już mam edonkey... :) i ściągam matrixa :D tylko kiepski transfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a wlasnie widzial ktos wersje 3 plytowa bo ja mam 2 plytowa w tym 2 cd jest zalosnie nagrany/wersja... jak wyglada ta 3 plytowa wer.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Użyj DIRECT CONNECT !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 matrixa 2 nie ma z dvd jest z kina jest pare wersji od 3 plyt do 1 najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :) na emule najlatwiej sciagnac Sorry stary ale jest na DVD !!! Już w necie są wersje DVD RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 matrixa 2 nie ma z dvd jest z kina jest pare wersji od 3 plyt do 1 najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :) na emule najlatwiej sciagnac Sorry stary ale jest na DVD !!! Już w necie są wersje DVD RIP Taa :?: :lol: Pokaz gdzie, gdzie znalazles info o tym :?: Edek ze straganiku ci powiedzial :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 sciagnalem ten DVD Rip :) odpalam patrze a tu DAWNO, DAWNO TEMU W ODLEGŁEJ GALAKTYCE .... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 AsTeX poprostu jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj! Wiesz o tym ze jest juz DVDRip Matrix3? Serio, jest juz w necie. LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 sciagnalem ten DVD Rip :) odpalam patrze a tu DAWNO, DAWNO TEMU W ODLEGŁEJ GALAKTYCE .... :P :lol: :lol: :lol: Moze to taki mix :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a wlasnie widzial ktos wersje 3 plytowa bo ja mam 2 plytowa w tym 2 cd jest zalosnie nagrany/wersja... jak wyglada ta 3 plytowa wer.? Wygląda tak: http://www.vcdquality.com/image.php?id=13129 W sumie całkiem nieźle, chyba najlepsza na dzień dzisiejszy wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 no calkiem niezle napewno 100 razy lepsze od 2 cd wersji dwuplytowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ja sie w strzymalem ze sciaganiem przez kazee! Tez sciaglem zamiast reaktywacji to szeregowego ryana, matrixa1, ace ventura pet detectiv, i jeszcze pare! :D Jak ktos bedzie mial wersje jedno plytowa gora dwu, wmiare dobrej jakosci! Niech da znac i jak moze to niech udostepni! :D Jak bede mial to udostepnie go na swoim serwerze! :D Pozdrawiam! :) to niemacie czegostakiego jak avi previev ? :D sciagnie sie 1 mb niecały i juz spokonie widac cot za film jezeli jest w avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 to był bin...aha ta 3-plytowka to MPG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 kumpel cos mi mowil ze ma 3plytowke i ze to jest wersja ze studia nagraniowego chyba bo co akis czas pokazuje sie napisik w stylu "this is property of the xxx studio" jakosc podobno owiele leprza niz kinowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Najlepsza obecnie wersja to Matrix Reloaded (2003) *TS SVCD* - CENTROPY Foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja ciagne z direct conaecta jakąs dwu plytówke w bin, za kilka dni zobacze czy to matrix czy coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja ciagne z direct conaecta jakąs dwu plytówke w bin, za kilka dni zobacze czy to matrix czy coś innegoNie ściągaj tego!!! Kumpel mi przyniósł. Jakość do d.u.p.y. w rozdzielczości ok 350x2** Nie warto W dodatku jedyne napisy jakie znalazłem nie pasują do tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jest jeden problemik, ja nie mam Winszajsu tylko Linuxa :D i niestety nie moge zainstalować edonkey, no chyba że jest wersja Linuxowa.Masz swietnego mldonkey ktory obsluguje osiolka, overnet i pare innych sieci p2p. Ma iface via www i kilka graficzmych do wyboru ktos widzialem portowal tez eMule'a na GTK2 i zwalo sie to bodajrze ldonkey (looknij @ sf.net) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 irc.efnet.pl #homeofmovies jimibot bodajze to mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja ciagne z direct conaecta jakąs dwu plytówke w bin, za kilka dni zobacze czy to matrix czy coś innegoNie ściągaj tego!!! Kumpel mi przyniósł. Jakość do d.u.p.y. w rozdzielczości ok 350x2** Nie warto W dodatku jedyne napisy jakie znalazłem nie pasują do tej wersji. thx za info, w takim razie nie sciągam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Najlepsza obecnie wersja to Matrix Reloaded (2003) *TS SVCD* - CENTROPY Foto Juz ja mam :lol: Teraz tylko musze napisy wpieprzyc, a nie wiem jak, bo wszystkie programy jakie znam nie wbudowuja napisow do mpeg :evil: Pomozcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...