zulik_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zrobić zrzutę na czyjeś konto i niech ktoś kupi ;) Najlepsze wyjście. Podjął byś się? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Proponuję zacząć od przywrócenia kanału PPC w grze i pogrania w kompaniach ;) Btw. jutro nowy patch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Podpisuje się pod tym co powiedział tribute. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Proszszszszszsz kanal PurePC.pl stworzony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłaszajcie się chętni do zrzuty na klan, coby było wiadomo ilu chętnych jest ;) 1. zul22 - zulik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Proszszszszszsz kanal PurePC.pl stworzony :) Ładnie, chociaż i tak nie pogadam bo dostałem bana na czat do końca lipca :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 za co można dostać bana na czat w wot? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Najprościej za wulgaryzmy i spamowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mnie udało się uruchomić Wot (jakieś problemy z ruterem miałem). Zaczynałem od czołgów ruskich jednak przy T-46 nie dało się grać przez balans (góra 1-2 strzały i mnie nie było- niemieckie czołgi ;) ) Poszedłem więc w stronę niemców (historia mówi że Tygrysy i Pantery to najlepsze czołgi II WW) teraz mam PzKpfw III z znów nerwy bo jak wyjedzie na mnie Hetzer to mimo działa 5cm o penetracji pancerza 67/130/25 i obrażeniach 70/70/90 nie mogę go nawet drasnąć... (7,5cm działo o penetracji 43/100/38 i obrażeniach 110/110/177 też nic mu nie robi...) Jak to dziadostwo roztrzaskać lub w jaki czołg iść by nie mieć tych problemów? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zawsze są jakieś problemy , ta gra niestety nie jest doskonała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wiele osob marudzi na balans ale wlasnie o to w tej grze chodzi: grasz czolgiem lekkim - uwazaj na czolgi srednie i ciezkie ze wzgledu na ich uzbrojenie grasz czolgiem srednim - uwazaj na czolgi ciezkie i niszczyciele czolgow grasz czolgiem ciezkim - uwazaj na srednie ze wzgledu na ich predkosc grasz artyleria - uwazaj na czolgi lekkie ze wzgledu na ich ogromna mobilnosc grasz niszczycielem czolgow - uwazaj na czolgi srednie ktore Cie moga objechac i ciezkie ze wzgledu na ich uzbrojenie czymkolwiek nie grasz uwazaj na artylerie I wlasnie na tym to polega - nie ma pojazdu niezniszczalnego - kazdy ma wady i zalety i sztuka jest nie pozwolic by wady zawladnely Twoimi zaletami. W omawianym przez Ciebie przypadku - masz PzKpfw III - bardzo szybki czolg lekki, ktory stawia czolo Hetzerowi - niszczyciel czolgow z przerazajaca armata 105mm i bardzo pochylonym pancerzem odbijajacym wiekszoc pociskow czolgow lekkich. I teraz: Wada PzKpfw III - papierowy pancerz w starciu z Hetzerem i dzialo ktore nie drasnie go ze wzgledu na jego frontowy pancerz Zaleta PzPpfw III - predkosc rzedu 40-50km/h pozwalajaca objechac Hetzera szybciej niz on bedzie w stanie sie obrocic. Jako ze Hetzer jest TD, ma ograniczony zakres ruchow dziala, wiec musi sie obracac caly. Taktyka - unikaj starc face-to-face z Hetzerem i staraj sie go objechac jak tylko mozesz. Czesto dobrym pomyslem jest lekko zdezyc sie z nim tak by nie byl w stanie sie obrocic. Co w WoT jest najfajniejsze to wsrod wszystkich pojazdow zestawianych* ze soba w bitwach zawsze znajdzie sie taka para w ktorej i jeden i drugi moze wygrac - wszystko zalezy od tego jak grasz. * nalezy zaznaczyc ze chodzi o czolgi zestawiane w jednej bitwie bo jak wiadomo LOLtraktor nie zdziala NIC przeciw Mausowi ;) ale tez nigdy nie beda w jednej bitwie (chyba ze jakis yntelygent wciagnie LT w plutonie) Phew... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pierwsza bitwa na nowym patchu i już T95 spotkałem. Całkiem fajnie wygląda ale strasznie wolny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Trawienny z tym to faktycznie masz rację. Co daje szkolenie ładującego pociski na 70%? Będzie to robił szybciej? Nadal moim ulubionym czołgiem jest radziecki MS-1 Elite w starciu z PzKpfw II ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 poczekajcie na 100% umiejetnosci + dodatkowe szkolenia - dopiero zaloga zaczyna wymiatac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Szkolenie daje odpowiednio: Dowodca czolgu - wiekszy bonus dla reszty zalogi, wiekszy zasieg widzenia Kierowca - wieksza predkosc i przyspieszenie czolgu Radiooperator - wiekszy zasieg radia Ladowniczy - wieksza predkosc ladowania Celowniczy - wieksza dokladnosc strzalow i szybsze celowanie Praktycznie dowodca moze osiagnac 105% max (100% + 5% z wentylacji), natomiast reszta moze osiagnac 116% (100% + 5% z wentylacji + 11% od dowodcy). Pamietajcie ze wszystkie parametry czolgow podawane przy ich opisie zakladaja 100% wyszkolenie zalogi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 NO mnie czasami trafia jak gram swoim 3001P i trafiam na mape z samymi tygrysami, lowe itd Nie wiem tylko dlaczego Tiger II wywodzi sie z Tiger a nie Panther V... Przeciez Tiger dwa to wlasnie ta zmodyfikowana panthera... z Tigera tylko dzialo zostalo, tez z reszta zmodyfikowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Ten T95 to niezłe bydle, pancerz z przodu 300 a działo ma od T30 :blink: Update on preliminary patch notes of v.6.6: New map Siegfried Line (working title, subject to change) New German heavy tanks line: Pz.VI Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf A, Е-75, Е-100. New tank E-50, a substitution to Panther II as tier 9 German medium tank. Changes to German medium tanks line according to the revised German tech tree New German premium light tank Skoda Т-15. New German premium medium tank Skoda Т-25. "Zero" battles for players with up to 10 battles on their accounts. Free platoons for 2 players, premium account is required for platoon leader to invite a 3rd member. "Supercharging" (working title, subject to change) consumable for E-series providing extra horsepower. The introduction of German medium tank Е-50 in v.6.6 update is under consideration. ETA - end of July - beginning of August, 2011. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja nie rozumiem co ludzie robia ze w kilka godzin po ukazaniu sie patcha graja tymi potworami. Rozmawialem z jednym powiedzial ze odkryl T28 tylko i wylacznie dzieki FREE EXP! jak sobie policzycie to wychodzi grubo ponad 200 000 free exp. Anyway jakby ktos chcial wyrazic swoja opinie na temat nowych dzwiekow zalogi to polecam: Do you like the new tank crew voices? - World of Tanks official forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dobra lamerskie pytanie... Do VK3001P bede mogl zaraz zakupic nowe dzialo Na co zwracac uwage? Na penetracje czy zniszczenia... dzialko 105mm ma duze zniszczenia ale penetracja jakas smieszna... Ktory wspolczynnik jest wazniejszy? Konf czolgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak to co robią? Graja po 20 godzin na dobę. Niektórzy już mają po 8 tyś rozegranych bitew, zastanawia mnie tylko to z czego oni się utrzymują, skoro całe dnie grają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pewnie grają w kilka osób na zmianę na jednym koncie + wykupiony abonament. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) jonathan sprawa wyglada tak: Dlugie armaty - wysoka penetracja, duza nosnosc, doskonala celnosc Krotkie halbice - niska penetracja ale ogromny damage szczegolnie dla pociskow HE, znacznie zredukowana celnosc Najlepszym rozwiazaniem jest znalezc balans pomiedzy wystarczajaca penetracja a jak najwiekszymi zniszczeniami. Ja do VK3001H/P i VK3600H biore 88L56. To ta slynna "acht acht" ktora siala postrach i zniszczenie podczas WWII. Dlaczego nie 75L70? Bo mimo ze ma (minimalnie) wieksza penetracje to duzo mniejszy damage. Dlaczego nie 105L28? Bo dla tego dziala pozostaja tylko pociski HE, ktorych w tym samym dziale (wersji StuH zamiast KwK) uzywalem na Hetzerze i tak - tiery na jakie trafialem Hetzem byly w sam raz na to dzialo (czesto wrecz jako "jednostrzalowce") ale tier VK3001P czesto juz nie daje rady. Bo co z tego ze to ma 410 dmg jak penetracje 53? Jesli pocisk wejdzie to bedzie masakra ale zazwyczaj konczy sie zabraniem 10% Tigerowi (za to doskonale nadaje sie do uszkadzania modulow bo praktycznie kazdy strzal konczy sie "Critical Hit"). Najgorsze jest to ze te dziala z wysoka penetracja wymagaja nieco odmiennej taktyki od gracza niz te z niska penetracja ale duzo wiekszym damage. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 No pokombinuje... tez zapatrzylem sie na 88 wsumie jest to dzialo z Tigera... wiec rypniecia troszke jest... Narazie przedewszystkim silniki... straszny zamol jest ten podstawowy Porshe 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Doszedłem do PKw III i zaczęły się schody ;) ruskimi rozwinąłem do BT7 i T46 ale nie kupiłem. Gra chodzi w trakcie obliczeń do btc :D Edytowane 30 Czerwca 2011 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Montuj krotkie 7,5 i bedzie rzezal :) Ja mam rekord 7 killi w PIII :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Oj, tak - krótkie 7.5, napchane HE po brzegi, w PzIII to rewelacja. Polecam, ubaw po pachy. Nowe głosy załogi to jakaś porażka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mi się najwięcej udało ubić 4 na BT2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja narazie maks to 5 PzKpfw III/IV - mysle ze niezle zwlaszcza ze wiekszosc to Heavy ;] Dobra... ide ciulac expa na wierzyczke i dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak dla mnie najlepsze działo na niemieckich medach przed panterą to 88 KwK 36 L/56. Dużo można ugryźć. Co do 3001P to faktycznie nierozwinięty jest strasznie mułowaty. Po wymaksowaniu i z 88 bajka. Nawet bez premki dawał fajny zarobek i duży fun z gry. Maksuj Jonathan gnoja i baw się dobrze :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Gasienice i silnik juz sa... Rzeczywiscie kop wielki juz nawet drugi silniczek daje... Teraz to jakos zapycha. Pozostaje tylko wykupic dzialo... bo czasami trudno ugryzc jakiegos tigera albo is, za to do dzial i haubic jest juz fajny.. szybki podjazd i bum. Tylko trzeba przebic sie na tyly wroga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...