costi Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 warto także dokupić coś z dodatkowego doposażenia, ceny -50% :rolleyes: No, siateczka już kupiona, na więcej nie mam póki co kredytów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Oo Panowie wszyscy dzis dostalismy 150k growej kasy za friko. Tzn. dostalismy jakies consumable dajace +10 do skilla zalogi do konca bitwy, ale mozna je opchnac za 150k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Oo Panowie wszyscy dzis dostalismy 150k growej kasy za friko. Tzn. dostalismy jakies consumable dajace +10 do skilla zalogi do konca bitwy, ale mozna je opchnac za 150k szkoda że nie da się tego sprzedać za gold :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 No dzisiaj mam dzień bota... Ponad połowa walk w plecy, a arta robiąca za HVY tank to już komedia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Potrzebuje rady Panowie - czy w warunkach nie-premium warto sie pchac w Panthere? czy lepiej obrac Tigera na cel (ktorego latwiej uzyskac i chyba utrzymac)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Pantera bez premium brzmi masochistycznie bo najpierw trzeba 3001P i DB zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) 3002DB się fajnie grało ;) Pantera ma tańsze pociski od Tigera ale dłużej się do niej idzie bo jest tier wyżej od Tigera. Zalezy jakie czołgi preferujesz ? Jak bardziej lekkie to idz w pantere a jak lepiej gra Ci się cięzkimi to w tigera. Edytowane 10 Maja 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Wole grac srednim niz ciezkim ale obawiam sie ze lepiej bedzie zmienic przyzwyczajena bo bez premium nie dam rady dojsc do Panthery a co dopiero ja utryzmac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 3002DB się fajnie grało ;) Pantera ma tańsze pociski od Tigera ale dłużej się do niej idzie bo jest tier wyżej od Tigera. Zalezy jakie czołgi preferujesz ? Jak bardziej lekkie to idz w pantere a jak lepiej gra Ci się cięzkimi to w tigera. Pociski są te same bo na obu docelowo jeździsz z 88mm, a DB fajnie się grało po upgradzie wszystkiego wcześniej była tragedia ;) Imho T29 to ideal na free konto. Tier 7, swietny armor na wiezy wiec nizsze koszty napraw, armata z duzym kopem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Oo Panowie wszyscy dzis dostalismy 150k growej kasy za friko. Tzn. dostalismy jakies consumable dajace +10 do skilla zalogi do konca bitwy, ale mozna je opchnac za 150k ze niby co? gdzie tego szukac? a moze bylo tylko w niedziele dostepne lol. //czekolada. dostepna tylko w niemieckich pojazdach. ///czekolada, cola, racje zywnosciowe. wiec chyba kazda nacja cos dostala. bedzie na nowy tank jak sie to opchnie :D Edytowane 10 Maja 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 moze mi ktos podpowiedziec jak to sprzedac? za cholere nie umiem ;) Brakluje mi wlasnie troche kaski do ramerra na ISU 152 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Whodzisz do "garażu, zakładka DEPOT, nastepnie z lewej strony na samym dole masz CONSUMABLE. Dla każdej z nacji masz po jednym :) klikasz i dajesz sell :D Tym oto magicznym sposobem zarabiasz 3x50k Edytowane 10 Maja 2011 przez GoLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Kurcze, muszę powiedzieć że po przesiadce na 100mm w su100 idzie już tym normalnie grać ;) Dmg trochę mały, ale penetracją nadrabia. Dziś pierwsza gra z nowym działem i Sniper i 1300 exp :) A co będzie przy 122mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Kurcze, muszę powiedzieć że po przesiadce na 100mm w su100 idzie już tym normalnie grać ;) Dmg trochę mały, ale penetracją nadrabia. Dziś pierwsza gra z nowym działem i Sniper i 1300 exp :) A co będzie przy 122mm... przy 122mm będzie jeszcze lepiej, mój bilans na su-100 nareszcie osiągnął 50/50 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Wszytskie ruskie TDki sa ok. Znacznie lepsze niz niemieckie. Su 85 z działem 107 zamiata, su100 ze 122 mm ma drogie pociski ale pierdniecie na ten tier wysmienite. W dodatku bardzo szybkie i zwrotne tedeki. Potem jest gorzej. Ja zmeczylem wlasnie su 152. Co ciekawe z 3 dzial dostepnych na tym czolgu gralem... stocowym czyli haubica 152 mm z HE. Gryzie do 6 tieru na raz, dalej tygrysa 30% w gore, IS'a 25% nawet is 7 zastanawia sie co zrobic jak taka plombe dostanie. Obecnie jezdze ISU 152. Zaloga 100%, siatka i ramer a zbieram na szybsze celowanie. Do tego zalozylem 122 mm WZ 1944 ale nie jestem zadowolony i chyba powroce do tamtej kolubryny poki nie uciulam 60 k na BL 10 :) O tym dziale chyba nie musze pisac. Moze 122 m ma penetracje i obraznia w dodatku z ramerem wali 11 shotow na minute to... czesto rykoszetuje. Grajac dzialem z HE zapomnialem jak brzmi "pocisk trafil ale bla bla". Dodatkowo bardzo czesto jest z HE krytyk. Jesli chodzi o szkolenei zalogi to camo naprawde u ruskich dziala. Potem warto zapodac naprawe. Na koncu pozar. Przez 800 bitew tedekami ruski ani jeden mi sie nie zapalil. Przez miesiac wymaksuje ISU a potem z miesiac ucilam na Objekta i zaczna sie wkacje wiec grac sie nie bedzie chcialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 A jeszcze chca zabrac Stugowi L70 :( No i nie wiem czy Panzer IV nie straci L70 w nastepnym patchu. Ciekawe czym mamy zdaniem autorow walczyc z T1/KV na tym samym tierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Kupiłem dzisaj JagdPanthera i wygrałem z 3 bitwy z 16 rozegranych... To jest jakaś parodia że zawsze ląduje z bandą debili, aż by się chciało takim uciąć łapy żeby nie trzeba było z nimi grać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Welcome to our world, world of tanks... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 No nie ogarniam tego już... Tak dobrze szło to myślałem że jak kupie JagdP to też będzie spoko a tu proszę. Praktycznie wszystkie przegrane bitwy były w stylu 15:4, a jak już coś wygrałem to jakimś nieziemskim fartem. Tak fatalnych statystyk nie miałem chyba od czasów beta testów jeszcze jak Tigerem śmigałem czyli ponad rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 JagdPantehr wymaksowany? Jesli nie a sadzac po ilosci bitew to stock wiec nic nie powalczysz. Wg mnie to jeden z lepszych tedekow (mimo ze wole ruskie) Ale on koniecznie musi miec: nalepszy silnik i goski. Do tego zaloga na 100% najpierw z naprawa potem z camo. Jesli chodz o dzialo to do zarabiania dluga 88 a do killenia i expa stopiatka. Z dodatkow to szybsze ladowanie i wentylacja obowiazkowo. Pamietaj stock=crap. Ale wymaksowany kotek bedzie juz robil krzywde. Wada jest zerowe camo i niedzialajaca optyka na mim. przy 500 mm naprawde strzelal bys do czolgow ktore cie nie widza ale juz od dawna devsi olewaja niemieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miceq Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Nie wiedzialem Eclipse że się tu udzielasz. A co do niemieckich czolgów a tym bardziej TD zostaną mocno poprawione w patchu 0.6.4 (wiem bo grałem na Special Becie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Założyłem 105'ke do Hetzera, przeciwnicy wyparowywują :D Szkoda (a może i dobrze), że słaba mobilność. Następny zakup to będzie leopard, choć trochę słaba siła ognia. Może warto pójść w działa? tylko które ? (na darmowym koncie ofc) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 jutro nowy patch, macie jakieś przemyślenia ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Ta niech zwiększą exp bo przebicie się z M3 Lee do T1 to istna masakra :/ Coś tam pisali że po patchu niemcy mają dostać kopa ale nie wiem w czym :P btw czy T29 nadal jest takie dobre?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Coś jest nie tak z grą, mapa z mostami i wyspą na środku, obie drużyny nie mogły capować, strzały zatrzymywały się na krzakach :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 No problemy z capowaniem miałem już na 3 planszach w obu drużynach. Wjechaliśmy na bazę w 4 i nic xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Właśnie z ładnym wynikiem zakończyłem bitwę. Klikam OK i komunikat, że połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu prac konserwacyjnych. Zaliczy mi tą bitwę do statystyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Przyznac sie kto wiedzial o "niebieskim celowniku" aktywowanym CAPS + 0? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Ja ;D na arcie się przydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Przydaje? To zmienia prace artylerzysty o 180 stopni! A ja sie zastanawialem jak ludzie potrawia mnie z takiej odleglosci w ruchu trafic a tu cyk, takie ulatwienie :) tozto prawie tak duzo zmienia jak odkrycie ze jest tryb snajlerski (co de facto zrobilem po okolo miesiacu grania :P) Edytowane 17 Maja 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...