Gość henek45 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam, szukam firwmare'u do dysku ST3500418AS, nie mogę nigdzie znaleźć, mam obecnie CC35, chcę uaktualnić do nowszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 W celu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Jeśli dysk działa poprawnie, to nie ma potrzeby niczego aktualizować. Swoją drogą, to nie ma chyba takiej opcji dla serii 12. Wadliwa była seria 11 i to dla niej jest opcja aktualizacji na stronie Seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 No nie działa tak zupełnie poprawnie, ostatnio grałem w grę , włączyłem w trakcie internet explorer i się bluescreen pojawił. W hd tune testowałem to miał dziwny spadek przy 3/4 tego benchmarka do 2,9 Mb/s minimum transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Update firmware tego nie naprawi. Podaj dane SMART, sprawdź czy kabelek SATA się nie poluzował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn18 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Spadek na wykresie w Hd Tune na dysku systemowym nie jest niczym dziwnym zapewne jest to skutek działania jakiegoś procesu który odwołuje się do dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zapoznaj się z programem MHDD - program i opis w Sieci. Polecam odpalenie z obrazu ISO nagranego na CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...