metal Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Co sądzicie o budzie Chieftec DX-01B-D MediumTower 360W ATX za 428 zeta ? ma ktoś taką na forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ja mam jakas bude chiefteca, ale nie pamietam symbolu. Podaj link do niej. moge sie tylko ogolnie wypowiedziec na temat obodow od C. Bardzo solidnie wykonane. Zadnych cieniutkich brzeczacych blaszek. Ciezka, wykonczona porzadnie, zadnych zadziorow metalowych ani plastikowych. Trzyma pion i poziom jak nalezy. Zasilacz mam "tylko" 250W ale napiecia jak skala a troche zracych pradu komponentow mam. Nawet przy procku kreconym na 2,2GHz gdzie juz pobieral 100W sam procek nie zauwazylem zadnych anomalii zasilaczowych. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kazda zlotowka wydana na Chiefteca nie bedzie stracona wiec kupoj metal smialo- nie bedziesz zalowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Co sądzicie o budzie Chieftec DX-01B-D MediumTower 360W ATX za 428 zeta ? ma ktoś taką na forum ?Ja mam TX-10WD i jestem zadowolony, bardzo funkcjonalna. Wykonanie na wysokim poziomie. Nic do zarzucenia. Jeżeli odpowiada ci design Chiefteca (bo nie każdemu sie podoba...) to warto takiego zakupu dokonać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...