Mario-83 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Wiec ostatnio wpadlem na zajebiste forum kupa smiechu i placzu polecam :D http://www.pcexpertus.com.pl/phpBB2/viewto...e706c707b77cf8c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Masakra .... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Buahahahahaha! ROTFL! :lol: :lol: :lol: :lol: Kulturka pelna tam panuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ja pie.rdziele :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mhaaa... doszedlem do konca...wowowowowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 i pomyslec ze oni potrafia wlanczac komputer? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 buhahahahah. Dzieki za linka- dawno sie tak nie usmialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Wiecie co... Wszyscy popelniamy blad, nieladnie jest tak smiac sie z innych ludzi :P :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 No nie, te "widelce od rowerów" mnie totalnie rozwailiły :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 forum na wypasie ;] chyba zaloze tam konto, jeszcze rozwaze to z moim lekarzem rodzinnym, a rozwalil mnie podpis jednego goscia HWDkapitalistom ;] co za kloc widac ze jakies niegramatyczne i niestylistyczne te lobuzy ;] nie jest dobrze czytac takie teksty w stanie wskazujacym na spozycie bo mozna zachlapac monitor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Po 5 min lektury tak boli mnie zoladek, ze dalej nie moge... ze smiechu oczywiscie. Auc, auc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Spadłem z fotela: "Piontka Panowie! supcio inicjatywa! jestem za i moje swinie w oborze tyz, chocioz kwiczo tera bo sa przeciwko wejsciu do UE i sie buntujom. Jesli o mnie chodzi jezdem z Małych Końskich napewno znocie ta metropolie niedaleko woszej. moge wstapic do ekipy choligans PIOTRCOVI? bede sie zajmowol sprzetem do wolki na zbyciu mom w komorce: kable od zelazka w liczbie 5 sztuk, 7 rurek od odkurzacza, dwo znoki drogowe co zem wyrwol z ulicy jak sie skreco na Mniszkow i od tego czosu traktory tam bladzom.mom tez sok z gumijagod ktory posluzy nam za swoisty afrodyzjak ktory dodo nom odwogi w wolce. do tego zaliczyc czebo spora ilosc podkuw i drzew kokosowych. ze mna wygrocie kazdom wolke! zastanowcie sie i przefaksujcie fakture vat na numer sesc ctery sesc ctery sesc dwo. psy mi nic nie zrobiom bo zaopaczam ich jednostke w swieze przetwory drobiowe i konserwy z psich dzyndzli. musze sie pochwolic tyz znajomoscia struktury kanalizacji sciekowej w piotrkowie i okolicach wienc bede wam pomagol tyz w strategi organizacji zasacek. rozpatszcie pozytywnie mojom prosbe bo inoczyj zglosze swoja pomoc Interowi Gnojniki. teroz ide jesce sprowdzic nad staw czy pałki prawidlowo kwitnom. Ahoj!" Zachowana oryginalna buracka pisownia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ja i moich 4 koleguf jestesmy hetni zeby wstapic do ekipy do ustawek . na codzien pracójemy w poló a teraz jestesmy w takim pomieszczeniu z komputferami. jestesmy dosc dopże zbudowańi bo jak juz mowilem ze ten jestesmy , no ze opracujemy w polu cieszko. jestesmy gotowi do walki bo tu zadnych atrakcji nie ma. pofiedzcie tylko kidy jest jakas zbiurka albo spotkanie to przyjdziemy. jakbysmy mieli jakas droge blokowac to my mamy traktor tylko na benzyne nie mamy, ale to bysmy sobie zżute zrobili. Od czasu do czasu chocimy tez na mecze PIOTRCOVI ale to zalerzy od kasy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 no goscie sa wypas... jakbym pisal slownik bluzgow to zrobil bym z nimi wywiad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ja i moich 4 koleguf jestesmy hetni zeby wstapic do ekipy do ustawek . na codzien pracójemy w poló a teraz jestesmy w takim pomieszczeniu z komputferami. jestesmy dosc dopże zbudowańi bo jak juz mowilem ze ten jestesmy , no ze opracujemy w polu cieszko. jestesmy gotowi do walki bo tu zadnych atrakcji nie ma. pofiedzcie tylko kidy jest jakas zbiurka albo spotkanie to przyjdziemy. jakbysmy mieli jakas droge blokowac to my mamy traktor tylko na benzyne nie mamy, ale to bysmy sobie zżute zrobili. Od czasu do czasu chocimy tez na mecze PIOTRCOVI ale to zalerzy od kasy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To nie TE wypowiedzi sa smieszne na tym forum. To co zacytowales to wypowiedz "stylizowana" na prawdziwa. Po prostu ktos sie nabija. The best sa kawalki od tych autentycznych hoolsow piotrcovii- oni autentycznie sa tacy glupi i to mnie rozbraja. Pisza z takim przekonaniem o tej swojej ustawce pod Biedronka, ze :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabull the Conquerer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 O [ciach!] zakładam własną ekipe... Kto chce sie przylączyć???? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 To nie TE wypowiedzi sa smieszne na tym forum. To co zacytowales to wypowiedz "stylizowana" na prawdziwa. Po prostu ktos sie nabija. The best sa kawalki od tych autentycznych hoolsow piotrcovii- oni autentycznie sa tacy glupi i to mnie rozbraja. Pisza z takim przekonaniem o tej swojej ustawce pod Biedronka, ze :lol: :lol: :lol: 8O Nie mów? Poważnie? ;) Poprostu polewam z tego, jak ktoś podchwycił klimat, a raczej kilku ktosi, bo to co Chomik wkleił równie piękne. Ciekawe czy ktoś od nich się kiedyś połapie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Raczej nie ;). A czytaliscie moze tez inne topici na tym ich forum? Juz to dodalem do Ulubionych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ja tez. I zakladam tam konto. Pewnie po 5 postach dostane bana. ciekawe czy maja moderatora??? :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 co za cwele :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 "ŁAJT BIEDRONKA PAŁER !! !! !! " wiecej nie powiem :D Musze opluty monitor wymyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Geba mnie boli ze smiechu. Niezle z nich lamuchy. Robia ustawke w 5 osob :D Silna ekipa pod wezwaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Witajcie nas. My Po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i z Gniezna chcemy sie do was dołączyć. Jesteśmy jebięci <span style="color:red;">[ciach!]</span>em w czoło, ale mamy specjalne skafandry, którymi możemy unieruchamiać przeciwników. mamy nadzieję że pozwolicie na połączenie. Dodam że mieliśmy okazję skorzystać z tzw gumowych scian, w które codziennie napierdalamy z basi, więc jest to nasz ogromny atut. Pozdrawiamy My po<span style="color:red;">[ciach!]</span>loni z Gniezna myslalem ze spadne z krzesla ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 elo moderke to maja calkiem calkiem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 wypasione forum dla kiboli. usmialem sie po pachy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 LOL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 hahahaha, ale idioci. Nie wytrzymam... hahahahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Łoooooo...... Nie ludzie, poczytajcie całe to forum, ja już nie mogę :D:D:D Od 4 godzin czytam, wciągnęło mnie, również dodałem do ulubionych :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 LOLOLOLOLOL typowe drechy tam sa =] wiec i poziom dresiarki-zalosny czyli :]. FUCK THE DRESS. A topic tez inteligentny nie powiem =] BTW ciekawe ilu to forum mialoby userow gdyby byla wlaczona cenzura... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 O w mordę. To minie dobiło :D:D:D:D:D:D:D:D:D. Poniewaz nasza profesja budzi w spoleczenstwie odraze i dezaprobate, postanowilismy cos z tym zrobic. Publikujemy zdjecia z naszych ustawek i spotkan oficjalnych. Hools to tez czlowiek!!! Jesli akcja ta nie przyniesie zamierzonych skutkow tzn. staruszki na ulicy dalej beda przed nami uciekac, a matki z dziecmi nie wsiadac do autobusow pelnych kibicow to podejmiemy inne dzialania majace na celu zaakceptowanie nas. Bedziemy napierdalalc, jesli inaczej sie nie da!!!! Mamy dosc nietolerancji i przesladowania wobec nas!!! Anderstud?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Mario big THX za linka :D, teraz sie nie nudzę, tylko brzuch i szczęka bolą ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...