scratix Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Nienawidzę tej gry, jak tylko mnie odbanują sprzedaje konto. Szkoda czasu i nerwów na takie ciach!o. Edytowane 14 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 A za co wyrwales banana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Za "fakanie" na debili, noobów, itp. Dziś zrobiłem jeszcze parę TK ale nie za dużo żeby nie dostać bana na konto :D Edytowane 14 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Niestety sporo graczy ma IQ porównywalne do kija od mopa, pewnie też załapię się w końcu na bana bo jadę po nich równo ale to co się dzieje woła o pomstę do nieba, nie twierdzę że jestem Pro ale są pewne granice przyzwoitości. A tutaj dla rozluźnienia, zostałem sam na polu walki z artylerią Su5, której skończyła się amunicja, po przeciwnej stronie M6 z ok 40%, KV z 35% (tych wcześniej też obijałem), 100% T-28 i Bison. Naszą artylerie od razu załatwili a ja męczyłem się jeden po drugim ;). Nie patrzcie na celność bo była tragiczna. Edytowane 14 Lipca 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) jakos za czasow closed bety nie bylo takiego buractwa i bezmyslnosci. dobrze ze exp i kredki leca bez wzgledu na statystyki bitwy. najwyzej zrobi sie kolejna gowniana bitwe do jakiegos modulu :) // po 5 i pół minutach campinovki, przegrywamy 2:9 :D nie ma z kim grac :/ Edytowane 14 Lipca 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Nic nie przebije dzisiejszej akcji! El Haluf - poczatek bitwy - boom, TK u przeciwnika, i nastepny i nastepny - koles wybil trzech swoich. Nagle dostal bombe od swojego i spokoj... 0:0 mimo ze u nich zostalo 11 czolgow. Wiecie ile przegralismy? 15:2 :D jaja jak arbuzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Wczoraj dostalem 15:3 Dziaiaj znowu gralem rano i przeciwnik mial niezla przewage... 15:1 Tutaj nigdy nic nie wiadomo jak sie potoczy bitwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Byle do 27 lipca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Odblokujesz 203mm i nie będziesz musiał narzekać bo sam będziesz w stanie wybić połowę teamu przeciwnika mając praktycznie każdego na 1 strzała :P A zarabia najlepiej ze wszystkich pojazdów jakimi miałem do tej pory przyjemność grać, nawet podczas przegranej... Edytowane 14 Lipca 2011 przez HaNz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Maly problem... Powiedzcie mi czemu nie moge sie znalezc z kumplem... On nie widzi ani mnie ani kanalu.. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 moze ma usa serwer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Oczywiscie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Myślałem że gra się tylko 15 vs 15 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 to miałem przed chwilą taką "akcję" :lol: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 od zawsze wystepowaly takie sytuacje :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Gdzie celować w KV z 75, przed chwilą władowałem w takiego 8 naboi zwykłych i HEAT, zdjąłem może 20%. Niestety KV mnie trafił i było po zabawie:/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 A ktore KV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Przód- jak najniżej (albo wizjer kierownika), a reszta... kumpel mówi "gdziekolwiek", ja polecam silnik i tył wieży (jak się da). Ewentualnie standardowo gąski i uciekać + modlić się o ogarniającą artę :lol: Myślałem że gra się tylko 15 vs 15 :blink: Kto wygrał i ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Pierwszy KV ten z ogromna wieżą. Dam gram Maraderem II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 To ja je walilem w bok wierzyczki, najlepiej w tyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Ech, frustracja. Wtopiłem ~40k na serwisowanie tygrysa... 4 walki, 4 przegrane. W jednej wypożyczyliśmy sobie z innym gościem (najnormalniejszy z czterech lwów) debili kampiących w bazie... 8 ciężkich czołgów w grze, parę td... A tylko ja + drugi tygrys + ten lew pojechaliśmy w kampinovce na wzgórze... najlepszy był moment, jak już byliśmy martwi tygrysami, a kierowca lwa dogorywał... i w końcu pisze: "Atak ze wzgórza, co za niespodzianka". Doszczętnie mnie to zniszczyło. Przerąbaliśmy 15:4. W innej walce (m4a3e8), na lakeville wtopiliśmy, bo isu-152 okazało się być debilem, który schował się za artyleriami i poszedł f.PiS.du, a reszta zdechła w mieście. Wąwozu broniliśmy we dwóch - razem ze StuGiem... fajnie szło, dopóki nie zebrali się w kupę i wyjechali na nas w 6 czołgów, wspomagani artylerią, która już się uporała z miastem. Nie nadążałem przeładować, przynajmniej parę kredytów wpadło. Przejścia w środku pilnował tylko KV... i tyle. Też w końcu zginął. Zacznę chyba od nowa grać w niższych tierach. Pamiętam, że było więcej śmiechu, bo z tego co widzę, co cięższy czołg, to większe "Co to ja nie jestem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 mi też już się odechciewa, kupiłem w końcu 704, bilans pierwszych walk 5-16 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 a na dodatek gdy nim kierujesz wchodzi w niego wiecej, niz gdy do niego strzelales :D ale bl10 to wynagrodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Kto wygrał i ile?My, do 0 B-) W sumie to nawet nie miałem dużo roboty bo jak dobrze pamiętam oddałem tylko 3 strzały w T-54 resztę załatwiły między sobą medy. Nawet mi się podobało to 4 vs 4 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) a na dodatek gdy nim kierujesz wchodzi w niego wiecej, niz gdy do niego strzelales :D ale bl10 to wynagrodzi :) wiem, ale jeszcze 10tys exp do gąsek <_< he mialem zamontowane dodatkowe moduły (wentylacja itp.), po wywaleniu, bl10 wchodzi bez problemu :oops: Edytowane 15 Lipca 2011 przez 2ms2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Wy tu juz wszyscy pewnie po 1000 bitew na KV (KW) macie - do "dochodzenia" do 107mm lepsza jest 76mm S-54 czy 152mm M-10? Wolalbym grubaska ale czas ladowania trwajacy miesiac mnie przeraza :| Edytowane 16 Lipca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Mi jakos lepiej bawilo sie 76 152 kiepska celnosc i za mala penetracja... Chociaz na mala odleglosc zamiatalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Długie 76, zdecydowanie. Aha, i nie warto zmieniać wieży dopóki nie kupisz już 107mm. 152mm, czyli derpcannon, jest słodkie, ale strasznie zerojedynkowe - albo g... zrobisz, bo jak spudłujesz to Cię zjedzą, albo masz trochę farta i zabijesz paru kolesi (a to działo generalnie albo pudłuje, albo od razu zabija). No i na daleki dystans jest do niczego. 152 kiepska celnosc i za mala penetracja...86mm, to nie tak źle - pamiętaj, że mówimy o pocisku HE zadającym 900 obrażeń ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 lolgun sprawdza sie tylko w mapach miejskich. a skoro nie mozna wybierac map do gry, to radze go brac na koncu z czystej ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Wy tu juz wszyscy pewnie po 1000 bitew na KV (KW) macie... Nie grałem, ale to działo mnie wkurzało, jak jeździłem vk3601 i go spotykałem gdzieś na mapie. Shermanem się go mniej boję, bo rzadko trafia (albo taki rozrzut, albo kierownik nie ogarnia, ale takie mam wrażenie). Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak wygląda bitwa po utracie netu, proszę bardzo: Zanim mnie rozłączyło, raz wystrzeliłem :D Za naprawę zapłaciłem masę kasy (goes up in flames). Tak poza tym - kilka bitew i już tego tygrysa lubię. Aktualna Vmax: 29km/h, szybkość i promień skrętu na błocku jak taczki prowadzonej przez pijaka, ale jak przy... wystrzeli, to trzeba mieć pecha żeby nie trafić. Dobrze mówili, że to snajper. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...